TONTO Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 Zakaj ti ne organiziraš in pridemo,pa da vidim kolk boš ti fukfehtar naredu kaj pr kšnu fukfehtarci,PA DA TE VIDM A ti bi gledala Ne pa sodelovala
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 Pa kdaj pol,povejte-men je vseeno,sam naj bo sobota... Naslednjo soboto????? Povejte kje in uro in gremo jz sm načeloma tud za nsalednjo soboto,....lohk se peljemo u Besnico na kostanjev piknik....
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 jz sm načeloma tud za nsalednjo soboto,....lohk se peljemo u Besnico na kostanjev piknik.... Velja za drugo soboto 17.... domina 1
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 A ti bi gledala Ne pa sodelovala A ti bi gledau al tudi sodelovau Pusti se presenetit...Z enim sem sigurna,da bi sexala-kdo pa si razlagaj sam,če želiš..... domina 1
Nagaya Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 (popravljeno) a se greste ve v resnici pelat, al jebače iščete, al bi samo svetu rade povedale, da se znate na moped usest brez da bi ga prvo sekundo zvrnile? Popravljeno Oktober 9, 2009. Popravil Nagaya osa rider, GRUNF, spuzva in 11 others 6 8
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 a se greste ve v resnici pelat, al jebače iščete, al bi samo svetu rade povedale, da se znate na moped usest brez da bi ga prvo sekundo zvrnile? Vse kar si naštela sedaj nagaya,lahko se pridružiš nam-vabljena,če kaj ne bomo znale,tako da si dobrodošla domina 1
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 a to sklepaš po seb al kaj Evo jst pa sedaj tebi dam en velik rdeč PLUS Sirni, Mutika, domina in 5 others 2 6
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 a se greste ve v resnici pelat, al jebače iščete, al bi samo svetu rade povedale, da se znate na moped usest brez da bi ga prvo sekundo zvrnile? Jst na tvojem mestu bi tvojga drugo soboto kr zaprla doma,ker čene da nam pride v roke,bo meu prazna jajčka-verjemi GRUNF, xyznanixyz, domina in 3 others 1 5
hilton Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 Zakaj ti ne organiziraš in pridemo,pa da vidim kolk boš ti fukfehtar naredu kaj pr kšnu fukfehtarci,PA DA TE VIDM lahko organiziram kaki gang bang. ti drzis mi te pa lepo jebemo nebi to blo kul. aja samo kako kolegico pripelji tak tvojih let, ker mi smo milf hanterji halls, Nagaya, exclan in 2 others 3 2
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 lahko organiziram kaki gang bang. ti drzis mi te pa lepo jebemo nebi to blo kul. aja samo kako kolegico pripelji tak tvojih let, ker mi smo milf hanterji Ti mene maj ne boš jebau-to boj sigurn Kaj si ti in kolk si zmožen pa me sploh ne zanima Moje kolegice verjem znajo same za sebe poskrbet,tko da kr v lo za drugimi domina, Sanda7, xyznanixyz in 4 others 2 5
hilton Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 Ti mene maj ne boš jebau-to boj sigurn Kaj si ti in kolk si zmožen pa me sploh ne zanima Moje kolegice verjem znajo same za sebe poskrbet,tko da kr v lo za drugimi aja poznaš ono pesem od ota pestnerja 30 let Že dneve, in tedne, in leta stojim na postaji in čakam kot toliko drugih na vlak, ki prihaja. aja mami ICS ti je ze v mariboru ti pa čakaš se veno na peronu v ljubljani urssa, exclan in halls 1 2
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 aja poznaš ono pesem od ota pestnerja 30 let Že dneve, in tedne, in leta stojim na postaji in čakam kot toliko drugih na vlak, ki prihaja. aja mami ICS ti je ze v mariboru ti pa čakaš se veno na peronu v ljubljani poznam ja halls, Sanda7, domina in 2 others 2 3
hilton Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 poznam ja saj lepo da priznaš da si na suhem Nagaya, exclan, halls in 2 others 2 3
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 saj lepo da priznaš da si na suhem zalivam,zalivam ne se bat domina, Nagaya, GRUNF in 5 others 2 6
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 meen se zdi,da tu gor ni govora o sexu,ampak da se zberemo ženske in gremo.... Osexu pa je drugi portal,tako da.... Saj vem da ste ..... Sanda7, domina, xyznanixyz in 7 others 3 7
Nagaya Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 Jst na tvojem mestu bi tvojga drugo soboto kr zaprla doma,ker čene da nam pride v roke,bo meu prazna jajčka-verjemi be my guest. jaz bom pa upala, da ima higienski minimum. GRUNF, urssa, halls in 10 others 6 7
Guest nera Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 Verjamem, da bo znal poskrbeti, da bo to Anjin zadnji prdec na Motosvetu. Lepo prosim halls, ImenitnaPriložnost, Furioso in 3 others 4 2
Robertjur Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 be my guest. jaz bom pa upala, da ima higienski minimum. Kaj?? Ne maraš gorgonzole??? Sanda7 in ImenitnaPriložnost 1 1
pajkica Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 a se greste ve v resnici pelat, al jebače iščete, al bi samo svetu rade povedale, da se znate na moped usest brez da bi ga prvo sekundo zvrnile? jeba.... če jebača ni :naughty: drgač pa... maš problem nagaya k nimaš mopeda? mam jaz enga avtomatika, bo dobr...sej bomo šle počas drgač pa, men se je tud že prvo sekundo zvrnu... in to en enkrat ta,.... men se saj zvrne, teb se še to ne more aja,... drgač pa si vabljena tud ti itak sm ti še večerjo dolžna motoristka7, domina, spuzva in 4 others 4 3
pajkica Objavljeno Oktober 10, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2009 jaz sem Za...loh nasledno soboto ... osa rider, ImenitnaPriložnost, Furioso in 3 others 3 3
Nagaya Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 drgač pa... maš problem nagaya k nimaš mopeda? mam jaz enga avtomatika, bo dobr...sej bomo šle počas kdo je reku da ga nimam? klimbra, GRUNF, domina in 3 others 4 2
vapotek Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Pol naj me pa še kdo kurca, če rečem, da babe niso za drugam, ko za šporhet... :grim ImenitnaPriložnost, motoristka7, Nagaya in 3 others 4 2
SF Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Ženske bajkerice... Hmmmm zar i toga ima?
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Ma vse se da,tista ki bi hotla it bo šla,čene naj se nit ne dogovarja in neki pametuje A ste se že dogovarjale tu gor in pol vse padlo v vodo??? itak, pussy power display, pa to ... une, k jih je kaj u hlačah, se zmenijo in grejo, in iz tega ne uprizarjajo javnih ceremonij ... ene pa to nucate, očitno ... naredite si še PR akcijo in moto naj bo : "naš največji dosežek u lajfu je, da smo svojo rit na prednji del sedeža motorja spravle" :-) skofk, exclan, Nagaya in 4 others 3 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se