motoristek Objavljeno Avgust 14, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2005 (popravljeno) :oops: motoristke :004 :004 Naprej pa ne upam slike limat!!! :yea1: Popravljeno Avgust 14, 2005. Popravil motoristek
Anna Objavljeno Avgust 15, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2005 :OK: :OK: Kako dobro da imamo ene motoristke kufer zadaj gor :blush: se ne vidi preveč :D :D Samo na spodnji sliki tudi to ni več pomagalo :devil: ! hehe Očitno bo treba začeti počasi delit orožne liste za fotoaparate ha ha :kva2: ! :wub: :wub:
motoristek Objavljeno Avgust 15, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2005 Piješ kavico in vidiš takšne lepe ritke (štiri) kaj ne boš slikal :worship:
KIREN Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 Tako nepismen si, da pojma nimam kaj si napisal ... lahko še enkrat prosim ... ← Hja pupa, glede na tvoja skropucala sem kar tuki tuki, se pa posipam s pepelom zaradi navedbe številke 66, seveda je mišljena 69. Tukaj samo v pojasnilo, prevozil sem že dvakrat originalno Route 66 v ZDA in ne pri sosedih (spet pepel), pa sem zaj... Je pa originalna 66 neprepoznavna, so v bistvu samo delci raznovrstnih poti. Aja, pa "hvala" za podatke, ki si mi jih posredovala, sem prevozil ta vremensko jebeni vikend to pot in jo bom v sredo še enkrat in to iz mariborske strani.
Alka Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 :OK: :OK: Bravo ti!!! :yea2: Tvoja prva objava!!! :yea1:
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 :OK: :OK: Kako dobro da imamo ene motoristke kufer zadaj gor :blush: se ne vidi preveč :D :D Samo na spodnji sliki tudi to ni več pomagalo :devil: ! hehe Očitno bo treba začeti počasi delit orožne liste za fotoaparate ha ha :kva2: ! :wub: :wub: ← Ha ha ha :kva2: 50% je moja! :lol1: :lol1:
dašenka Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Alka, a greva ju3 na sladoljed????...delam dopoldan... javi na mobija... LP D
Alka Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Alka, a greva ju3 na sladoljed???? Včeraj so se pri nas zbrali prav čudni oblaki... Zdaj, ko vem, da iz njih ni nič padalo, mi je pa žal, da nisva šli lizat... :slap:
ThePunisher90 Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Jas sm tut iz koroške, natančneje vuzenica :OK:
Alka Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Dobrodošel med nami!!! :yea1:
ThePunisher90 Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Koroščev pa res primankuje :BUA:
robberrt Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 V soboto smo naročili lepo vreme, gorenjska sekcija organizira skupinsko vožnjo na primorsko in nazaj, s skupnim druženjem in kosilom v gostilni Bolero v Naklem (blizu Kranja). Za zaključek pa se skupaj odpravimo pogledati na motozbor ki se bo odvijal na Bled-u. več na : http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...335#entry574127 Vabljeni v čim večjem številu, vstopnine ni, prispevkov ne bomo pobirali, voda bo zastonj(čeprov smo gorenjci), hrano in bencin si pa plačate sami Stil vožnje bo LaganoTuristički. V kolikor se iz katerih drugih krajev zmenite da se pridružite, sporočite točko kjer se dobimo. Lp, Robberrt
marijan Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 ka je zaj a nas je zima vzela glancite motorje pomlad bo hitro što :OK:
bna Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 ma kakšna pomlad spet ga suje PROKLETI SNEH
Matt_23 Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 ma kakšna pomlad spet ga suje PROKLETI SNEH Se podpišem pod to :BUA:
Vale Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Beeeelaaaaa snežinka, ki pada..... Kam pada :eek:
Gionni Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Sreča, da še nimam motorja, ker bi ob takem vremenu popeno! :P
vic Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Hay! Danes bil službeno na morju in Vam povem spodi je zakon , vreme superca, motoristov ko smetja :OK: , tko da me je kr stisnalo(zakaj nisem šel z motorjem :D ), samo bi že do Velenja zmrznil. Pri nas še pa kar snegec :BUA: Sicer pa malo še in se bo začelo tudi za NAS ne samo za PRIMORCE :yea1:
Gionni Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Ja, sej zdej za vikend bo 10+ stopinj :yea1: Dans sem že vido enga motorista v Velenju - kawasaki z750 črn!!! :wub:
marijan Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 halloooooooo, a ste že potegnili motorčke iz garaže lp marijan
bna Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 ja malo naredil giro leše- mežica- ravne -leše pa še cesta sploh ni primerna za vožnjo povsod pesek luknje grbine skratka groza resno me mine do vožnje po teh naših koroških cestah pizda bo treba nekaj narediti ker to sranje s cestami je šlo pa že predaleč
PERO58 Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 ja malo naredil giro leše- mežica- ravne -leše pa še cesta sploh ni primerna za vožnjo povsod pesek luknje grbine skratka groza resno me mine do vožnje po teh naših koroških cestah pizda bo treba nekaj narediti ker to sranje s cestami je šlo pa že predaleč A tudi pri vas je tako :? Bo treba endure kupit al kaj :( Vsako leto je slabše,kar po celi SLO :nono: Cestnino pa pobirajo :slap:
Matt_23 Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Zdravo.. Danes smo se srečali na semaforju SG pri bencinski črpalki.. Vozil si črno hondo 900RR s sopotnico. Mogoče kdo od tu? Lep pozdrav
Jasa Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 halloooooooo, a ste že potegnili motorčke iz garaže lp marijan JAP, se fo treba za kako furo zmenit ;) LP J.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se