Ninč. Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 Ups... napisala. Posipam te z vrticami. fala, fala
Ninč. Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 ja, vsak dan sm hujš... sam čokolada :wacko: kdo me bo zbrcu?
DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2014 Opozori Objavljeno Marec 1, 2014 Zivnorc kdaj greva spet hujšat nehi ga mučit, že sedaj je senca samga sebe Kmet2 1
pik1 Objavljeno Marec 1, 2014 Opozori Objavljeno Marec 1, 2014 It nehi ga mučit, že sedaj je senca samga sebe .... hahahaha ... njega res največkrat lastna senca preganja .... DAMI34 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Marec 1, 2014 Opozori Objavljeno Marec 1, 2014 Fantje ne se norca delat Norc nosi težko ketno in tako hujša sam od sebe DAMI34 in pik1 2
DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2014 Opozori Objavljeno Marec 1, 2014 Fantje ne se norca delat Norc nosi težko ketno in tako hujša sam od sebe v bistvu se endin Živnorc lahko Norca dela Ninč. 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Kljub "taki glavni hrani" so se začele "kile nabirati", kljub temu, da sem skoraj cel dan "aktiven", vendar se že nekaj časa zaradi levega kolka in desnega kolena "gibljem" samo še po stanovanju in "zunaj" samo kadar peljem oba kužka na wc ... Zadnjič sem na tehtnico stopil že kar pred nekaj časa in takrat je ta že pokazala "prestop magične teže" 80 kg ...
Andrejcer Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 (popravljeno) To je NEPRAVILNA prehrana, ni čudno, da gredo kilogrami gor! Če misliš, da je sadje zdravo v takih količinah in da s sadjem lahko zamenjaš glavne obroke, potem se močno motiš. En sadež je dober za malico in nič drugo. Popravljeno Marec 5, 2014. Popravil MP3500 Ninč., Kmet2, pik1 in 1 other 4
pajkica Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 ker se s fitnesom ne da shujšat, sem ga dons skenslala vse kaže da nobena dieta ne deluje...grem mal nutele zmazat Zivnorc, RobiRoberto in MCMLXXVI 3
Andrejcer Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 ...grem mal nutele zmazat Pa ne šparaj s kruhom. :grrr pik1 in Alla 2
Bremzer Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Z vsemi poizkusi pri meni najbolj hujša denarnica !
pajkica Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Pa ne šparaj s kruhom. :grrr z belim
Andrejcer Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 z belim Nima veze, glavno da se lepo namaže. :yes:
pik1 Objavljeno Marec 5, 2014 Opozori Objavljeno Marec 5, 2014 Nima veze, glavno da se lepo namaže. :yes: . ... ne, ne .... ima vezo .... :yes: ... more bit tak tabel, pa čist mehk .... da se ti tko na čreva prpopa, da ga še cel teden za sabo nosiš .... MihaGS 1
Zivnorc Objavljeno Marec 6, 2014 Opozori Objavljeno Marec 6, 2014 Jest pa čisto nutelo jem...brez kruha.... Namažem jo pa na šipo in pol jo ližem do nezavesti (z druge strani šipe, sevede) DAMI34, Andrejcer in DXR16 3
Andrejcer Objavljeno Marec 6, 2014 Opozori Objavljeno Marec 6, 2014 (popravljeno) .... more bit tak tabel, pa čist mehk .... Takega pa res ne moreš mazat. :grrr Jest pa čisto nutelo jem...brez kruha.... Namažem jo pa na šipo in pol jo ližem do nezavesti (z druge strani šipe, sevede) A to so te na metaboličnih treningih naučili? :lol: Popravljeno Marec 6, 2014. Popravil MP3500
RobiRoberto Objavljeno Marec 6, 2014 Opozori Objavljeno Marec 6, 2014 (popravljeno) To je NEPRAVILNA prehrana, ni čudno, da gredo kilogrami gor! Če misliš, da je sadje zdravo v takih količinah in da s sadjem lahko zamenjaš glavne obroke, potem se močno motiš. En sadež je dober za malico in nič drugo. Glavni obrok je kosilo, ki ga nama z mamo prinesejo iz doma starih ... Take količine so namenjene "štirim prisotnim" in "trajajo" kar nekaj dni ... "Glavni obrok", ki sem ga zemenjal s sadjem je samo večerja, ki naj bi bila najbolj "reven" obrok ... "ME ŽE NI VEČ" ... Popravljeno Marec 6, 2014. Popravil RobiRoberto
Zivnorc Objavljeno Marec 6, 2014 Opozori Objavljeno Marec 6, 2014 (popravljeno) Oj Robi! Ne večerjat sadja, ker so neke vrste sadja težke za prebavo. Jej sadje kot vmesni obrok! in jej samo po eno vrsto sadja naenkrat... ne jesti več vrst sadja naenkrat! Popravljeno Marec 6, 2014. Popravil Zivnorc
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2014 Opozori Objavljeno Marec 6, 2014 Robi ,sadje si pusti za čez dan,nazadnje ga pojej v času kosila ,zvečer pa bolj beljakovinski obrok,beljaki,tuna v solati z žlico olivnega ola in mal kisa,skuta 0.5 maščob+tuna,piščančja prsa pečena brez olja + zelena solata itd.... Sadje zvečer pomeni da v telo vneseš veliko cukra,ki ga pred spanjem ne porabiš in se nalaga v razerve(maščobne obloge)! lp S MihaGS 1
MARE 65 Objavljeno Marec 6, 2014 Opozori Objavljeno Marec 6, 2014 Jest pa čisto nutelo jem...brez kruha.... Namažem jo pa na šipo in pol jo ližem do nezavesti (z druge strani šipe, sevede) Mazohist...
Pervy Objavljeno Marec 7, 2014 Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 Prava dieta je da imaš primeren vnos vsega, se pravi beljakovin, ogljikovih hidratov, maščob itd... količine pa glede na kalorije prilagodiš temu koliko pokuriš in ali bi rad hujšal (vnos manj kot potrebno) ali ohranjal. Samo sadje, samo meso, samo,... je sranje. Edino sladkorju se brez težav odpoveš povsod. Če vam to dela probleme, predlaga aplikacijo http://www.myfitnesspal.com/ ki si jo daš na telefon in urejaš preko spleta. Nastaviš sedanje podatke in ciljno težo čez X tednov pa ti on predlaga koliko česa rabiš. Večino hrane je že notri, kar ni, poskeniraš črtno kodo izdelka. Fajn stvar! Alla 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2014 Opozori Objavljeno Marec 7, 2014 Jaz sem tako shujšal kar nekaj kilogramov in "še spal sem vmes", toda tega ne priporočam in želim nikomur ...
RobiRoberto Objavljeno Marec 8, 2014 Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 Google + zdravo hujšanje = Vizita.si
Ninč. Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 zadnje čase mi bl slabo gre od riti krivo je pa vse drugo... sam js ne pik1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se