Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

.... ja, dons še ne bom začel hujšat ....

post-38837-0-81807200-1394915454_thumb.jpg

Objavljeno

Tudi jaz zaenkrat še ne hujšam, toda včasih, ko sem še kaj  dobrega rad pojedel, popil in se na koncu še malo posladkal, in to "kar večkrat zapored", so seveda vsa moja oblačila postala nekam preozka :blush:  , zato je bilo seveda treba "odvečni obseg" odstraniti in to zmeraj upešno ... :worship:

90 DNEVNA LOČEVALNA DIETA

Objavljeno (popravljeno)

.... ja, dons še ne bom začel hujšat ....

Jaz vedno začnem z jutrišnjim dnem!

Mah, za koga ku*** bom hujšal?

Preko 20 let poročen, dedek .... kak bi te zgledalo, da bi vnukec z nekim suhim, posušenim dedkom hodil na sprehod. Saj pa te moraš bit neki ded, pivo pa čevapi pač pustijo posledice.

Kdaj, če ne zdaj ... ko me bojo z nogami naprej vun nesli bo prepozno za čevape, pljeskavice .... in pivo seveda. 1x se živi!

Popravljeno . Popravil BREITNER
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
Mah, za koga ku*** bom hujšal?

Preko 20 let poročen, dedek .... kak bi te zgledalo, da bi vnukec z nekim suhim, posušenim dedkom hodil na sprehod. Saj pa te moraš bit neki ded, pivo pa čevapi pač pustijo posledice.

Kdaj, če ne zdaj ... ko me bojo z nogami naprej vun nesli bo prepozno za čevape, pljeskavice .... in pivo seveda. 1x se živi!

Še eden ponosen dedek s pivom in pleskavico v roki. In ko boš zaradi tebi enkratnega življenja že pri +50. letih imel xy kronične bolezni, preživel kak AMI ali ICV in boš dejansko v breme doma ženi, sinu in vnuku, bo tudi vredu? Verjetno bodo tvoji domači zelo srečni v primeru, ko več ne boš moral skrbeti za sebe, denarja pa za dom ostarelih ne bo. Aja, na koncu bodo itak doktorji vse zaje8ali.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Še eden ponosen dedek s pivom in pleskavico v roki. In ko boš zaradi tebi enkratnega življenja že pri +50. letih imel xy kronične bolezni, preživel kak AMI ali ICV in boš dejansko v breme doma ženi, sinu in vnuku, bo tudi vredu? Verjetno bodo tvoji domači zelo srečni v primeru, ko več ne boš moral skrbeti za sebe, denarja pa za dom ostarelih ne bo. Aja, na koncu bodo itak doktorji vse zaje8ali.

Zakaj gledaš na vse tako črno!?

Iz vsega tega si izluščil samo negativne stvari .... na življenje je treba gledat bolj pozitivno in stvari bodo dosti lepše. Vse je v glavah ljudi.

Torej, zdaj če naredim eno banalno primerjavo:

Naj si vzamem užitek in se neham vozit z motorjem, KER LAHKO se hudo ponesrečim in bom v tem primeru v breme družini?

Če bi pri vsem našem početju razmišljali tako, potem je itak najbolje, da smo doma.

Objavljeno

Zakaj gledaš na vse tako črno!?

Iz vsega tega si izluščil samo negativne stvari .... na življenje je treba gledat bolj pozitivno in stvari bodo dosti lepše. Vse je v glavah ljudi.

Torej, zdaj če naredim eno banalno primerjavo:

Naj si vzamem užitek in se neham vozit z motorjem, KER LAHKO se hudo ponesrečim in bom v tem primeru v breme družini?

Če bi pri vsem našem početju razmišljali tako, potem je itak najbolje, da smo doma.

Oprosti, ampak mi taka neodgovornost do lastnega telesa, češ da se samo enkrat živi gre skrajno na jetra in to zato, ker zraven takih vsi drugi trpijo. Jaz gledam na stvari s svojo glavo in tako kot dejansko so, saj se z njimi v službi in žal tudi doma vsakodnevno srečujem. To ni črnogledost ampak realnost katero mnogi spoznajo prepozno. In zdravja ne moreš primerjati z motorjem. Sicer pa v motor tudi ne vlivaš najslabšega olja ali ga recimo zanemarjaš. V življenju je pa mnogo drugih pozitivnih stvari, kot držati pivo in pleskavico v roki.

Objavljeno

Pivo in pleskavico si morda vzel preveč resno oziroma si si zamislil, da vsak dan sežem po omenjenih dobrotah.

Sploh ne, tukaj sem mislil kakšne družinske piknike in kakšen kos peciva za rojstni dan ..

Se pa strinjam, kar si napisal. Obstajajo pa ljudje, ki se prenažirajo in posledica tega nezdravega življenja, brez dnevnih aktivnosti so razni infarkti ... itd.

Objavljeno

Vprašal si, čemu bi hujšal. Ja, v prvi vrsti zase in potem za tiste, ki jih imaš rad. ;)

Piva ne pijem, pleskavice pa se 100% ne bi branil. Samo jaz vem, da jo bom pokuril, marsikdo pa za to bilanco vnosa in porabe ne skrbi.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Načeloma se strinjam, mogoče sem se v valu navdušenja neprimerno izrazil.

Hočem reči, da se ne izogibam dobrotam z izgovorom: ta teden hujšam, hvala, ne bi.

Konzumiram v mejah normale in se temu primerno tudi gibam. Na kraj pameti pa mi ne pride, glede na to, da živim 1x, da bi se čevapom, baklavi in pivu odrekel, ko prečkam Bosno. Samo to sem hotel povedat ....

Čas v katerem živimo, nas prisiljuje, da živimo hitro in se na nepravilen način prehranjujemo z hitro prehrano, malo obroki ... itd. Vse več nas bo kronično bolnih, pregoretih, saj se tempo življenja vsak dan stopnjuje.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kdaj gremo pol na pleskavico, čevape in pivo??????????

Lačeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn.....

Objavljeno

... če si lačen... si pol lohka  mal tečen... ane.....

:P

Objavljeno

... če si lačen... si pol lohka  mal tečen... ane.....

:P

a ti neb bil slinast, če bi celo stran bral:

čewapih, 

pleskavicah 

in 

pivu????

Objavljeno

Kdaj gremo pol na pleskavico, čevape in pivo??????????

Lačeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn.....

Ti si itak ful drugačen. :jezik:

Objavljeno

Jao bože :headbang:

Objavljeno

MP3500 on je poseben ne drugaćen :P

Objavljeno

MP3500 on je poseben ne drugaćen :P

Zase se brigi :ninja:

Objavljeno

valda enga rukneš, na 2,5dcl vode ali mleka... norc, ti ne rabiš nobenga, teb že brez tega dogaja :P

Objavljeno (popravljeno)

Sej lahko vse jes, kar ti pase, same dobrote....bistvo je, da mau pomigas zraven. In to je to. ce se pa zamastis na kavcu, je pol itak 50x tezje se nazaj spravt, pa hujsat, pa ne smes tega ne onega jest....drama. Pleskavice,  fast food,  pivo, je pa itak zakon. :grim Sicer pa...vsak zase ve, kaj pa kako mu pase....

Popravljeno . Popravil DIN
Objavljeno

valda enga rukneš, na 2,5dcl vode ali mleka... norc, ti ne rabiš nobenga, teb že brez tega dogaja :P

... itak..... sam povej kje pa kdaj....   :D

...tut meni paše kero ruknt....  :P

...itak da dogaja   :D

a veš uno pesem....  " Pojdi z menoj v toplice"

Objavljeno

...jest pa žrem ko prašič vse kar mi pride pod roke, pa 0,5 kg kruha moram obvezno na dan pojest....

...sej vmes pa hujšam na način, da fajn doma fizično delam in mi potem za večerjo paše kaka kila svežga piščanca...

...v službi pa hujšam po postopku kar Norc ne poje meni paše za sladico...

....v bistvu sem vesel da imam gene pojej veliko na teži se pa nič ne pozna .... :P

Objavljeno

Sej lahko vse jes, kar ti pase, same dobrote....bistvo je, da mau pomigas zraven. In to je to. ce se pa zamastis na kavcu, je pol itak 50x tezje se nazaj spravt, pa hujsat, pa ne smes tega ne onega jest....drama. Pleskavice,  fast food,  pivo, je pa itak zakon. :grim Sicer pa...vsak zase ve, kaj pa kako mu pase....

Sam FAST FOOD, pa res ni nč FAST, kr do sedaj sm še čist vsak FAST FOOD ujel in pojedu!!!

...jest pa žrem ko prašič vse kar mi pride pod roke, pa 0,5 kg kruha moram obvezno na dan pojest....

...sej vmes pa hujšam na način, da fajn doma fizično delam in mi potem za večerjo paše kaka kila svežga piščanca...

...v službi pa hujšam po postopku kar Norc ne poje meni paše za sladico...

....v bistvu sem vesel da imam gene pojej veliko na teži se pa nič ne pozna .... :P

ti maš srečo, k ti gre vse v višino. Žal pa ta tvoja teorija pr men ne deluje :D

Objavljeno

hranilna vrednost (30g): energijsko vr.: 108kcal, beljakovine: 21,3g, OH: 1,5, maščobe: 1,9g; kofein: 150mg

cuker: sukraloza, steviol glikozidi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!