marijan Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 v soboto je na iverčkem avto raly, bo verjetno velika gužva, prične se ob 1200, z motorji verjetno ne bomo mogli do tajhta :D
Mačica Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Dragi prijatelji in prijateljice, žal vam moram sporočiti, da nisem več motorist, ker sem včeraj prodaj svojo HondicoTA in sem do nadaljnjega bos. :( Mogoče se pojavim kje na Ivarčkem kot sopotnik in spijemo kaj dobrega. :D LP Ja kaj pa je tebe pičilo? No, kakorkoli že. Moje sožalje.
Alka Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Oprosti Bikec (pa še Mali povrh)! Očitno se nisva razumela oziroma si me z otog-ecom :P zamenjal. Jaz se mam za KOROŠICO! O mejah se pa kr vidva kregajta. Če bo prevelika gneča na Ivarčkem, pa seveda lahko potem kam drugam skočimo. Tisti, ki ste "bolj korošci" - predlagajte!!!
Vale Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Jaz vas vse povabim v SG Pod Velba :P :D
marijan Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 kje pa naj pod velbom parkiram-bojo plavci letali ko angeli :D boljš nekje kjer ni betona okoli :D možgane v akcijo :D
Vale Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Tuhtam, pa tuhtam, pa nič. Sicer imam v mislih še Letališče, sam mi ni simpatično zaradi lastnika :ph34r:
marijan Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 katerega, ko pa jih je več - damjana?
Vale Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 katerega, ko pa jih je več - damjana? Ne, v mislih sem mela Zakršnika!!! Se pa lahko čist kamot dobimo tudi gor, če so vsi ostali ZA!
marijan Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 ma pusti ga saj ne ve kaj dela, bo že prletel na mino, kaj pa v dravogradu proti meji tista birtija pri dravi :D
Vale Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Hmmmm, sicer ne vem točno kje, ker se že par let nisem tam peljala ... PRVIČ ... DRUGIČ ... .. ... PRODANO! :D Sam povej vsaj kakšno ime ima, da bomo ziher vedli :D
otog Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Vale po cesti proti Viču na spodnji strani ob obali Drave !! :D Tudi jauz bom probal priti in sicer z avtekom, da vas vsaj pozdravim in nazdravim. :)
Alka Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Ej otog! Ti kr uleti najprej v Zanzibar eno rundo plačat. Mogoče te pa kdo na mopija zraven zabaše (jaz seveda ne), pa se ti bo na bencinu pršparalo, pa boš lahko pol gori dve rundi plačal. Vidim pa, da bom morala na tabli spremenit lokacijo, če Ivarčko odpade. A je pa tam parkirišče že urejeno? Saj veste, mam slabe izkušnje s parkiranjem na šodru!!!
Jasa Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Poglej poglej! Se nas bo res nekaj zbralo... :D Lepo, seveda pridem tudi jaz... Alka! Kolikor razumem ti med Korošce prištevaš samo Mežiško dolino.... :huh: :( No, potem ti moram zaupati, da smo samo trije (3) koroški motosetovci... Jaša, Marijan in moja malenkost... Cruiser se že kakšno leto ne udeležuje foruma - žal! Zaradi velikega števila naših članov različnih starostnih skupin se zato seveda ne moremo udeležiti prav vsake priredite oz. srečanja, vožnje v našem ogromnem polnem številu... B) :lol: Lep pozdrav do sobote!!!! Alka ima uno metodo kot izdajalci med vojno, ki so nosili na eni strani ovratnika (krogna) zvezdo, na drugi pa kljukast križ. Pol so pač obračali ovratnik... se pravi (krogn) kakor je veter pihal :rolleyes: :D :P LP Honky PS.: Alka, JUST KIDDING..... HA HA HA
Alka Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Hm Jaša! Saj boš čutil, ko sem bom jaz KIDDING...... Sicer pa, preberi še enkrat svoj podpis, da se pol ne boš čudil. :P
Vale Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Torej v soboto ob 15.00 na Viču :D Sym in Tejka sta odpovedala. Se vidimo!
otog Objavljeno Maj 23, 2003 Opozori Objavljeno Maj 23, 2003 Torej v soboto ob 15.00 na Viču :D Sym in Tejka sta odpovedala. Se vidimo! Velja samo deskice zravn pripeljite, da ne bodo mopedi na makadamu popadali
Mali bik Objavljeno Maj 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2003 "Poglej poglej! Se nas bo res nekaj zbralo... Lepo, seveda pridem tudi jaz..." :rolleyes: Z prikolico in kravato, plačat kavico, da se odkupiš za prejšnjič? :P Tokrat nimam obveznosti... :D :P Pridem v polni bojni opremi!!!! Pa kavico ti bom tud plačal... ;)
marijan Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 nobenih komentarjev? a smo se tolko slabo meli? po dolgem cajtu nas je bilo toliko na kupu, če sešteješ vse pri vuletu in vse na parkplacu na golici :D
Vale Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Aloha Korošci in hvala za lepo preživete popoldanske urice ... mormo še ponovit :D je blo fajn :D Takoj ko dobim nosilc od kufra pride še refošk in seveda (če še bojo) češnje za Otog-a :P
Ervina Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 nobenih komentarjev? a smo se tolko slabo meli? po dolgem cajtu nas je bilo toliko na kupu, če sešteješ vse pri vuletu in vse na parkplacu na golici :D Super. Spoznala sva nekaj novih motosvetovcev in ostalih motoristov iz Koroške. Žal nama je bilo, da sva pozabila potne liste, tako, da je Golica odpadla. Ampak smo se ponovno dobili pri Hayabusi in se še malo načvekali.
Jasa Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 nobenih komentarjev? a smo se tolko slabo meli? po dolgem cajtu nas je bilo toliko na kupu, če sešteješ vse pri vuletu in vse na parkplacu na golici :D Ja, sam eni smo šli še na Štajersko! V MB na pizzo, v Sl. Bistrico na sladoled... :lol: :) :rolleyes: LP Jaša, Honky
otog Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 nobenih komentarjev? a smo se tolko slabo meli? po dolgem cajtu nas je bilo toliko na kupu, če sešteješ vse pri vuletu in vse na parkplacu na golici :D Ja, sam eni smo šli še na Štajersko! V MB na pizzo, v Sl. Bistrico na sladoled... :lol: :) :rolleyes: LP Jaša, Honky ja oni bosopeti, pa počasi in kislega obraza direkt domov. :(
Mali bik Objavljeno Maj 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Ojla OTOG! Moje sožalje... :unsure: Imam pa predlog!!! Hitro preštet dinarčke od honde, potem na banko - zrihtat en 3-5 letni kredit in hitro v trgovino po novo TDM-ko 900..... Kupi si raje nov motor, če ga misliš imeti potem 10 let... Pa še peš ne bo treba to sezono hodit!!! Ja, na srečanju je bilo super, sam sem doma pustil osebno in vozniško, zato je Golica odpadla.... <_< Sm pa zato šov v nedelo k Zasavcem na Marijo reko (Prebold-Trbovlje) in koga srečam!? Pol ljudi od sobote (Jasa, Gregs, Ervina, Obelix,...). Pa še uni ovinki mi za spremembo niso kaj grdega naredli... :P
Alka Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Vidim, da se moram še jaz oglasit. ;) Men je blo super!! Bo treba še kdaj ponovit in to čimprej - pa seveda osebnih pa potnih listov ne pozabite, da bote vidli, kak se po Golici auspuhe čoha!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se