uti Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Hmmmm mogoče sta se me že naveličala glede na to, da smo se zadnje čase kar precej družili :huh: Se vidimo! LP Jaša, Honky Ti bom dala naveličala :blink: vozila sva se čist brez cilja, pa sva slučajno naciljala tud na Ivarčko B) sicer pa...sezona se je kmaj začela, bomo še kaj prišli na Ivarčko, tam je zmeraj luštno! :)
otog Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 včeraj popoldan vozil po naši lepi, bil pa v soboto gor pa ni bilo nikogar. ej bikec ni slaba, povej preden se mi spet kaj zalomi, 10. sem v kamniku, 18. sem v kranju, 25. pa v meži mamo državno ligo pri nas. Marjan ti povej raje kdaj si, ne kdaj te ni. Sem za, da organiziramo en piknik in se zberemo. LP včeraj popoldan vozil po naši lepi, bil pa v soboto gor pa ni bilo nikogar. ej bikec ni slaba, povej preden se mi spet kaj zalomi, 10. sem v kamniku, 18. sem v kranju, 25. pa v meži mamo državno ligo pri nas. Marjan ti povej raje kdaj si, ne kdaj te ni. Sem za, da organiziramo en piknik in se zberemo. LP
Vale Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Soloridersko je pa konec maja. 17.05. Forumsko srečanje => Ribno
Vale Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 sobota? 15? :blink: :blink: :blink: Kateri mesec pa je sobota 15?
majaCRX Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 (popravljeno) Lep pozdrav od neznanke na tem forumu :P Včeraj sem "po veliki sreči" naletela na enega izmed prijaznih Koroških motoristov... in sedaj sem tukaj :rolleyes: Drugače sem iz SG, pa na žalost brez svojega motorja - le kot sopotnica na Kawasaki Drifter in Honda CBR 1100xx. pozdravljen še posebej otog Popravljeno Maj 7, 2003. Popravil majaCRX
marijan Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 pozdravljena maja med nami maja. no pa se vedno več korošcev tudi oglaša na netu ne pa da so samo na motoorju
otog Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Lep pozdrav od neznanke na tem forumu :P Včeraj sem "po veliki sreči" naletela na enega izmed prijaznih Koroških motoristov... in sedaj sem tukaj :rolleyes: Drugače sem iz SG, pa na žalost brez svojega motorja - le kot sopotnica na Kawasaki Drifter in Honda CBR 1100xx. pozdravljen še posebej otog Maja hvala za prisrčne pozdrave in dobrodošla v bandi. Veš, da take punce brez motorjev imamo najraje, jih lahko kam zapeljemo. ;) :P
marijan Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 opala, otog zdaj pa malo bolj resno, a bo kak pameten datum, da se dobimo al ne
majaCRX Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Hvala otog...rade volje, ko bo le vsa oprema :rolleyes:
Mali bik Objavljeno Maj 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Pozdravljena maja in dobrodošla med nami... :D Vidim, da ste za piknik, samo uskladit se bo treba - predlagam, da se v soboto dobimo na Ivarčkem...
Mali bik Objavljeno Maj 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Aja, pozabil sem omenit, da se dobimo, da rečemo kako in se zmenimo kdaj bi lahko bil piknik... :rolleyes:
Alka Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Ej Mali! Kaj ko bi ti še kdaj kako uro dodal. Valda ne misliš, da bi mi celi dan tam gor sedeli, ker za kopanje je še malo prehitro. Ko bo pa kopanje na sporedu, pa sporoči meni in otog-ju, ker bi on mene baje "razgaljeno" rad videl. ČAV BAV
otog Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Hvala otog...rade volje, ko bo le vsa oprema :rolleyes: Opremo posodimo in uredimo, volja pač mora biti. LP
otog Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Ej Mali! Kaj ko bi ti še kdaj kako uro dodal. Valda ne misliš, da bi mi celi dan tam gor sedeli, ker za kopanje je še malo prehitro. Ko bo pa kopanje na sporedu, pa sporoči meni in otog-ju, ker bi on mene baje "razgaljeno" rad videl. ČAV BAV Alka nena vem zakaj se mi to mota po glavi, verjetno od dogodka zadnjič v Avstriji :-) :wacko:
Alka Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Ej otog! Ko boš naslednjič to nardil, dobiš bačn! Pol se ti pa nič več ne bo motalo - ne po glavi pa ne kje drugje! :P
otog Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Ej otog! Ko boš naslednjič to nardil, dobiš bačn! Pol se ti pa nič več ne bo motalo - ne po glavi pa ne kje drugje! :P Kak si ti simpatična, ko si tak huda
marijan Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 no otog to so pa že resne zadeve, komaj prebiram, bikec pa glih što soboto si najdo ko me ni. drugače pa ura še vedno velja tretja popoldanska, da se lahko kam odpeljemo, prav?
majaCRX Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Opremo posodimo in uredimo, volja pač mora biti. LP Jakna bo pri hišijutri (upam ;) )...potem se pa priporočam. Razen te sobotoe - imamo Hondaši zakupljen Mobikrog v Cerkljah na Dolenjskem :rolleyes: :D
otog Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 torej jutri 10.05.ob 15h se dobimo na Ivarčkem, vabljeni tudi oni brez jaken. :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se