banini Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 Ceste so že kr dobre, ni peska, edino na par koncih teče voda čez. Dokler je blo sonce je blo super. :) Hvala , ze letim registrirat fazer-ja! :notworthy:
Kreativc Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 ko sem bil danes pri dohtarju sem videl prbrčat enga z preiskušnjo s tehničnih v dravogradu, matr me je melo da bi strgal gips pa na kojna-ups na motor sm mislo :D To sm biv pa js!! :P
Kreativc Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Juuupiiiii! Super je blo. Hvala Jaši in Kreativcu za lep popoldan. Pa Vesni seveda :004. Ni kaj! Drugic pa B. palco zravn prnesi!!!! Mi2 sma bla vceraj v MBju; pa Schanija sma zravn vzela.. Dans pa menda okol Pohorja.. gres zraven??
marijan Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 :lol1: če mate kak voziček, grem še jaz zraven :lol1: :lol1:
Alka Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Ne bo šlo! Do 14. sem na šihtu, pol moram pa na registracijo letet. Se pa priporočam, da ko bote čez kak vikend kaj planirali...
Kreativc Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Ne bo šlo! Do 14. sem na šihtu, pol moram pa na registracijo letet. Se pa priporočam, da ko bote čez kak vikend kaj planirali... Ce bo se toplo, velja!
aja Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 .... jaz bi tudi!!!!! :( A ima kdo mogoče kombi ali pa prikolico za motor... ? Moram Duceja iz SG-ja spravit v LJ (da mi serviser namontira nov števc.. sama ga ne morem, ker ima neke strašne kode blabla...). :rolleyes: .)
Kreativc Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 ALKA! A si zrihtala vceraj? Ha, a si vidla kk je treba pozdravlat nasproti vozecega motorista? :D
Vale Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 .... jaz bi tudi!!!!! :( A ima kdo mogoče kombi ali pa prikolico za motor... ? Moram Duceja iz SG-ja spravit v LJ (da mi serviser namontira nov števc.. sama ga ne morem, ker ima neke strašne kode blabla...). :rolleyes: .) Zakaj pa ti na SMS-je nč ne odgovarjaš :( :?
aja Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 Zakaj pa ti na SMS-je nč ne odgovarjaš :( :? kake sms-je???????? :? :? Nič dobila od tebe.... :? :hmm:
Vale Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 kake sms-je???????? :? :? Nič dobila od tebe.... :? :hmm: Pa iz Orašja je letu in se zgleda nekam zgubu :unsure: :? :cry:
aja Objavljeno Marec 23, 2004 Opozori Objavljeno Marec 23, 2004 Pa iz Orašja je letu in se zgleda nekam zgubu :unsure: :? :cry: Je kar tam ostal... čaka na zbor za 1. maja.... :yea2: .) (jaz pa tudi :kva2: )
Alka Objavljeno Marec 23, 2004 Opozori Objavljeno Marec 23, 2004 A se gremo furat :D al rajš smučat :cry: ? Kreativc - ti pa drugič pazi, da ne boš dol z mopija padu, ko me boš pozdravljal! Bannini - si že registriral? Marijan - kak dolgo boš še na bolovanju? Aja - si si že zrihtala prevoz? (matr sem radovedna baba :P )
banini Objavljeno Marec 23, 2004 Opozori Objavljeno Marec 23, 2004 A se gremo furat :D al rajš smučat :cry: ? Kreativc - ti pa drugič pazi, da ne boš dol z mopija padu, ko me boš pozdravljal! Bannini - si že registriral? Marijan - kak dolgo boš še na bolovanju? Aja - si si že zrihtala prevoz? (matr sem radovedna baba :P ) Alka , nisem registriral mopija :( ! :( Prejšnji teden sem bil tri dni v Šibeniku :notworthy: Ta taden pa vreme :BUA: -sam šrot! Registriral ga bom , ko bo vremenska napoved :yea1: vsaj en dan brez kapljice!(ali vsaj pol dneva) :yea2: Drugač pa :beer2: do prve fure!
joc Objavljeno Marec 23, 2004 Opozori Objavljeno Marec 23, 2004 .... jaz bi tudi!!!!! :( A ima kdo mogoče kombi ali pa prikolico za motor... ? Moram Duceja iz SG-ja spravit v LJ (da mi serviser namontira nov števc.. sama ga ne morem, ker ima neke strašne kode blabla...). :rolleyes: .) 'mam prikoljic in, če se ti ne mudi, rade volje - v naslednjih 2 do 3 tednih - zapeljem tvoj moto v sosednjo deželo (lj), morda pa tudi že prej. No, kako je? Lp
aja Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 'mam prikoljic in, če se ti ne mudi, rade volje - v naslednjih 2 do 3 tednih - zapeljem tvoj moto v sosednjo deželo (lj), morda pa tudi že prej. No, kako je? Lp Suuuuuper! :) Hvala... .) Se bova zmenila, kako in kaj... Drugače se mi pa niti ne mudi... tam nekje do 20. aprila ga moram spravit v LJ... Mi pošlješ prosim na PM tvojo tel.? Pa se lahko za kako pijačo zmenimo, ko bom v SG-ju....
marijan Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 komisija me je dala še do 20.04. na bolovanje :? , mogoče bom lahko kaj prej zaključil :D
banini Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 Kdo bo vse ta šoder :hmm: z naših koroških cest spuco? Tri km od nas-v Avstriji pa suhe ceste :fight2: :) Še doro , da mamo sam 3km do fajn cest :yea2: Se bomo pač dva mesca po Avstriji vozli! :yea2: Golica je zakon! :notworthy: :yea1:
Jasa Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 komisija me je dala še do 20.04. na bolovanje :? , mogoče bom lahko kaj prej zaključil :D Marijan, sam ti maš pa res srečo, ker ti to je*eno vreme verjetno ne seže tako do srca kot nam ostalim :). Šalo na stran, čimprejšnje okrevanje ti želim :OK:, pa da čimprej odrinemo na kakšno skupno furo. LP Jaša, Honky
marijan Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 zdajšnje vreme mi ne seže nikamor-se mi j... zanj, ampak uni sonček pred 14 dnevi tej bi pa kameje grizo.... :kva2:
banini Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 zdajšnje vreme mi ne seže nikamor-se mi j... zanj, ampak uni sonček pred 14 dnevi tej bi pa kameje grizo.... :kva2: Glede na napovedi :OK: boš drug tedn tud kameje grizo! :P
elbarto Objavljeno Marec 28, 2004 Opozori Objavljeno Marec 28, 2004 Alo, svojat, kaj se te grete?? Saj je bilo dosti dežja, pa še ga bo, pa bte meli lepe ceste... @ alka, še malo pa boš imela toliko neopravičenih ur izostanka, da ti bomo dali ukor razrednika (Windsurf), pol pride ukor razrednega učiteljskega zbora (we all), pol ravnatelja (Pekić, Lindo pa je šefe), pol pa pred izklučitvijo. Šanso maš da se nam odkupiš z enim dobrim domačim štrudlom, al pa da nam sirove palačinke narediš in pripelješ zraven. No, kaj bo :naughty: :naughty: @ aja - a brez števca pa se ne moreš pelat?? LP, El Barto
dave the wave Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 @ Alka, nič bat Bertojevih groženj, ti bom napisal opravičilo, poštemplano, imam štempiljko Društva rejcev bengalskih črvov .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se