krava Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Mogoče pa res. :kva2: Ne želim pa si scenarija zadnjega koncerta, 3.11.07, torej dva dni nazaj, ko so me murjaki pohapsal ob 1.30 ponoči in na svetlo spustili v sobodo opoldan! Jao... :yea1: pank šče je nej mrtef!! :drunk: :drunk: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majcyy Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 js grem na koncert :kva2: jupi...in karte mam ze...komi cakam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Into the valley,pa ne vem kdo to izvaje sam je hud komad. :worship: The skids... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Cez dva tedna bodo Sex Pistols v Glasgowu in ko bom slucajno ze tam, sem si nabavil tudi karto za ta koncert :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majcyy Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Cez dva tedna bodo Sex Pistols v Glasgowu in ko bom slucajno ze tam, sem si nabavil tudi karto za ta koncert :yea2: ej k das se mene nekam u kufr :D js bi tut sla p mi stari tezijo k mam pol cez en tedn kolokvije p ne smem it...pm.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 ej k das se mene nekam u kufr :D js bi tut sla p mi stari tezijo k mam pol cez en tedn kolokvije p ne smem it...pm.... Tezko te dam v kufer, ker potujem z nahrbtnikom :evilgrin: Bo pa najbrz ena karta viska :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno November 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2007 Tezko te dam v kufer, ker potujem z nahrbtnikom :evilgrin: Bo pa najbrz ena karta viska :whistle: a ti greš na pistolse? (hmm pomoje ne) :) Pretender in SupermotoRace 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Mah pomoje so ti reunioni brez zveze, bend ki ni špilu 10-20 let poleg tega mu pa fali pou originalnih članov ni več isto kot je biu v svojih zlatih časih. Znajo pa bit vseen zanimivi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Mah pomoje so ti reunioni brez zveze, bend ki ni špilu 10-20 let poleg tega mu pa fali pou originalnih članov ni več isto kot je biu v svojih zlatih časih. Znajo pa bit vseen zanimivi... sigurno ni isto ampak meni so pankerti kot predskupina nirvane v tivoliju in pistolsi par let pozneje v tivoliju vseeno ostali v lepem spominu :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Bom vzel tablete proti bolečinam v sklepih pa prosu fačke če me pelejo,da mal obudim spomine na stare cajte,ko smo se včasih prerival pa pogal po punkerskih feštah.Glede na to,da sem bil kot mulc na prvem koncertu v Hali tivoli leta 1982(mislim da je blo enkrat takrat),ko so žgal Anti nowhere league,bi si za 25 letnico lahko prvošu spet mal nostalgije;pol pa lahk tud crknem!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno November 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) Karte za Pankrte, NIETe sm naročo ... tak da se vidimo na koncerto! :drunk: :yea2: Popravljeno November 15, 2007. Popravil AbNormaln SupermotoRace in Pretender 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 No ja pa če se mal vrnemo h prvotni misli punk is not dead.... kokr vidm sceno po metelkovi jih je zlo mal true use ostalo so eni fancy pankurji ki itak po načelih furajo anarhijo a niti ne poznajo osnovnih pojmov politike ( ma pomojm niti nevejo kaj pomen anarhija) drgač pa mal old schoola: The toy dolls :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno November 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 16, 2007 Ewo, karte so doma, tk da se vidimo 1.12 na Pankrtih + NIET + Paraf :drunk: :yea2: :beer2: :worship: SupermotoRace in Pretender 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Jest mam pa tud že karto :P Bom obujala spomine na stare dobre cajte, ko smo v gasilskem domu nabijal komade kot so Osmi dan, Za železno zaveso stare mame, Le dan za smrt... vse komade sem poznala na pamet, to so bli cajti. vse se vrača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Če bo Pero vsaj toliko dal od sebe,kot Richie od Exploited letos na Metal campu. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 obeta se naporen konec novembra ! dan pred Pankrti so še na Metelkovi VOODOO GLOW SKULLS - skacore z špansko ameriškim zadahom ! zelo priporočam ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 VOODOO GLOW SKULLS - skacore z špansko ameriškim zadahom ! zelo priporočam ! :OK: Itak da pridemo :afro2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 obeta se naporen konec novembra ! dan pred Pankrti so še na Metelkovi VOODOO GLOW SKULLS - skacore z špansko ameriškim zadahom ! zelo priporočam ! :OK: To bom tud jst verejtn šou (čeprov se mi je metelkova mal zamerla) na pankrte pa verjetn ne bom šel-mogoč bom paršu sam mal pogledat pa kakšnga spit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 No ja pa če se mal vrnemo h prvotni misli punk is not dead.... kokr vidm sceno po metelkovi jih je zlo mal true use ostalo so eni fancy pankurji ki itak po načelih furajo anarhijo a niti ne poznajo osnovnih pojmov politike ( ma pomojm niti nevejo kaj pomen anarhija) drgač pa mal old schoola: The toy dolls :worship: pank je bil že v štartu marketinško/šminkersko orodje - v ZDA so ga sicer nažigali za mularijo, v UK ga je pa privlekel Malcolm McLaren, ko je vidu Ramonse v New Yorku, in je hotu v UK nardit en bend, ki bi mu naredi ldobro reklamo za njegovo štacuno za oblačila ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 (popravljeno) pero lovsin bi reku ...zard panka se ni nc drasticno spremenilo ampak se komej zdej pozna kaj je pank biu Popravljeno November 26, 2007. Popravil Fric Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno December 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2007 z Ugrizni Se (http://www.myspace.com/ugriznise) mamo 2 dnevno ''turnejo'' ... prvi dan, torej 21.12 igramo v AKD Izbruh (Kranj) na dvodnevem (mi igramo 1. dan) 7. Festivalu - DOST MAMO - (underground (hard core) punk festival) ... kjer bomo nastopili poleg O.Đ.H (hr), DRUNK DEAD (nova gorica), LAČNI KURCI (zasavje) ... V soboto 21.12 pa imamo koncert v Črni na Kor ... Bela Črna Raja kjer bomo nastopili poleg Pigs Parlament (Goriška Brda) in Malo Morgen (MB) Vabljeni :winkiss: Pretender in SupermotoRace 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: od nekdaj in za vedno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno December 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2007 :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: od nekdaj in za vedno Kaj? SupermotoRace in Pretender 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 Sem poslušal , poslušam in bom poslušal punk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno December 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2007 Sem poslušal , poslušam in bom poslušal punk No, ti si naš :P Pretender in SupermotoRace 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se