Borutt Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 pred 30 minutami, Kmet2 pravi: Žaljenje spet ...ti ti ...res je to tvoja domena. Naj ti nekdo razloži, preden te raznese.
Kričač Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 pred eno uro, Kmet2 pravi: V realnosti je dec na mestu ! Verjamem, da je, zakaj se potem tukaj "jebete" en drugega? Zaradi publike? ligenjček, C eagle in sesir 3
C eagle Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 35 minutes ago, Kričač said: Verjamem, da je, zakaj se potem tukaj "jebete" en drugega? Zaradi publike? Ja , je treba med dihanjem še kej druzga ne. Drugač bi tema zamrla... Kričač in sesir 1 1
solorider Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 pred eno uro, Kričač pravi: Verjamem, da je, zakaj se potem tukaj "jebete" en drugega? Zaradi publike? Treba ga, ker je najdražji fotograf v državi. sesir, Zok, DAMI34 in 1 other 1 3
Kričač Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 pred 10 minutami, solorider pravi: Treba ga, ker je najdražji fotograf v državi. ... pa edini, kateri te slika z vozilom. sesir in solorider 2
C eagle Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 (popravljeno) 11 minutes ago, solorider said: Treba ga, ker je najdražji fotograf v državi. To pa ni res, mene je že slikal in to ĐABE. Popravljeno Avgust 26, 2019. Popravil C eagle maus, Kričač, solorider in 2 others 1 4
solorider Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 pred eno uro, C eagle pravi: To pa ni res, mene je že slikal in to ĐABE. Protekcija vodi v korupcijo.. maus, C eagle, sesir in 1 other 1 3
thumper Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 bolš za šankom rasturat pa it s taksijem domov kot pa bit trezn seniln polcaj pa kozle strelat.. SF 1
Borutt Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 Motorist je tako ali tako darovalec. Ampak jetra bodo pa vrgli proč. In še kaj. Kugelschreiber 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 pred 3 minutami, Borutt pravi: Motorist je tako ali tako darovalec. Ampak jetra bodo pa vrgli proč. In še kaj. Ne moreš nehat žalit ljudi? Ti res potrebuješ toplino in razumevajočo besedo. Bogi? pred 16 urami, Kričač pravi: Verjamem, da je, zakaj se potem tukaj "jebete" en drugega? Zaradi publike? Ker tukaj ni on.....tukaj je on vse od policije do psihijatra.... pred 17 urami, Borutt pravi: Naj ti nekdo razloži, preden te raznese. Ker ti ne preneseš resnice naj bi mene razneslo? To so vas učili v tisti visoki šoli tečajev? sesir, Kugelschreiber in Kričač 3
Borutt Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Ne moreš nehat žalit ljudi? Ti res potrebuješ toplino in razumevajočo besedo. Bogi? Ker tukaj ni on.....tukaj je on vse od policije do psihijatra.... Ker ti ne preneseš resnice naj bi mene razneslo? To so vas učili v tisti visoki šoli tečajev? Si prebral zapis nad mojim? Si razumel zapis nad mojim? Nisi, kajne. Zdaj pa komu drugemu serji glede žaljenja. Ti samo serješ po temah in noriš. Ti potrebuješ kakšen tečaj.
thumper Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 doktor polcajske medicine ? nov poklic ali vtikovanje v civile brez potrebnih šol in izobrazbe?
Borutt Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 Ne poznam teh šankovskih izrazov.
thumper Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 božček nepodkovan .. drugič se pa ne vtikuj tja kjer nimaš pojma. sesir 1
Borutt Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 V šank pa res ne. Jaz potem vidim posledice na cesti in drugod.
motozajebant Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 pred eno uro, Borutt pravi: V šank pa res ne. Jaz potem vidim posledice na cesti in drugod. jaz sem tudi veliko za šankom.. sam ponavadi kavo pijem... pol pa pridem domov, pa mam posledice sesir 1
Primosio Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 (popravljeno) pred 1 uro, Borutt pravi: Si prebral zapis nad mojim? Si razumel zapis nad mojim? Nisi, kajne. Zdaj pa komu drugemu serji glede žaljenja. Ti samo serješ po temah in noriš. Ti potrebuješ kakšen tečaj. Samo vidva se, čedalje bolj dobivam tak občutek, res jebeta med sabo zgolj za publiko. Potem se pa režita skupaj, bestiča, ko gresta skupaj na turo, trola ena! Popravljeno Avgust 27, 2019. Popravil Primosio sesir, Bg in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 pred 2 urami, Borutt pravi: Si prebral zapis nad mojim? Si razumel zapis nad mojim? Nisi, kajne. Zdaj pa komu drugemu serji glede žaljenja. Ti samo serješ po temah in noriš. Ti potrebuješ kakšen tečaj. Kak tečaj le, pa da sem potem kot ti, opran. Ne hvala. Še na kakšnega pojdi.... sesir 1
Kričač Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ker tukaj ni on.....tukaj je on vse od policije do psihijatra.... Zanimivo, moram ga 1x spoznat .... preko mojega pokojnega očeta sem imel nekaj poznanih "letečih" policajev in so vsi bili po karakterju 200% boljši kot "navadni" policaji. Treba ga je z rezervo jemat ... poklicna deformacija. Kmet2 1
Tedybear Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 pred 17 urami, C eagle pravi: To pa ni res, mene je že slikal in to ĐABE. Dobr sta opremljena za na en bicikl..... thumper, Joker, krucymucy in 2 others 5
C eagle Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 2 minutes ago, Tedybear said: Dobr sta opremljena za na en bicikl..... Ja saj veš tisto od potepuhov... Vsed se gor na štango, bova tko hitrej pršla... ? sesir in Tedybear 2
marincspeedshop Objavljeno Avgust 27, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2019 Kako je zakonsko omejena glasnost za oldtimer motorje? Od katerega leta naprej so imeli motorji na gestelu tablico z podatki o glasnosti?
Borutt Objavljeno Avgust 28, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2019 pred 8 urami, marincspeedshop pravi: Kako je zakonsko omejena glasnost za oldtimer motorje? Od katerega leta naprej so imeli motorji na gestelu tablico z podatki o glasnosti? Tukaj gre pa po paragrafih proizvajalca in po paragrafih veljavnih v času proizvodnje določenega motorja. Torej moraš vedeti, kateri motor, da lahko dobiš podatek proizvajalca ali podatek iz takrat veljavne zakonodaje. Kar se pa tiče nalepke na okvirju, ni neke letnice, ki bi določevala, od kdaj naprej so imeli motorji nalepko. To je odvisno od proizvajalca.
Borutt Objavljeno September 2, 2019 Opozori Objavljeno September 2, 2019 Še nekaj sem našel glede hrupa starodobnikov.
maus Objavljeno September 2, 2019 Opozori Objavljeno September 2, 2019 Pri starejših je pa tko .. če se dva starejša državljana, po polnoči, na glas pogovarjata, saj sta naglušna, a s sta lahko kaznovana za JRM včeraj nisem videl čoperja, ki se ni dru k ranjen nemc Joker in SF 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se