bmwslo Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Če ima človek doma kaj prostora, se skoraj splača savno nardit kar doma. Kupiš v BAUXXX ali delaš sam cena je okoli 1200 € :OK: Se obnese, če rad hodiš v savno. Jaz jo koristim v hladnejši polovici leta cca 2-3 x na teden :OK:
xr800 Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Tudi sam jo imam v domači kleti že 3 leta, grem v njo ko me je volja, drugače pa vsaj enkrat na teden......Uživam bolj kot kdajkoli v kakšni zanemarjeni javni savni...... :whistle: :yea1:
Brdaus Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Poleg savnanja je tu še druženje ;) Meni osebno se Atlantis zdi OK, samo morš it med tednom, drugače je res gužva.
devilish Objavljeno Februar 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Ne hodi. Nimaš kaj videti. Ena savna jim je nedavno tega zgorela. Sicer pa drago in za množice. Sm bla v Atlantisu, sicer je bla res gužva, ampak se je proti večeru izpraznilo, tako da je bilo ravno prav ljudi - toliko, da naletiš tudi na prazne savne, toliko da na bazenu vidiš enega ali dva.. Meni je blo v redu tam! Samo 4.000 mi je malo dosti za zvečer po službi skočit za eno urico.. zato iščem še kakšno opcijo.. bo pa atlantis še padel (v večernih urah seveda)..
ciciban Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Za Lj po pravici povedano nimam blage veze. Moji se je v Atlantisu sicer dopadlo, je pa res, da je bila samo enkrat. Kar se pa drugih savn tiče, me pa ne vidijo več v Laškem (vedno gužva), Čateške so pogojno OK za med tednom (ob vikendih je invazija sosedov), Olimje je neka srednja žalost, pogosto gužva in kakšen čudak... Priporočam pa Šmarješke, ki so vsaj zaenkrat zelo :OK:
Ice Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 med aprilom in septembrom na mojem banditu. (v usnju65°Cpress)
spidy Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Enkrat mesečno si privoščim savne v Palacu v Portorožu. Z mojo predrago sva ful zadovoljna in med tednom tudi ni nič gužve, konec tedna imajo pa odprto do 11 zvečer in po 8 uri ponavadi tudi ni več toliko gužve.
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 med aprilom in septembrom na mojem banditu. (v usnju65°Cpress) Letos je bilo v Corleone-u na Siciliji v resnici v črnem usnju pribl. tako vroče. Huje kot savna.
Kaiser Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Najbolj všeč mi je bilo v Čateških - nobene gužve in predvsem slinačev :slap: , vsekakor pa odsvetujem obisk savn v Dolenjskih toplicah - nenormalna gužva, dejansko moraš čakat pred savno da greš lahko notri, ko gre kdo ven, ker drugače ni šans in predvsem moteči butologi, ki se obnašajo, kot da niso še nikoli videli ženskega telesa golega.... da o jakuziju ne govorim folk se nabuta notri po eno uro ali več....
.T. Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 (popravljeno) Najbolj všeč mi je bilo v Čateških - nobene gužve in predvsem slinačev :slap: , vsekakor pa odsvetujem obisk savn v Dolenjskih toplicah - nenormalna gužva, dejansko moraš čakat pred savno da greš lahko notri, ko gre kdo ven, ker drugače ni šans in predvsem moteči butologi, ki se obnašajo, kot da niso še nikoli videli ženskega telesa golega.... da o jakuziju ne govorim folk se nabuta notri po eno uro ali več.... Do pred kratkim sem bil s savno v Dolenjskih zadovoljen. Z mojo sva hodila ponavadi ob sobotah zvečer. So bli bolj parčki. V petek sva šla pa čez dan in je blo bog pomagaj. - gneča, - slinači (le teh je bilo največ v jakuziju - imajo najlepši razgled, ko se kaka dama, mogoče celo fantič guzi po štengicah), - nakaj punc in fantov je bilo v savni v kopalkah :kva1:, kljub napisom in slikam na vsakem stebru, da to ni dovoljeno. Potem, ko so bili s strani osebja opozorjeni, da se morajo sleči so debelo gledali in našli rešitev - okoli kopalk so si ovili rjuho. Rjuha je bila bela in so kopalke sevale skozi :lol1: :lol1: :lol1: Pol kasneje so se pa v kopalkah tuširali med nagci :lol1: :lol1: - na vsakem stebru čitljivo piše (tudi v italijanščini) da ležalnikov ni dovoljeno rezervirat. Pa so imeli slinači brisače po več ur na ležalniku, sami so pa med tem čepeli v jakuziju - na terasi je bilo vse polno čikov A je bil kdo pred kratkim v savni v Šmarjeških, v Snoviku ? Tadej Popravljeno Februar 14, 2007. Popravil Tadej
mljubi Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 A je bil kdo pred kratkim v savni v Šmarjeških, v Snoviku ? Tadej Sem bil v soboto v Šmarjeških... skoraj prazno ... pa še veliko bolj mi je bilo všeč kot v Dolenjskih, zato priporočam obisk. Baje pa, da je ob večerih (petek, sobota) tudi malo več ljudi. Kolikšna je gužva pa ne vem.
peter1 Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Moj FIT na Brnčičevi ,ni ne vem kaj. Je pa bolje kot nič :OK:
Kaiser Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Absolutno odsvetujem savno v Goodlife clubu v Ljubljani. Sem dobila darilni bon z zakupom savne za dve uri. Se prej naročim, da bo ja vse pripravljeno ko prideva tja. In seveda, študentke na recepciji nikjer, ker klepeta s kolegico, nato se le prikaže in začne iskati najino rezervacijo. Traja pet minut, da se uskladimo, nato nama reče, da je porebno počakati še 15 minut da se savna segreje. Niti je nama ne razkaže, samo reče, da naj greva kar tja in pač počakava da se segreje. Ker sem bila prvič tam, najdem savno sama. Tam so lepo pripravljeni copati in brisače. Skodelice za čaj so bile vse okrušene, mizica totalni svinjska :BUA: . Svečke, ki so ostale še od prejšnjič vse pogorene so bile še vedno tam, nihče jih ni pospravil....Avtomat za vodo izklopljen iz elektrike - ne vem kako si lahko pripravim vročo vodo za čaj, ali pa mrzlo vodo, če je aparat izklopljen, tuši so bili tudi vsi razpokani. Ležalniki oz. pene so bile umazane, da sva jih ruknila dol in dala brisače na ležalnike. Muzike nobene, na segrevanje savne pa sva čakala cca. 30-40 minut, ker je očitno študentka pozabila. In sva imela cca 1 uro savne, vse ostalo je bilo čakanje :BUA: . Sicer prostor je lep, vendar zanemarjen in umazan. Absolutno ne priporočam.
Kosho Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 V soboto sem bil v samrjeskih ni blo neke guzve, je pa v redu 5 savn, guzve pa tud ni, lezalniki in caj, pa vse so na novo nardil, ker se je hotel siril :OK: :)
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 hotel habakuk, maribor... fajn ambient, pa še mlade sexy frače hodijo not, tak da po 15 min grem kljub vročini še vedno s trdim ven...hehe :D :D :D , vsekakor pa odsvetujem fontano, kjer stare babure odmakajo svoje kraste v turški kopeli :BUA: :BUA:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Tudi ti boš nekoč star če bo Bog dal... ti pa marš v fontano :D :D... raife frau nach 60, are waiting for you :D :D :D :lol1:
SiR Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 ti pa marš v fontano :D :D... raife frau nach 60, are waiting for you :D :D :D :lol1: ti pa svoje mozolje razmakaš... pa verjetno ti sperma iz makarončka curlja ... bljak.
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 ti pa svoje mozolje razmakaš... pa verjetno ti sperma iz makarončka curlja ... bljak. oča ne pametuj, pa hitro pacemaker nabavi, da se neoš ki slučajno v savni ob kaki brhki mladenki začel še bolj trest kot je treba :D :D :D
Port Folio Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 oča ne pametuj, pa hitro pacemaker nabavi, da se neoš ki slučajno v savni ob kaki brhki mladenki začel še bolj trest kot je treba :D :D :D Bolje tresti kot puščati in špricati :grim
*KAYA* Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 (popravljeno) ..men je pa v Čateških v savna parku ful dobro (že komi čakam, da bom julija več dni tam dol) :) pa v Dolenjskih toplicah je tut kar v redu.. Popravljeno Maj 17, 2007. Popravil *KAYA*
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 ..men je pa v Čateških v savna parku ful dobro (že komi čakam, da bom julija več dni tam dol) :) pa v Dolenjskih toplicah je tut kar v redu.. ja men tui, grema kdaj skupaj? :D :D :naughty: :naughty: :naughty:
*KAYA* Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 ..ej,samo verjetno bi blo kar zanimivo, če bi šla a? :D :P
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 ..ej,samo verjetno bi blo kar zanimivo, če bi šla a? :D :P ufff, veš kak :naughty: :naughty: :naughty:
mačka27 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Kar se tiče gorenjske....je dokaj katastrofalno stanje.... Kr.Gora.... Hotel Larix.....skoraj VEDNO prepoln neotesanih Italjanov, ki si *prisvojijo* savno in se vedno derejo eden čez druzga ko da bi živino preganjali... ostali hoteli bolj ali manj zaprtega tipa... Če vam uspe pridet v Hotel Kompas.... boste večinoma sami, je pa brez infre, pa še 1 uro prej moreš povedat, da ti jo prigejo, s temu, da savna NIKOLI ni popolnoma ogreta, ko prideš (( izkušenj....sm mela neke kupončke...) Tko da je sranje... Bled - Bohinj.... je edino kar priporočam studio pod hotelom Toplice... Prijazno osebje, Skoraj vedno si sam, ali pa je malo ljudi..... cena je primerljiva oz.nižja od Wellness ponudb... Vsebuje pa vse 3 tipe savn... turško, finsko in infra.... svetel prostor ob bazenu (mrzlem ko hudič, tko da za plavat ravno ni....) z pogledom na Blejski grad... Park hotel....samo finska, pa še ta na 79 stopinjah (bla 3x) Wellness Živa....Brišite, ker je polno Italjanow VEDNO!!!! Wellnes center Bled....so se popravili.... a prej je bilo da moraš poklicati prej..... pa kljub temu, da si klical 2 ure prej, savne ŠE NISO BILE OGRETE!!!!! Sedaj jih bojda vsak dan že zjutraj zaštartajo, a dajte raje preverit.... NE GARANTIRAM..... + cene so malce dražje kot v tistem pod toplicam...Za počitek temen prostor z eno samo svetilko v kotu...zabunkano.... Aquapark Bohinj.... Bila 1x..... razen preveč ljudi.... v redu.... Ne wem.... savne mi osebno OGROMNO pomenijo v življenju.... Obiskovala sem jih tudi v času študija v Žusterni, v Kopru, Palace, Portorožu, V Čatežkih toplicah in Atlantisu.... (a glede na to naštetih nisem obiskala že eno leto +, naj vam kdo drug poroča o stanju.... Lep pozdrav in veselo savnanje :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se