GeeSXer Objavljeno November 13, 2023 Deli Objavljeno November 13, 2023 Kupi navadno, ne pa ta digitalni šrot. meni še samo 3 kile falijo Kaldu, pik1, DAMI34 in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 17, 2023 Deli Objavljeno November 17, 2023 video-14a33fd0a4fa4398b52ee015121acb89-V.MP4 Akito, DAMI34 in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 19, 2023 Deli Objavljeno November 19, 2023 Včeraj in danes ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 30, 2023 Deli Objavljeno November 30, 2023 res sm se trudil nek časa v fitnesu..sam jebemumast...sama distrakcija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 1, 2023 Deli Objavljeno December 1, 2023 Jem vse, razen kruha za prilogo drugi hrani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 24, 2023 Deli Objavljeno December 24, 2023 Zdej, če tole drži Pol sem v enmu mesecu dal dol 6 kil. Odpovedal sem se kavi, dvem, trem, štirim, petim in dieta Dr.Mengeleja. P.S.: Tolk kot vaga Kmet s svojimi mišicami pa špehom pa kostmi...mam jest sam mišic...86 kil. Kmet je proki meni pusi ! Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 24, 2023 Deli Objavljeno December 24, 2023 (popravljeno) ...stari...pa tebe so brez kosti zvagal... ...a to je blo pri mesarju? Jest mam 86 kil....kolkor maš ti samo mišic... Popravljeno December 24, 2023. Popravil Zivnorc GregorM 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 24, 2023 Deli Objavljeno December 24, 2023 Fantje in dekleta, v razredu sem imel vedno največ kil in najmanjšo kožno gubo! Pač savinjski hribovski kmet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kaldu Objavljeno Januar 3 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 3 Pon-ovoletna resnica Mavti, Zivnorc, bankir in 11 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Alla Objavljeno Januar 18 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 18 Akito, GregorM, Zivnorc in 7 others 2 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3 Deli Objavljeno Avgust 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se