mojcka Objavljeno Julij 16, 2002 Objavljeno Julij 16, 2002 H.Blagne&Demolition Group: DEŽ po mojem mnenju spada v motosvet. Samo znati jo moras obcutiti in doživeti ter užiati ob njej!
Gregs Objavljeno Julij 16, 2002 Objavljeno Julij 16, 2002 Mojcka, a ti to ugotavljas, da spada v motosvet kot celovita skupnost (pac svet motorjev, motoristk, motoristov,....) ali recimo zelis, da prestavimo temo v Motosvet.com forum?! :? :o Malo sem zmeden, kaj si sploh hotela povedati.... pa po facah Cyc-a tudi sklepam, da nima pojma, o cem ti to...
Gregs Objavljeno Julij 16, 2002 Objavljeno Julij 16, 2002 Evo, Mojcka, zdaj si pa se Codya zmedla... :wink: :D
RAN Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Po moje pa je čisto enostavno : ko nas bere, pa ta komad posluša, jo prevevajo isti občutki. Saj štiklc je res lep. 8)
cyc Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Citiraj Saj štiklc je res lep. 8) :shocked!: :shocked!: :arrow: "H.Blagne" :!: :!:
RAN Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Citiraj Citiraj Saj štiklc je res lep. 8) :shocked!: :shocked!: :arrow: "H.Blagne" :!: :!: Točno to v kombinaciji z Blagnetko je šele ta pravi. 8)
cyc Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 A slucajno kaj v smislu "preklet dez, pa se to ni zadost, mora bit se Blagnetova po radiu" :?: :? (Nesreca nikoli ne pride sama press ...)
vragica Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Go Mojcka go... sej ne da jst nism zmedena... ampak si ostale dobr zmedla... Helena Blagne se Zaman trudi, da bi bila taka kot Demolition Group... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P
cyc Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Ummm jaz slednjih sicer ne poznam, ce pa pojejo z Blagnetovo bi bilo pa ime Disaster group verjetno bolj na mestu, za vse skp :twisted: :twisted: :lol: :idea:
Lucky Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Dej Cyc ne nakladaj. Poslušaj komad, pa ti bo vse jasno. Helena ma glas (in stas) samo ga žal uporablja v napačni glasbi.
lojzi Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Citiraj Dej Cyc ne nakladaj. Poslušaj komad, pa ti bo vse jasno. Helena ma glas (in stas) samo ga žal uporablja v napačni glasbi. Točno to, in ko poslušam tisti skupni Dež, me zmeri mal kurja polt, tko je dober!
Rocky Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 No saj, kako naj rečem, pa saj bi pa, no.... OK. Saj vem, da je vročina in sopara dela tudi svoje, ampak folk ne ga biksat. Nekomu je res potreben dež! :lol: :wink: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
cyc Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Citiraj Helena ma glas (in stas) samo ga žal uporablja v napačni glasbi. :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!:
Vrtnica Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Hmmmm KAJ :?: :?: :?: :?: :?: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!:
cyc Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Jaz bi pri "ga žal uporablja" nehal stavek, bi bilo cisto OK pol :twisted: :twisted: :twisted: :lol: Glas in stas pa seveda tudi ima, pa se slaba sta povrh :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
RAN Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Citiraj Jaz bi pri "ga žal uporablja" nehal stavek, bi bilo cisto OK pol :twisted: :twisted: :twisted: :lol: Glas in stas pa seveda tudi ima, pa se slaba sta povrh :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Dej prvo povej, če komad sploh poznaš. Če ga poznaš in ti še vedno ni všeč, potem je stvar jasna, si pač brez okusa, saj nisi edini. :evil: Če pa ga ne poznaš, daj posluši ga, potem se pa javi. 8) Da ne boš mislil, da sem kakšen fan od Blagnetke, to je edini njen komad, ki mi je všeč.
cyc Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Komada ne, pac pa vem kaksne so njene pesmi in vem, da niti pomotoma ne spadajo med reci, ki bi jih jaz hotel slisat :D :twisted: Dost o tem ... hitr slusalke gor pa Rhapsody in Rammstein gor, da pozabim na vse skupaj :twisted: :D :wink: :wink:
RAN Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Citiraj Komada ne, pac pa vem kaksne so njene pesmi in vem, da niti pomotoma ne spadajo med reci, ki bi jih jaz hotel slisat :D :twisted: Dost o tem ... hitr slusalke gor pa Rhapsody in Rammstein gor, da pozabim na vse skupaj :twisted: :D :wink: :wink: Škoda, tipičen primer, ki zaradi v naprej predvidenih stereotipov, ne more uživati v raznolikosti. Včasih se človek počuti, kot bi svinjam bisere metal. Cyc nič osebnega. Na tvojem mestu in pri tvojih letih, bi jaz enako ali še bolj zadrto. Vse ob svojem času. 8)
Ice Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 hja,no....v lendavi so demolisni z helenco prav fajn spilali......
Roni Objavljeno Julij 17, 2002 Objavljeno Julij 17, 2002 Cyc, srček, tudi jaz se ne spotikam ob tvoje pesnenje o nekih IRC-ih in Linox-u, ker o tem poooooooojma nimam. Če pesmice ne poznaš, hm, ne komentiraj! Čist nežno ti prišepnem, da si ne koplješ jame več spljoh! VeRonika
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se