Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 Hujšam ... Vsak dan sm hujši bikez, Ninč., bobi1001 in 6 others 1 8
kao normalna Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 ♥ lucif3rka, pik1, Ninč. in 1 other 1 3
pik1 Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 pred eno uro, kao normalna pravi: ♥ . ... ampak priznej ... da je čas božičkov še posebno prijeten ... ... same brade okoli nas ... Bmflar 1
Ninč. Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 Za bajram se pa ne hujsa Požrla sem baklavo, kokosovo baklavo (v službi); ocvirke, cebulo in še čokolado z lešniki doma... Kalorij dovolj za cel mesec Bmflar in pik1 1 1
pik1 Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 pred 2 urami, NinaBina pravi: Za bajram se pa ne hujsa Požrla sem baklavo, kokosovo baklavo (v službi); ocvirke, cebulo in še čokolado z lešniki doma... Kalorij dovolj za cel mesec . ... ne sekiri se ... ... ti sam jej pa uživej ... Bmflar in Ninč. 1 1
.... Objavljeno September 1, 2017 Opozori Objavljeno September 1, 2017 pred 3 urami, NinaBina pravi: Za bajram se pa ne hujsa Požrla sem baklavo, kokosovo baklavo (v službi); ocvirke, cebulo in še čokolado z lešniki doma... Kalorij dovolj za cel mesec Mislim, da boš kmalu pisala v temi Kdo je s'noč kej dingl-dong? Bmflar, DAMI34 in Ninč. 3
Frenk 67 Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred 18 urami, NinaBina pravi: Za bajram se pa ne hujsa Požrla sem baklavo, kokosovo baklavo (v službi); ocvirke, cebulo in še čokolado z lešniki doma... Kalorij dovolj za cel mesec Bmflar, ...., gretzky in 2 others 1 4
dr.looney Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 bikez, Frenk 67, Bmflar in 5 others 2 2 4
Gost Objavljeno September 4, 2017 Opozori Objavljeno September 4, 2017 Ni pomembno kaj ješ od Božiča do Novega leta, temveč kaj ješ od Novega leta do Božiča!
kao normalna Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 Erik99, Frenk 67, maxxa in 4 others 2 5
dr.looney Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 Ninč., DAMI34 in Zivnorc 2 1
lucif3rka Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 Končno september, da bo spet vsaj 2x tedensko miganje Andrejcer, Erik99, Zivnorc in 3 others 1 4 1
Bmflar Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 pred 6 minutami, lucif3rka pravi: Končno september, da bo spet vsaj 2x tedensko miganje A ni to mal mal ...... Zivnorc, pik1 in bikez 1 2
Ninč. Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 Spet sem v fazi, ko za vsako figo razmisljam kaj mi v hrani skodi. Da ne bo pomote, 90% si kuham sama. Ne jem neke predelane hrane, razen proteinskih ploscic vsake tolko. Si tud hidrate privscim, ker ne zelim biti sitna ceprav vem da sem, in nisem edina Sploh ne uzivam v hrani pik1, Zivnorc in Bmflar 2 1
lucif3rka Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 9 minutes ago, NinaBina said: Spet sem v fazi, ko za vsako figo razmisljam kaj mi v hrani skodi. Da ne bo pomote, 90% si kuham sama. Ne jem neke predelane hrane, razen proteinskih ploscic vsake tolko. Si tud hidrate privscim, ker ne zelim biti sitna ceprav vem da sem, in nisem edina Sploh ne uzivam v hrani Post in resetiranje. Meni samo to pomaga... Ninč., Bmflar in Zivnorc 1 2
Akito Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 pred 16 minutami, lucif3rka pravi: Končno september, da bo spet vsaj 2x tedensko miganje ...a drugače pa ni...? bikez, Bmflar, Ninč. in 2 others 5
lucif3rka Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 5 minutes ago, Akito said: ...a drugače pa ni...? Ni v telovadnici Bmflar, Zivnorc, Akito in 1 other 1 3
Andrejcer Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 pred 42 minutami, lucif3rka pravi: Končno september, da bo spet vsaj 2x tedensko miganje Jaz imam tolikokrat počitek, ko je ta lažji teden. Bmflar, Akito, pik1 in 1 other 3 1
Akito Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 (popravljeno) pred 49 minutami, lucif3rka pravi: Ni v telovadnici ...hm a samo to "šteje"? Popravljeno September 7, 2017. Popravil Akito lucif3rka, pik1, Bmflar in 3 others 2 4
lucif3rka Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 2 hours ago, HD-Dyna said: A ni to mal mal ...... Eh, se preveč poznam, več k dvakrat se mi ne bo uspelo spravit, al bom pa zasovražla vse skupaj. Poleg tega mora bit septembra še kak popoldan frej za motor, tu gor bi pa res lahko to razumeli 1 hour ago, Andrejcer said: Jaz imam tolikokrat počitek, ko je ta lažji teden. Showoff. Gym bo zame v smislu stress release-a, vodene vadbe na bazi boksa in HIIT, kettlebell pa itak doma premetavam usually, če se mi zahoče. 1 hour ago, Akito said: ...hm a samo to "šteje"? Beri zgoraj Ostalo namigovanje bom pa ignorirala Bmflar in Zivnorc 1 1
Akito Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 pred 3 minutami, lucif3rka pravi: Beri zgoraj Ostalo namigovanje bom pa ignorirala ....no ja ...glede na to, da imam konkretno miganje vsak dan izven telovadnice, ni bilo mišljeno kot namigovanje .... Bmflar, dr.looney in Zivnorc 3
lucif3rka Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 22 minutes ago, Akito said: ....no ja ...glede na to, da imam konkretno miganje vsak dan izven telovadnice, ni bilo mišljeno kot namigovanje .... You lost me there ... Frenk 67, Zivnorc, Bmflar in 2 others 5
Popularna objava Zivnorc Objavljeno September 8, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2017 ... zdej pa povejte: ... kako naj člowk zdrži ob takem pogledu...pa da mu ne bi malo dal za pojest... .... poglejte, kolk mal je treba, da se pričara nasmeh... ... pol košćka base, pa sir, ki sem ga vzel vn iz pasti za miši..... ...pa sploh nć nism shujšal zarad tega... Zok, DAMI34, pik1 in 13 others 3 2 10 1
lucif3rka Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 Lej lej kako se miška z zobki hvali On topic: musklfibr Zivnorc, GoBobi, Akito in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se