denZ Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 tisti ki bo postal mod, bo imel izredno dosti dela, vsaj na začetku, ker je skuterski del foruma v zadnjih 2,3 letih postal pravi smetnjak...
Noise Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Hvala vsem za prijavo. Kar dosti se vas je nabralo. Glede na vaše odgovore in naše poznavanje vaših 'aktivnosti' na forumu, bomo izbrali nekaj kandidatov, ki greste v naslednji krog. Pričakujte PM-je nekje do ponedeljka. Medtem pa --- imejte noro dober vikend :yea1: :yea1: tisti ki bo postal mod, bo imel izredno dosti dela, vsaj na začetku, ker je skuterski del foruma v zadnjih 2,3 letih postal pravi smetnjak... Ampak orodja za urejanje foruma so v naši aplikaciji zelo močna in omogočajo zelo enostavno premikanje objav, razdeljevanje in premikanje tem, brisanje itd. Skratka, big fun! No, pustimo to -- moderatorji so definitivno postavljeni pred krasen izziv. Welcome on board :)
_rac3r_ Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Pomoje bi biu tut Koci taprav za to stvar =) :OK:
luka0 Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 jaz sm tud za kocija bo usaj za pijačo dal edino temo k bo pustu na mer po pa cagiva mito:)
k0ci Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 heh ne več dolgo :devil: sploh pa se izbira moderatorje samo za skuterski del foruma
luka0 Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 koci kaj boš kupu drug motor al avto?
Cilindr Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 ok krogov pa je ? pa gdaj bo priblizno zbran MOD?
norc 16 Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 ok se pravi do danes nisem dobo maila. I'm out of game
k0ci Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 (popravljeno) same here :D k je sploh že kdo dobu mail :? Popravljeno Marec 5, 2007. Popravil k0ci
Noise Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Ne še... ni bilo časa, smo albume rihtali. Še par dni, da se prebijem čez vaše "application forms"...
k0ci Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 (popravljeno) @noise....mogoče nisi videl mojega vprašanja že od prej :D bo novi mod eden ali jih bo več :? :) pa še to: bo moderator omejen na skuterski del ali bo lahko čistil cel forum :? Popravljeno Marec 5, 2007. Popravil k0ci
NejcZ Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Saj je bilo napisano da se išče za Skutrski del foruma.. Logično bi bilo smao za ta del ne? Potrpežljivost :OK:
k0ci Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 pač me zanima no :blush: sej bom tiho naprej :D
Noise Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Ne še. Še kak dan potrpljenja, prosim...
HaRkO Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 (popravljeno) Noise da ti malce svetujem pri izbiri kanditaov.... jaz nebi nikol kandadiral če tako nimam časa na konkurenčnem forumu :) neizbiraj glede na priljubljenost...temveč znanje na katerega se lahko uproabniki zanesejo...se pravi če bo SKUTER moderator pol nemore bit Koci ker on ima moped...kakor sva se nekaj pogavarjal na msn neki šraufa ...samo ni to to :whistle: jaz bolj nekoga ki ima več izkušenj kot koci... oz. tako znanje kot so bili bivši uporabniki (mislim da veš na katere mislim) samo te smo itaq mi pohasal :D tako da....teško delo ga čaka....tudi nas je in smo kar lepo uspešni SKUTER sveta in počasi bomo tudi v Moped sceni :) lahko noč konkurenti :D Popravljeno Marec 13, 2007. Popravil HaRkO
Noise Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 :lol1: Ahh, kids... :photo: :photo: :photo:
HaRkO Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 :lol1: Ahh, kids... :photo: :photo: :photo: če smo že pri tem..... kids te je naredu :) mislim da mi ni treba sebe zagovarjat, ker sam veš da vam skuter scena ni uspešna, imate 4podkategorije...in not svega živega nametano :slap: samo tu se vidi vaš trud....za naprej nebom komentiral ko je bzv bil sm res budala da sm tu kaj sploh napisal...ma sej tako al tako me več tu NEBO!!! pa tut upam da bo Koci mod :lol1: pol boste res mel najboljsi forum :lol1: lp
k0ci Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 [attachmentid=93580] no ja to je za tisti komentar da nimam skuterja :angry: pa tut upam da bo Koci mod pol boste res mel najboljsi forum to sem razumel kot žalitev...... sploh pa te ni nobeden prosil da sodeluješ pri debatah, zato odpeketaj nazaj na ˇkonkurenčniˇ forum, kjer se družite sami hard core tunerji :lol1:
reesko Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 keri debili...konkurečni forumi pa to...jst sm za kocija k vem da zna veliiik stvari nardit ;)
Čamac Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 če smo že pri tem..... kids te je naredu :) mislim da mi ni treba sebe zagovarjat, ker sam veš da vam skuter scena ni uspešna, imate 4podkategorije...in not svega živega nametano :slap: samo tu se vidi vaš trud....za naprej nebom komentiral ko je bzv bil sm res budala da sm tu kaj sploh napisal...ma sej tako al tako me več tu NEBO!!! pa tut upam da bo Koci mod :lol1: pol boste res mel najboljsi forum :lol1: lp kaj si ti neki burek za vraga?
-baSe- Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Go koci Go koci Go Go Go :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :OK:
Cilindr Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 koci kr zgrozen sm k vidm kasn rastut je tale tvoja SRka :D jst mam isto pa sm glih dans popravu:D sam tole koci ne bo pa se velikkk dela hehe :lol1: :lol1: hec hec (šala):D
Stroj Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Noise da ti malce svetujem pri izbiri kanditaov.... jaz nebi nikol kandadiral če tako nimam časa na konkurenčnem forumu :) neizbiraj glede na priljubljenost...temveč znanje na katerega se lahko uproabniki zanesejo...se pravi če bo SKUTER moderator pol nemore bit Koci ker on ima moped...kakor sva se nekaj pogavarjal na msn neki šraufa ...samo ni to to :whistle: jaz bolj nekoga ki ima več izkušenj kot koci... oz. tako znanje kot so bili bivši uporabniki (mislim da veš na katere mislim) samo te smo itaq mi pohasal :D tako da....teško delo ga čaka....tudi nas je in smo kar lepo uspešni SKUTER sveta in počasi bomo tudi v Moped sceni :) lahko noč konkurenti :D Hehe ti si mi nadarjen... :D 125cc ni moped...pa tud če bi bil je to skuter IN moped forum.....sploh je pa koci precej maher tko da se ni za bat .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se