Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

tema zamrla ? :P

Roky: si že prodal aprilio? nisem je več zasledil med oglasi

Objavljeno

tema zamrla ? :P

Roky: si že prodal aprilio? nisem je več zasledil med oglasi

Ne, sm se odloču da ga bom še meu neki cajta. Bom raj šparou za 35kw pa avto :)

Objavljeno

a te je sploh kdo klicu? Js bi jo prec kupu.. za jurja € :D btw, če kdo ve za kšno lepo brezhibno rs, loh tud tastar model za okol jurja nj reče...

Objavljeno (popravljeno)

a te je sploh kdo klicu?  Js bi jo prec kupu.. za jurja  €  :D  btw,  če kdo ve za kšno lepo brezhibno rs, loh tud tastar model  za  okol jurja nj reče...

Neki je blo ja, sam bi tko k ti usi neki pocen tole mel haha :D

Aja, zakaj ne kupš ti kej močnejšga ? :D

Popravljeno . Popravil Roky994
Objavljeno

Neki je blo ja, sam bi tko k ti usi neki pocen tole mel haha :D

Aja, zakaj ne kupš ti kej močnejšga ? :D

haaa ja sej vem, k sm js mojo prodaju je blo isto pouhn drekačev na fonu, sm noben ni meu €€€€ . tak je to.

Ne da se mi delat izpita....

Objavljeno

Evo, dej sm končno zamenu gume :D Dunlop Arrowmax  :notworthy:

Objavljeno

Evo, dej sm končno zamenu gume :D Dunlop Arrowmax :notworthy:

prva dobra poteza :P

jas sem danes tudi nov komplet kupil

prva sportmax qualifier

zadna pireli diablo :D

Objavljeno

prva dobra poteza :P

jas sem danes tudi nov komplet kupil

prva sportmax qualifier

zadna pireli diablo  :D

da bo drugo sezono še veselo. Pol čez 1 let pa 35kw :P

Objavljeno

a te je sploh kdo klicu? Js bi jo prec kupu.. za jurja € :D btw, če kdo ve za kšno lepo brezhibno rs, loh tud tastar model za okol jurja nj reče...

kolega prodaja brezhibno...res na novo prebarvana zlo lepo pa top oni roza cilinder in še marsikaj na novo narejeno..je pa iz celja samo še je ni na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)

roky nauči se fajn vozit :OK:

Objavljeno

Eno vprašanje.

In sicer,če mi lahko kdo pove,kako se resetira lučko za servis pri Aprilia sr 50 l.2006. Pa če kdo ve, ali je to Piaggov motor ali ker drugi,je pa elektronski vbrizg izvedba.

hvala

Objavljeno

Mene pa zanima katero svečko in oznako priporočate za aprilio rs 50.. ki ima kit 70. hvala.

Objavljeno

Eno vprašanje.

In sicer,če mi lahko kdo pove,kako se resetira lučko za servis pri Aprilia sr 50 l.2006. Pa če kdo ve, ali je to Piaggov motor ali ker drugi,je pa elektronski vbrizg izvedba.

hvala

Če ma isto k RS, pol gre tkole :D : k je use ugasnen, prtisneš in držiš MODE gumb in daš medtem kontakt (še zmer držiš gumb) in potem držiš še ene 15s.

Objavljeno

Mene pa zanima katero svečko in oznako priporočate za aprilio rs 50.. ki ima kit 70. hvala.

ngk br10eg

Objavljeno

Js mam pa na gileri NGK br9eg .. a je kej drgačna od br10eg ? :unsure:

Objavljeno

Js mam pa na gileri NGK br9eg .. a je kej drgačna od br10eg ? :unsure:

pomoje bi moglo bit vse vredu..vem da pa da je br8 za bol mrzle pogoje br10 pa za toplejše...verjetno je potem br 9 za oboje :P

Objavljeno

pomoje bi moglo bit vse vredu..vem da pa da je br8 za bol mrzle pogoje br10 pa za toplejše...verjetno je potem br 9 za oboje :P

dvomm, ker mam jz br9 pa dele k je hladnej spet mau teži užge! A bo bol 8?

Objavljeno

če maš br9es maš tak kurac...moraš met NKG pa da je na koncu eg, to pomeni da ma tanko iglo na koncu...

Objavljeno

ja js mam isto problem da noče vžgat..k je pa segret pa gre k svina. zato sm mal vprašu... no zdej bom kupu 8eg pa bom vidu če bo kej bolš...

Objavljeno

ja js mam isto problem da noče vžgat..k je pa segret pa gre k svina. zato sm mal vprašu... no zdej bom kupu 8eg pa bom vidu če bo kej bolš...

z eg bo sigurno vžgala ker je meni tudi....prej kot boš menjal poglej konici na eg pa eg boš videl razliko v igli.

Objavljeno

z eg bo sigurno vžgala ker je meni tudi....prej kot boš menjal poglej konici na eg pa eg boš videl razliko v igli.

sej mam br9eg

Objavljeno

@rs125black: a se je teb tut dogajal da če je kšn klanc da ga morš dejansko do konca zavrtet da sploh potegne v višji brzini ? Ker pri meni je treba doskrat ga prbit res do 12000 da sploh potegne naprej. Že po ravnini, sploh če mau piha to pod 9500 sploh nemorm prestavt k se skor ustavm :glare: . A je možno da je tut kej sveča kriva, ker spet mau težji vžiga vroč... Pa sm jo nedolg nazaj zamenu pa je dele do zdej OK! :S

Objavljeno

@rs125black: a se je teb tut dogajal da če je kšn klanc da ga morš dejansko do konca zavrtet da sploh potegne v višji brzini ? Ker pri meni je treba doskrat ga prbit res do 12000 da sploh potegne naprej. Že po ravnini, sploh če mau piha to pod 9500 sploh nemorm prestavt k se skor ustavm :glare: . A je možno da je tut kej sveča kriva, ker spet mau težji vžiga vroč... Pa sm jo nedolg nazaj zamenu pa je dele do zdej OK! :S

nevem kaj bi blo, ampak na moji bivši si lahko šaltal že pri 6000rpm in je začela vlečt..poglej fergazer...

Objavljeno

nevem kaj bi blo, ampak na moji bivši si lahko šaltal že pri 6000rpm in je začela vlečt..poglej fergazer...

A z avspuhom pa 14/53 al kwa ? Ker pr men ni šans, usakič dle ga morm vrtet. Kaj nej nardim na fergu ? Zrak/bencin da se mau igram ?

Objavljeno

A z avspuhom pa 14/53 al kwa ? Ker pr men ni šans, usakič dle ga morm vrtet. Kaj nej nardim na fergu ? Zrak/bencin da se mau igram ?

če bi bil bliže doma ali pa bi bil kdaj za turo pripelaj k meni pa z bratom fergazer naštelama kot ti nebo noben mehanik.

Objavljeno

če bi bil bliže doma ali pa bi bil kdaj za turo pripelaj k meni pa z bratom fergazer naštelama kot ti nebo noben mehanik.

Sej kako veš kdaj je taprav razmerje ? A ni tko da motor mau naviješ na obrate pol pa pogledaš kašne barve je sveča... ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!