Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 29, 2017 (popravljeno) Ob 28. 1. 2017 at 8:53, dr.looney pravi: ......men so mogli pa klobaso obesti okrog vratu, da se je vsaj pes z mano igral...... Drugače pa do 35 leta starosti sem imela kilograme v mejah normale. Na višino 176 cm sem tehtala med 70 in 75 kg. Sedaj jih je pa 87 kg. Najnižjo težo pa sem imela 59 kg ko sem morala, zaradi zdravstvenih težav na dieto. Tega ne priporočam nikomur, slabo sem se počutila, od mize sem en mesec hodila lačna, postala sem pravi zmaj. Okolica je komaj čakala, da začnem normalno jest. V pol leta sem izgubila več kot 10 kg. imam raje kak kilogram več, kot pa kakšnega premalo. Sem sedaj bolj zdrava kot sem bila. ...in ko zdržiš še kakšen mesec ali dva telo spremeni način prebave .....namreč, ko začneš z dieto telo v bistvu porineš v stres .Prej izobilje , ki ga nalaga, kot maščobne celice , kar naenkrat se pa začne borit za vsak atom prehrane .........kar je pri bodybuilderih poznano kot shujševalna gripa , rahel glavobol,brez energije , nervozen in tolerantni prag je kar pod nivojem normalnega .......toda ko telo dojame ,da več ne bo dobilo viška spremeni način delovanja in tudi sam prebavni trakt začne veliko bolj izkoriščat dobre snovi iz živil kar pripelje do tega da si zdej zmožen isto živeti z manj hrane .......ko spremeniš način prehrane za npr. 6 mesecev pa lahko pozabiš na tako imenovani jojo efekt , saj je telo že tako prilagojeno ,da ko si vzameš teden dni off-a in pališ po vsem na dopustu se ti to ne bo poznalo drugače kot samo v obliki dodatne vode , ki jo pokaže vaga ......2-3 dni običajne prehrane in si spet na svojih kg ...... to je tak laično razloženo .......da me ne bo spet kdo ocenil za kemika V 6 mesecih 10kg je zelo optimalna izguba ............ sam delam programe ,da se izgubi na teden od 0.5-1kg , nasploh na željo strank , ki bi rade super hiter rezultat , ki ga dosežemo ,samo potem če ni discipline naprej pridemo do prej omenjenega jojo efekta ........pol pa v jok in na drevo ..... Tud sam sem tečen ko grem izgubljat kakšen kilogram ,pa sem diet in fitness sloga navajen .......a z vztrajnostjo imaš čedalje več energije in zagona , slabo počutje izveni ..... Dieta pri kateri si lačen , ni prav sestavljena !! P.S. si naredila domačo nalogo iz hormonov preberi si še o leptinu in inzulinu , najpomembnejša dva za debelost in suhost , uravnavaš pa jih predvsem z prehrano in za njihovo pravilno delovanje ne potrebuješ predelanih sladkorjev ,žitaric itd vse kar dela telesu škodo ......... Prosim da posta ne vzameš, kot neko vsiljevanje zdravega sloga življenja temveč kot diskusijo , dialog Popravljeno Januar 29, 2017. Popravil Kmet2 Frenk 67, Wakasaki, Dark in 8 others 11
Bmflar Objavljeno Januar 30, 2017 Opozori Objavljeno Januar 30, 2017 Danes zjutraj me j eše tehtnica pohvalila UnionJack, Kmet2, maus in 4 others 7
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 1, 2017 Evo , jaz se trudim , razlagam , mu pišem jedilnik Skalar36 pa men na mizo vse kar se ne sme ni pomoči ....... builder, lucif3rka, skalar36 in 7 others 10
cikadina Objavljeno Februar 1, 2017 Opozori Objavljeno Februar 1, 2017 poješ samo salamo k je haj fet in haj protein Kmet2, Bmflar, maus in 2 others 5
Frenk 67 Objavljeno Februar 1, 2017 Opozori Objavljeno Februar 1, 2017 @Kmet2a ni tle samo kruh off limit? maus, Bmflar, dr.looney in 2 others 5
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Februar 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 1, 2017 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: @Kmet2a ni tle samo kruh off limit? Sir se v telesu spreminja v glukozo , vložene stvari imajo nebroj aditivov in te salame nimajo dobrih maščob , je blo pa vse domače in sem se kmal zadušu tok sm goltal .......tud jz sem krvav pod kožo , če je pa zastonj sem pa še bolj dr.looney, Kor13, Bmflar in 9 others 12
Popularna objava skalar36 Objavljeno Februar 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 1, 2017 Tok si požru, da bo zdej moja družina hujšala vsaj en teden... Akito, dr.looney, Bmflar in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno Februar 1, 2017 Opozori Objavljeno Februar 1, 2017 pred 11 minutami, skalar36 pravi: Tok si požru, da bo zdej moja družina hujšala vsaj en teden... če prav razumem, je tole ena kod keto ,ups kmeto tehnik hujšanja?! builder, skalar36, dr.looney in 4 others 7
cikadina Objavljeno Februar 1, 2017 Opozori Objavljeno Februar 1, 2017 pred eno uro, Kmet2 pravi: Sir se v telesu spreminja v glukozo , vložene stvari imajo nebroj aditivov in te salame nimajo dobrih maščob , je blo pa vse domače in sem se kmal zadušu tok sm goltal .......tud jz sem krvav pod kožo , če je pa zastonj sem pa še bolj se pravi z domačo salamo pa domačimi kumarami se pa lahko bašemo dr.looney, Bmflar, Quest in 5 others 8
lucif3rka Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 Najprej sm bla pridna včeraj zvečer... Pol pa ugotovila, da itak nism jedla od poldneva, ura mahanja s temle pa tudi vpliva na lakoto ...., builder, bobi1001 in 3 others 6
VS800 Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 pred 1 minuto, lucif3rka pravi: Najprej sm bla pridna včeraj zvečer... Pol pa ugotovila, da itak nism jedla od poldneva, ura mahanja s temle pa tudi vpliva na lakoto Kolk ta zadeva leti bobi1001 1
Quest Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 lucif3rka A se še nis preselila v Nm?
lucif3rka Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 17 minutes ago, Quest said: lucif3rka A se še nis preselila v Nm? Nope, še en mesec... Se je nekaj zakompliciralo s stanovanjem. Je pršu pa vmes boljši in cenejši Sem pa zato lahko še malo tu, kjer sm navajena na gym in trenerja 39 minutes ago, VS800 said: Kolk ta zadeva leti Zaenkrat še nism sprobala, ti sporočim če mi kdaj uspe VS800, bobi1001, .... in 2 others 5
VS800 Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 pred 1 minuto, lucif3rka pravi: Zaenkrat še nism sprobala, ti sporočim če mi kdaj uspe Ti sam na ovinkih pazi,drugač pa gas.... lucif3rka 1
.... Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 pred 2 urami, lucif3rka pravi: Nope, še en mesec... Se je nekaj zakompliciralo s stanovanjem. Je pršu pa vmes boljši in cenejši Na konc boš pa ostala v hotelu mama
lucif3rka Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 (popravljeno) 1 hour ago, Arzen said: Na konc boš pa ostala v hotelu mama Sicer ne bi javno razglabljala o situaciji, ampak če je to zate hotel, se mi tvoja res smili Pa nehaj smetit, če že hujšat ne misliš Popravljeno Februar 3, 2017. Popravil lucif3rka Bmflar 1
.... Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 pred 4 minutami, lucif3rka pravi: Sicer ne bi javno razglabljala o situaciji, ampak če je to zate hotel, se mi tvoja res smili Pa nehaj smetit, če že hujšat ne misliš Sem shujšal
bobi1001 Objavljeno Februar 4, 2017 Opozori Objavljeno Februar 4, 2017 builder, RobiRoberto, Bmflar in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 Nekaj nasvetov za zdravo življenjePravijo, da moramo vsak dan pojesti jabolko in banano zaradi kalija. Pa tudi pomarančo zaradi vitamina C. In obvezno spiti skodelico zelenega čaja (brez sladkorja, da ne bi dobili sladkorne bolezni) za zmanjšanje maščobe v krvi. Vsak dan moramo popiti dva litra vode (in jo potem polulati, kar podvoji cas, ki smo ga doslej preživeli na WC-ju). Vsak dan moramo pojesti vsaj en actimel in en jogurt, da bi dobili vse dobre bakterije, za katere nihče ne ve, kaj točno so, toda če si ne priskrbiš vsaj milijona in pol teh bakterij, boš že videla vraga. Vsak dan je treba vzeti en aspirin za zaščito pred infarktom in popiti kozarec črnega vina, prav tako proti infarktu. Pa kozarec belega za živčni sistem. In kozarec piva, ne vem več, zakaj. Če jih popiješ hkrati, te lahko možganska kap, vendar se ne sekiraj, ker tega sploh ne boš opazil-a. Vsak dan je treba jesti balastne snovi. Mnogo, mnogo, ogromno balastnih snovi, dokler se ne poserješ za celo vrečo. Vsak dan 4 do 6 obrokov, lahkih, pri čemer ne smeš pozabiti, da moraš vsak grižljaj stokrat prežvečiti. Samo za prehrano porabiš 5 ur. In ja, seveda, po vsakem obroku si je treba umiti zobe, tudi po jabolku, actimelu, banani, balastnih snoveh. In to vse dokler imaš zobe v ustih, ne pozabi pa na zobno nitko, masažo dlesni in izpiranje z ustno vodico. Dobro bi si bilo urediti kopalnico, mogoče postaviti vanjo cd predvajalnik in televizijo, kajti glede na vodo, balastne snovi in zobe boš v njej prezivel veliko, veliko časa. Spati moras 8 ur, delati pa več kot 8, plus 5 za hrano, to je 21. Ostanejo ti 3 ure, če ni prometnih zastojev. Po statistikah gledamo TV povprečno 3 ure dnevno. Zdaj tega ne moremo več, ker moramo vsak dan hoditi vsaj pol ure (nasvet: po 15 minutah se obrni, sicer iz pol ure nastane cela ura). Negovati je treba prijateljstva, ker so kot rastlinice in z njimi se je treba ukvarjati vsak dan. Najbrž tudi takrat, ko greš na potovanje. Med drugim moraš ostati informiran in brati najmanj dva dnevnika in nekaj revij, da bi imel kritična stališča. Treba je imeti čas tudi za stik z naravo, pospravljanje, da ne govorimo o tem, kaj vse je treba, če imaš domačo žival ali otroke. Račun pokaže, da za vse to potrebuješ najmanj 29 ur. Edina možnost, ki jo imaš, je, da delaš nekaj stvari istočasno, na primer: prhaj se s hladno vodo in imej pri tem usta odprta, tako boš popil 2 litra vode. Medtem ko greš iz kopalnice z zobno ščetko v ustih, istočasno pospravljaj stanovanje. Imaš eno roko prosto? Pokliči prijatelje! In sorodnike! Popij vino (po pogovoru s sorodniki je to nujno). Uuuuuuh! Če imaš še dve prosti minuti, pošlji tole sporočilo prijateljem (nanje je treba paziti kot na rastlinice), medtem ko ješ žlico medu, ki je zelo koristen. Zdaj te pozdravljam, kajti med jabolkom, jogurtom, pivom, prvim litrom vode in tretjim obrokom z dnevnim odmerkom balastnih snovi ne vem več, kaj je še treba narediti, vendar moram nujno na WC.....Lp. Frenk 67, DAMI34, Kmet2 in 4 others 7
builder Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 danes brez airobike, mal na "hard" Bmflar, Kmet2, GHOST RIDER 46 in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 pik1, maus, GoBobi in 3 others 6
pik1 Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 Ob Monday, February 06, 2017 ob 12:54, HD-Dyna pravi: Nekaj nasvetov za zdravo življenjePravijo, da moramo vsak dan pojesti jabolko in banano zaradi kalija. Pa tudi pomarančo zaradi vitamina C. In obvezno spiti ... . ... tastar, a si ti očala zgubu ??? à Akito, GoBobi, Bmflar in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 pred 3 minutami, pik1 pravi: ... tastar, a si ti očala zgubu ??? à Zase se brigi ... Ti nimaš kej hujšat builder in pik1 2
pik1 Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Zase se brigi ... Ti nimaš kej hujšat . ... kwa se pa ti zastopš u finese sixpekov .... builder, DAMI34 in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: ... kwa se pa ti zastopš u finese sixpekov .... Maš prou, jest se zastopm samo v 24pack, grosist pač pik1, Akito, DAMI34 in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se