mačka27 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 me prime pa me mine..... Menepa zkoz bl je*e :cry: :cry: :cry: pa za milisekundo mine....pol pa ponovi vajo+ dodatek :doze: pa atatus razpiz*enga alpa politga cuceka je vedno bolj prisoten.... nobene kontrole več....tud men se že ornh fuzla...... po vrhu vsega pa bo še scalo....do vikenda.....priročno! Lih kt bom mela spet šiht, an.... :headbang: :headbang: :headbang:
Killroy Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 ..mene pa še nč ne daje...kaj mi ni jasn :headbang: :ninja: je pa za krajšanje zime sledeči projekt zelo zanimiv-končno sm se lotu restavriranja starga pony express-a, tko da bo za konc tedna najbrž že v voznem stanju :yea1:
maus Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 danes sem jo ublažil .. jutri jo potešm :naughty:
JeRn3j Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 jutri jasno po celi sloveniji tudi do 11 stopinj v lj :yea1: vsi na cesto ! :yea1: :yea1: :yea1:
Climber116 Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 ti lepi dnevi umes, ko par km nardim, še sam povečajo krizo nasledn dan :P
NejcZ Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 jutri jasno po celi sloveniji tudi do 11 stopinj v lj :yea1: vsi na cesto ! :yea1: :yea1: :yea1: Valda nebo tolk? To vedno rečejo, pol pa ni nič iz tega :krneki:
gusti Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 LP A kdo od vas tudi sestavlja: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...ent/papercraft/ Jaz sem se danes lotil yzf-r1 :naughty: Danes sem sestavil 1. list torej prednjo masko, šipico in ogledala. Z ogledali sm mel kr neki problemov, ker mam pac predebele prste za takšno murclarijo :whistle: Dela imam najmanj še za en mesec :slap: :slap: :slap: ... če že nimam motorja bom mel pa vsaj papirnatnega :kva2: Ali je že kdo se lotil modela in kako daleč je prišel?
JeRn3j Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) Valda nebo tolk? To vedno rečejo, pol pa ni nič iz tega :krneki: v petk je blo 8 stopinj ... danes grdo oblačno s 7 stopinjami če bo cel dan jasno zna d o 10 pridt :yea1: Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil JeRn3j
Žarko G. Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 pa o čem vi sanjate pač se oblečete pa se furate kaj ste vsi eni velki pussy jst pač ne vozm če je -10 al pa sneg(poledica)
Stric Burek Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 pa o čem vi sanjatepač se oblečete pa se furate kaj ste vsi eni velki pussy jst pač ne vozm če je -10 al pa sneg(poledica) Sej bi se, pa nimam motorja (še) :krneki:
JeRn3j Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 to pa je dost druga zgodba boš ti vidu sebe čez 30 let :)
rintintin Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 he he he... jz za vas ne vem, sm jz nadaljujem svojo vsakoletno tradicijo.... od novembra sm naredu ze okoli 1500km... :naughty: :naughty: :naughty: pa ce tko realno gledam: registracijo sm placu in to BOM izkoristu do amena... mau slabega vremena pa mal nizke temperature pa niso tolk velika ovira da bi zanemarjal vsemogočni ojro... :D ce me kdo vidi na cesti- črn falco-fighter nej potrobi... :P
NejcZ Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Evo še js z pozno popoldanskih.. se prav do dle sm naredu še dodatnih 30.. blo že pošteno mrzlo, se še kr tresem :worship:
rintintin Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 evo s5 jaz... danes ob 3h iz lj. v grosuplje nazaj sm pa ravnokar prispeu... mokr sm pa k cuck od megle... pa po avtocesti se za en ku*ac vidi čez vizir.... temperature so daleč od prijetnega ampak vseeno----SPLAČA SE... HE HE HE grem po avtocesti in itak več k 130-150 ni šlo, pa me čez okno avtomobila pogleda neka dama pa nakaže češ da nism normaln, jz pa prikimam in se odpeljem dalje..... men je bila situacija smešna... no ja če ne drugega je zdej, ko je mraz, vsaj manj norcev po cestah..
OrangePower Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Evo pa so padli, težko pričakovani, prvi kilometri letos, ne prehladni, ne prevroči ;) Bilo jih je okol 180 po dolenjskem koncu. Lep začetek sezone...
dotem Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 skoraj 2 meseca je trajala.... :whistle:
Žarko G. Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 boš ti vidu sebe čez 30 let :) to bi blo zabavn vidt ena zavalena stvar z revmo sam jebš važn da mi je zdej lepo :whistle:
maus Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 krize zaenkrat ni nić spljoh ne već :lol1:
_LuX_ Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 (popravljeno) LP A kdo od vas tudi sestavlja: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...ent/papercraft/ Jaz sem se danes lotil yzf-r1 :naughty: Danes sem sestavil 1. list torej prednjo masko, šipico in ogledala. Z ogledali sm mel kr neki problemov, ker mam pac predebele prste za takšno murclarijo :whistle: Dela imam najmanj še za en mesec :slap: :slap: :slap: ... če že nimam motorja bom mel pa vsaj papirnatnega :kva2: Ali je že kdo se lotil modela in kako daleč je prišel? sem se jest lotil yz450 in sem ga tudi dokončal :worship: , bom pripopal slike ko dobim digitalca, drugače mi je pa kar vredu ratalo glede na to kolk me je zajebaval use skup, edino gume bom šeenkrat naredu k mi te niso všeč. Popravljeno Januar 20, 2008. Popravil _LuX_
minca Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 mene je tut začel matrat :closedeyes: :doze: ...
minca Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 LP A kdo od vas tudi sestavlja: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...ent/papercraft/ Jaz sem se danes lotil yzf-r1 :naughty: Danes sem sestavil 1. list torej prednjo masko, šipico in ogledala. Z ogledali sm mel kr neki problemov, ker mam pac predebele prste za takšno murclarijo :whistle: Dela imam najmanj še za en mesec :slap: :slap: :slap: ... če že nimam motorja bom mel pa vsaj papirnatnega :kva2: Ali je že kdo se lotil modela in kako daleč je prišel? jz mam anrjeno sprednjo masko že kak mesec :lol1:....naprej se pa ne lotim :)....hitr živce zgubim, k se vse mečka,... :whistle: :headbang:
_LuX_ Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 mene je tut začel matrat :closedeyes: :doze: ... sam problem je to kwa tebe matra :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Ma kaka kriza.. takoj po šoli, pa je že 50km padlo.. čist dovolj glede na to kak podn so ceste :) Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil NejcZ
Brdaus Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Si jo zbijam z novo opremo :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se