marijan Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 vidiš da gre, Koroška je tako mala pa lepa, da bi bilo škoda pozabiti nanjo.
bostov Objavljeno Avgust 3, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2002 Četudi sem Solo pridem na Ivarčko... 8) :lol:
elbarto Objavljeno Avgust 4, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2002 Bil včeraj na Ivarčkem, pa nobene motosvet majice ni bilo.... :-((
bostov Objavljeno Avgust 4, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2002 Bil včeraj na Ivarčkem, pa nobene motosvet majice ni bilo.... :-(( Bili pa sta dve Solo majici... :D :D
marijan Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 bil v soboto na panoramski pa nobene motosvet majčke.
Wild thing Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 Od petka od ene štirih popoldan pa do nedelje do enih sem bla na jezeru, kako to, da nobenga nisem srečala?
elbarto Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 bil v soboto na panoramski pa nobene motosvet majčke. Nea ti meni....kaj naj se samo v majci vozim al misliš da mam 5XL velikost da bi jo preko jakne spravil???? LP, El B.
hotschko Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 Bil včeraj na Ivarčkem, pa nobene motosvet majice ni bilo.... :-(( Bili pa sta dve Solo majici... :D :D Bostov, a ti si si dal sam majce delat ? pohvalno :)
bostov Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 Glede na to, da že od malih nog delam v računalniškem fohu, sem za kratek čas prekopiral Solo znak z neta, ga malo obdelal in nato lepo popeglal na majčko...
otog Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 :P Hello forumaši. I am back. hudo lije v tej naši mali domovini. Za zmrznit.
Jasa Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 Od petka od ene štirih popoldan pa do nedelje do enih sem bla na jezeru, kako to, da nobenga nisem srečala? No enga si pa že srečala :)..... al so ti potem zvečer zbrisali možgane :lol: LP Jaša
marijan Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 elbarto vozil sem v sami majčki, da bi se ja videlo!! (zato sem pa staknil prehlad).
Wild thing Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 [No enga si pa že srečala :)..... al so ti potem zvečer zbrisali možgane :lol: LP Jaša
otog Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 Zdaj mi ni več jasno al boste v soboto na Ivarčkem v mikicah al z marelami ? :?:
Mačica Objavljeno Avgust 7, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2002 Evo, to soboto bom pa tut jst na ivarčkem. Našli me boste v črni motosvetovi ali soloriderski majčki.
otog Objavljeno Avgust 7, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2002 :D Maca, pa na kopalke ne pozabi one vodotesne, ker bo baje deževalo !! 8)
mukki Objavljeno Avgust 8, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2002 :D Maca, pa na kopalke ne pozabi one vodotesne, ker bo baje deževalo !! 8) Bomo v majicah-mokrih, če bo že dež.
Mačica Objavljeno Avgust 8, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2002 Zaenkrat je napoved za soboto še kar precej optimistična
cruiser Objavljeno Avgust 9, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2002 Napoved v petek 9.8.2002: Ponoči in jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo manj pogoste v severovzhodni Sloveniji. Jutri se bo okrepil južni veter, ob morju jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, najvišje dnevne od 19 do 26 stopinj C. Tak da so mozne nevihte. Jaz bom verjetno prisel.
Mačica Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Evo, smo bili na Ivarčkem in a preživeli brez dežja. Cruiser in Marjan sta celo z motorini vletela, Aja, Diablo666 in jaz pa s škatlco, ker sta motorčka v ljubljani počivala (v petek je bilo zelo žalostno vreme v lj). Ampak fajn smo se vseeno imeli. Aja, bo treba spet tisto temo o FS 12+1 na vrh potegnit.
renegade Objavljeno Avgust 18, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2002 Da ne boste pozabili , da sem jaz tudi KOROŠC :D
SF Objavljeno Avgust 18, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2002 :twisted: :twisted: Neke čudne informacije krožijo, da se bo koroška sekcija preimenovala v koroško SEKSIJO... Baje, da so nategnil 4 "korošce", da so se prpeljal gor, tam pa nikogar... Seks na eks!
Mačica Objavljeno Avgust 19, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2002 Hja renegade in SF. Jaz ne vem kje ste bili. Trije ta pravi Korošci (Suzuki, Rude in moja malenkost) smo bili gor od 15.00 pa nekje do štirih, pa se v tem času tut en motorist ni prpelal. Kaj šele motosvetovc. Tko da jaz ne vem kdaj pa kje ste bili. No pol pa smo šli še na eno furco po Koroški (al smo že mal na Štajersko zavili?) Čez Vitanje, kjer smo une ride prevozili kar 2 krat, pol pa čez Velenje nazaj v SG. Torej Korošci kje ste bili?
bostov Objavljeno Avgust 19, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2002 Bil sem na ohceti... pridem to soboto...če ne bo spet kaka ohcet :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se