Kreativc Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Ka je Korosci?! A ze kaj kurblate al samo kidate?! Jaz morm it tankat; sm ze cev tank bencina pokuru v garazi! :P
marijan Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 motor sem odkril,ga božal in ne ne bom ga prodal :lol1:
Windsurf Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 Jaz sem ga v torek že peljal na tehničnega, včeraj sem šel po tablico, tak da upam, da mi bo danes uspelo ujeti kako urco sončka, pol pa bo itak spet snežilo... LP Windsurf
banini Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 Ka je Korosci?! A ze kaj kurblate al samo kidate?! Jaz morm it tankat; sm ze cev tank bencina pokuru v garazi! :P Pa zgleda , da boš še en tank v garazi pokuro .) V soboto spet sneg napovedujejo :BUA: Drugač pa še nč ne kurblamo , bomo počakali na konc marca ali pa na bolš vreme!
Vale Objavljeno Marec 13, 2004 Opozori Objavljeno Marec 13, 2004 HALOOOOOOO :kva2: :zzz: Marijan, v službi so mi blokirali dostop do Motosveta :cry: :angry: :cry: :doze:
Alka Objavljeno Marec 14, 2004 Opozori Objavljeno Marec 14, 2004 Toplo sonce se kaže in zadnji sneg se topi. A bomo že kmalu imeli otvoritveno vožnjo al bomo še malo počakali?!?!
banini Objavljeno Marec 14, 2004 Opozori Objavljeno Marec 14, 2004 Toplo sonce se kaže in zadnji sneg se topi. A bomo že kmalu imeli otvoritveno vožnjo al bomo še malo počakali?!?! :) Ja zdaj pa je res pršo tsti cajt ! Koma ze čakam , da potegnem motor iz garaze :OK: ,pa na prvo furo ! :yea1: :yea2: :yea1:
Mali bik Objavljeno Marec 15, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Dragi moji koroški motoristi! Zunaj je zelo fajn prijetno toplo - če bi imel motor bi se danes vozil... :rolleyes: :unsure: Isto priporočam vam - do četrtka bo bojda že 17 stopnij, nekatere glavne ceste so že pometene (nekatere letos sploh niso bile posute s šodrom). Drugače sem na Motoboomu srečal le ALKO in bil popolnoma razočaran nad pomanjkanjem motorjev in razstavljalcev.... Pa še Yamahe so ogradili, da sploh blizu nisi prišel... :( Povejte kaj, če se boste kje vozili, vas pridem pogledat.
Kreativc Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Jaz sem dans htev it po preizkusnjo... pa kurc, ko bo pa drug tedn dez.. Jaz bom se pocakav, da mine se kaksna ohladitev, ceprav vem da bo ta tedn zloo vroc. 1. April je po mojem pravi datum za registracijo! :doze:
banini Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Če bo tako vreme pol bom kr ta tedn zalaufo :notworthy: , če pa bojo za drug tedn slabo napovedli pol pa :BUA: ...
marijan Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 :) ko dam longeto al gips al ka že mam na nogi-grem registrirat pa na cesto :yea2: :yea2: razen če bo sneg. valčka tud jaz sem na brez motosveta na šihtu, ker pač ležim doma ha, ha, :wacko: :cry: kurc sploh ni smešno :xx:
Alka Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Glede na to, kakšno vreme napovedujete ... a se zmenimo za začetek aprila? Sem že namreč žejna (tako motorja kot pijače z vami .) ). Mislim, da bomo (bote) takrat že bolj ali manj imeli vsi registrirane motorje. Marijan - ti se pa hitro pošlihtaj, če ne te bo pač tvoja draga pripeljala.
Vale Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Marijan kam si pa tiščal nogo :kva2:
banini Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 :) Včeraj naštimal akumolator :notworthy: , motor je parajt za sezono! Tako , da ne bom več čakal z registracijo! .) :yea2: :yea1:
Kreativc Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 Tud pri meni se je zgodila sprememba plana. Sem ga ze zavarovav... cez eno urco pa na tehnicnega.. juuuuupi!! iiii! :P :D :yea2: :OK:
Alka Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 Dans se gremo pa fuuuraaat!!! :OK: Tak da, če nas kje vidite - smo to mi.
Manu Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 Ščim.......... :? Reče se lulam. :D :P
Alka Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 Juuupiiiii! Super je blo. Hvala Jaši in Kreativcu za lep popoldan. Pa Vesni seveda :004.
klimbra Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 Juuupiiiii! Super je blo. Hvala Jaši in Kreativcu za lep popoldan. Pa Vesni seveda :004. Nisi edina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam mal sem ti pa ipaQ fouš....sej veš....uno kao veter u laseh,men pa u pleši.
marijan Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 ko sem bil danes pri dohtarju sem videl prbrčat enga z preiskušnjo s tehničnih v dravogradu, matr me je melo da bi strgal gips pa na kojna-ups na motor sm mislo :D
banini Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 Juuupiiiii! Super je blo. Hvala Jaši in Kreativcu za lep popoldan. Pa Vesni seveda :004. Kje ste se pa vozli in kaka je cesta? :?
Alka Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 Ceste so že kr dobre, ni peska, edino na par koncih teče voda čez. Dokler je blo sonce je blo super.
Alka Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 Klimbra - a si še vedno nisi kupu čelade?! :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se