Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 OK plan izgleda takole: v soboto 31.8.2002 se dobimo od 10.00 dalje. Od 6.30 do 7.30 čaka Aja z zajtrkom. Tam nas čakajo jezero za kopanje, prostor za kampiranje, hrana, pijača, žur do jutra. Cena: 1000-2000 SIT V nedeljo ob 11ih si gremo pogledat rudnik v Mežici. Ker posamezno ne moreš noter temveč je ogled možen samo v skupini, ne priporočam, da kdo spusti to redko priložnost. Cena: 800, 1000 SIT Vse finančne zadeve se urejajo na mestu samem.
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 V tem postu pa bom dopolnjevala seznam prijavljenih. Kiki + Viking Kaja + Dado Gianni Brrrm + Lady Bostov Diablo Mali Bik + Lady Uti + Lindau dr.Looney+Gogi Mačica Marjan + Lady Master007 + Lady Šoško + Lady Aja Hotschko SuzukiGSX? otog mukki Tadej + Misha Easyrider + Lady Rude + Kat Pahorini Bladzo + anA Gregs + Alla Nearrain + Katarina Twix Suzuki
Zoolo Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Ej Mačkica, dej še enkrat premisli o tem datumu, ...hej se mi zdi da lahko ta vikend naredimo FS 12+1 samo na eni lokaciji, kjer bi znala biti vsaj polovica ekipe. Hej od 29.8-01.09. imajo MC TWIN HORN BEACH PARTY V PULI! :roll: 8) Maybe baby, bi bilo potrebno neki narest s tem datumom?! :lol: :wink:
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Ej Mačkica, dej še enkrat premisli o tem datumu, ...hej se mi zdi da lahko ta vikend naredimo FS 12+1 samo na eni lokaciji, kjer bi znala biti vsaj polovica ekipe. Hej od 29.8-01.09. imajo MC TWIN HORN BEACH PARTY V PULI! :roll: 8) Maybe baby, bi bilo potrebno neki narest s tem datumom?! :lol: :wink: Sorry baby, sam nism si jst izmislila tega datuma in ga tudi jaz ne morem spreminjat.
Ice Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 macka,ugibaj zakaj icetours ni na ta vikend povabil v prekmurje ......(priratnikucaka50litrovvinapress :wink:)
Zoolo Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 macka,ugibaj zakaj icetours ni na ta vikend povabil v prekmurje ......(priratnikucaka50litrovvinapress :wink:) Ej Legendo, ...tko se govori! :wink: 8) :lol: :lol: :lol: @ Mačica: Kdo je postavil datum? Hmm, no ja sicer pa udeležba v večerni toaleti ni obvezna!
Lucky Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Ne mi to delat, plizzzzz! :? :? :? Raztrgal me bo od želje, da grem na Koroško, čeprav bom užival v Puli. :shock: :roll: 8)
vragica Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Sorry baby, sam nism si jst izmislila tega datuma in ga tudi jaz ne morem spreminjat. Kdo pa potem? :shocked!: :shocked!: :shocked!:
Mali bik Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 datum smo si izmislili Korošci čisto po naključju - preberite poste v rubriki Koroška sekcija Motosveta... Datum 31.8. pa je čisto fajni, saj je dopustov konec - forumsko srečanje je pa tud že potrebno... :D :wink:
marijan Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 plac sem pa tudi že rezerviral in ma berite forum Korošci bi tudi radi imeli FS da se vsaj enkrat srečamo na tem koncu. predlog je pa padel kar tako in že cel teden se pogovarjamo o tem pa nihče ni nasprotoval datumu, pa smo šli v akcijo.
Ice Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 aaaammmmmm......a nobeden od vas ne bere ostalih tem? ......npr. pula in rubrike "moto scena" na MS?! :? :?:
marijan Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 tudi to beremo,ampak ker nas pula ne zanima se nata topic pač ne odzivamo. da pa se je pojavil nov topic z velikim napisom koroška si pa moral opaziti in da takrat nisi odreagiral oziroma vskočil s kakšnim drugim terminom pa ne vem. v soboto smo se dogovorili na samem mestu dogajanja o stvari in potem sem šel v rezervacijo prostora, saj ni problem bomo pač zaradi treh odpovedali FS 12+1.
Ice Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 da se ne vmesavam se naprej.......naredite,kakor se vam zdi.
marijan Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 da se ne vmesavam se naprej.......naredite,kakor se vam zdi. nihče ni rekel, da se vmešavaš in vsaka ideja je dobrodošla :oops:
Zoolo Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Hmm, žal mi je ampak Sorry! ... MC Twin Horn Beach Party, ... jap se vidimo ali v drugem terminu avgusta/septembra oz. na enem naslednjih FS-ov, ...Zoolo OUT from Discusion! :roll: :wink: :lol: 8) :twisted:
vragica Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Kdor pride, pride, kdor ne pride, ne pride... je tak? :D :wink: :twisted:
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Kdor pride, pride, kdor ne pride, ne pride... je tak? :D :wink: :twisted: Tak je.
datko Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Kdor pride, pride, kdor ne pride, ne pride... je tak? :D :wink: :twisted: ej vragica in ostali kompanjoni 31.08. je vendar AVGUST....., pula pa je 24-28.07. JULIJ!!!! ne vem cemu potem rabuka, saj do FS je cel mesec :lol: :lol: :lol: :lol: morda pa sem tud jaz kaj zamudu, pa je v puli se eno srecanje??? :idea:
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 morda pa sem tud jaz kaj zamudu, pa je v puli se eno srecanje??? :idea: Je tako
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Hej folk še en preblisk. Če je tale zadeva ta vikend ravno tako na plaži kot Twin Horni in je to razlog za obisk tega zbora, pol pejmo vsi ta vikend, se skopamo v morju in uživamo ob ostalih bolj ali manj opojnih substancah, 31.8. pa vsi na FS.
Brrrm Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Meni 31.8. na Ivarčekm jezeru odgovarja. Ob sobotnem obisku tega prijetnega kraja sva z Lady sklenila, da zadevo vključiva v urnik zabav, čeprav imava konec avgusta in začetek septembra že zelo zasedena. Prijava sledi, ko bo čas za to.
Gregs Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 Konec avgusta... hmmm... dalec, ampak bi znalo biti, da pridem... Najbrz prideva dva...
šoško Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 za tiste, ki ne preberete vsega; 29.08. - 01.09.8. Twin Horn Beach Party Pula (CRO)Twin Horn MC (CRO)Vabilo +385 98 224 772 Party v Puli je v istem terminu, samo pogledat je potrebno koledar dogodkov.. Če boste organizirali v istem terminu mene ne moti....I`ll be there. :D Prelep kraj ta Iverčko, da bi kej takega zamudil. :D
vragica Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 Konec avgusta... hmmm... dalec, ... No... 2 tedna sluzbe... 2 tedna dopusta... in 2 tedna sluzbe... dalec... cela vecnost... :twisted: :P :roll: :? :cry: :wink:
marijan Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 res je še cela večnost ampak potrebno je ta termin dati v notesnik ali planer alikajvemkaj in se zadeve ziher udeležiti, naj se vidi še na koroškem motosvetovsko druženje. :D :D
Priporočene objave