umetnica51 Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 kaj bi zivnorc brez svojega jezika.......... .....predvidevam da te mora tvoj šef imeti najraje na svetu..... :lol: ...............če bi poznala tvojo zobarco bi ji rekla naj ti zalima spodnjo in zgornjo čeljust skupaj za zmeri.... :lol: aja....mau heca more bit.... in tri pikce gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 ...............če bi poznala tvojo zobarco bi ji rekla naj ti zalima spodnjo in zgornjo čeljust skupaj za zmeri.... :lol: ... bi shujšal... in bi upravičeno lahko kaj napisal v tej temi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 poznate moj projekt leder... včeraj sva šli z Damy pogledat v Labo... zadnjič sm si nagledala črno alpinestar jakno, z zelenimi detajli (moška, 50)... oblečem jo še, ko jo je treba zapet se pa konča... in čez rt in čez joške Tudi, če ni zapeta čez rit in joške . Ne bomo nič jezni :naughty: . DAMI34, pik1 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 aja...a kr tko... sam men tak stil ni všeč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Važen, da smo mi zadovoljni... MARE 65, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 danes je blo nekam preveč čokolade... grem jo skurit v fitnes umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Naj mi nekdo odgovori zakaj za hudiča se čez zimo vse moto cunje skrčijo.Jih morda narobe shranjujem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Naj mi nekdo odgovori zakaj za hudiča se čez zimo vse moto cunje skrčijo.Jih morda narobe shranjujem? Problem je, ko preveč shranjuješ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Naj mi nekdo odgovori zakaj za hudiča se čez zimo vse moto cunje skrčijo.Jih morda narobe shranjujem? Ne v omari si dobil vrjetno bakterijo ki napade oblačila.........posledica skrčenje :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 Etola, sem dons pr malci hujšal, namest 6 kosov kruha sem sam 5 jih pojedu. Prav čutm da mam 15 g manj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 Prisluhnite si. Telo samo dobro ve, kaj potrebuje. In telo v petek zvečer potrebuje kebab! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 ...potrebuje kebab! Piščeče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 no Ninč... mislim da je spet pršu cajt, da mal k seb pridem in se zbrihtam... smanji doživljaj s hrano in pojačat treninge če ne, tud une jakne s TCja ne bom zapela :grrr :wacko: umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 fiam začni plesat...... :grrr zdj počas bo kmal velik veselic po celi prelepi naši Sloveniji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 samo ena misel : če že misliš, da moraš shujšat in se več ne počutiš dobro v svoji koži, tega nikoli NE naredi zaradi drugih, ampak izkjlučno in samo zaradi sebe :yes: Zivnorc in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 TOČNO TKO! Shujšaj zaradi sebe! Tko kot se ženske šminkajo zaradi sebe... ... pa se hot oblačijo... zaradi sebe... ... u bistvu point tega je, da se ti dobro počutiš, drugim pa dobro izgledaš... (in obratno... v bistvu...) ... ampak, če imaš index telesne mase ugoden, je bolj pomembno to, da si avtomatično "bolj zdrav", se lažje giblješ... lažje dihaš... manj platna nase daješ... manj poješ.... manj placa zasedeš...... motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 TOČNO TKO! Shujšaj zaradi sebe! Tko kot se ženske šminkajo zaradi sebe... ... pa se hot oblačijo... zaradi sebe... ... u bistvu point tega je, da se ti dobro počutiš, drugim pa dobro izgledaš... (in obratno... v bistvu.. .) ... ampak, če imaš index telesne mase ugoden, je bolj pomembno to, da si avtomatično "bolj zdrav", se lažje giblješ... lažje dihaš... manj platna nase daješ... manj poješ.... manj placa zasedeš...... zato sem jaz bolj pri suhcanih doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 zato sem jaz bolj pri suhcanih doma dobrodošel v klubu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 dobrodošel v klubu gregorjanc, kdaj bova organizirala zbor motosuhcev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 gregorjanc, kdaj bova organizirala zbor motosuhcev? V današnjem hitrem tempu življenja ste bolj ogrožena vrsta,zato pohitita :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 samo ena misel : če že misliš, da moraš shujšat in se več ne počutiš dobro v svoji koži, tega nikoli NE naredi zaradi drugih, ampak izkjlučno in samo zaradi sebe :yes: ... hahahahaa ... .... lepo si povedala ... naučeno .... iz knjig .... ... žal pa je to samo izgovor za tiste, ki si ne upajo priznat sami sebi, da bi radi shujšali ravno zaradi "okolice" ... . . , ps. ... pa tudi sicer sam res ne vidim nič slabega v tem, če kdo želi shujšati TUDI zaradi "okolice" :closedeyes: Alla, motozajebant in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 ... hahahahaa ... .... lepo si povedala ... naučeno .... iz knjig .... ... žal pa je to samo izgovor za tiste, ki si ne upajo priznat sami sebi, da bi radi shujšali ravno zaradi "okolice" ... . . , ps. ... pa tudi sicer sam res ne vidim nič slabega v tem, če kdo želi shujšati TUDI zaradi "okolice" :closedeyes: Važno je da hoče! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Važno je da hoče! ... kaj ???? ... a okolico ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 jaz tut hujšam zarad drugih.... ko jih jebe na moj račun pa naujo služli... nema šopinga pa večjih hlač umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 ... hahahahaa ... .... lepo si povedala ... naučeno .... iz knjig .... ... žal pa je to samo izgovor za tiste, ki si ne upajo priznat sami sebi, da bi radi shujšali ravno zaradi "okolice" ... . . , ps. ... pa tudi sicer sam res ne vidim nič slabega v tem, če kdo želi shujšati TUDI zaradi "okolice" :closedeyes: ... stari... lej... javno povem, da sem shujšu sam zaradi TEBE... ... da sm vsaj prbližn tolk lep kt ti. Pa pomaga. Zadnjič je kelnerca na OMV tut mene uprašala, kaj bom pil... in ne samo pika.. gsxf750, umetnica51, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se