jrk0 Objavljeno November 18, 2002 Deli Objavljeno November 18, 2002 ne.kje naj sploh dobim razlicne? mare:sem reko, da ne vem tocno za gilero. drugi skuteri pa majo skoraj vsi itak ze rocne coke... za speedfighta pa delorto niso avtomatski. sem pac sklepal da za druge tudi niso... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno November 18, 2002 Deli Objavljeno November 18, 2002 mogoče ti pride preveč bencina v fergazer pa ti ga zauga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno November 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2002 Kje bi jih dobil... hmmm, ne vem. Moj mehanik js sproval ful na skuterju, od 64-108, dokler ni dobil prave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Jaz mam 17,5 pa sem si mogo naret manualni cok. a lahko to mal razlozis kako si naredu manualni cok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 a lahko to mal razlozis kako si naredu manualni cok? Jaz tudi mam manualnega oz.rocnega prej sem pa mel elektronskega...Ce kupis fergazer se potem za 2k kupis od polinija zajlo pa tisto da lahko potegnes zaug pa je to to.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 ne na zajlo. tu se vidi na sliki moje. taki crni gumbek je in to je pol to. gor premaknes, pa pol dol. boljse kot neko zajlo nekam vlect:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 ne na zajlo. tu se vidi na sliki moje. taki crni gumbek je in to je pol to. gor premaknes, pa pol dol. boljse kot neko zajlo nekam vlect:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 aha...hvala za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 to si lohk ti prvoscs k mas fergi tko na prostem..... jst k ga mam pa tm nek u 3 PM, pa vrjem da zajla zakon....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 ej psi hunter...se eno vprasanje glede vplinjacev...reku si da ma dellorto phbg 19bs drgacen konus igle pa batka kot pa phbg 21 bs, men samo to ni jasno, kako to, da sta oba iz iste serije (phbg - bs), 19ka naj bi pa vec kurla pa hujsa naj bi bila? explain plz.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 ja ttist cok se men zdi isto a je na zajlo al pa direkt itak ga mors dvignt in spustit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 mene pa zanima kak je kaj z temi MHR TEAM celindri ? kaj vse moreš kupit novega da špila to tako treba ? vzdržljivost celindra ? kolko konjev ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se