Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hoj hoj! :D

V bistvu nisem imela namena priti.Bilo bi lepše če bi prišla z motorjem ampak tudi z avtom je bilo lepo.Bilo je super, organizacija tudi! Lokacija prelepa in najlepši pogled pa je bil na dolgo vrsto motorjev! Mislm super no!!! Bilo bi mi žal če nebi prišla!

:D :D

Objavljeno

Ja zadeva je bila uspešna... :lol:

Največja zahvala gre našim zvestim zasavcem, ki so prvi prispeli že pred 12. uro in tako pregnali naše strahove o neudeležbi... :wink:

Kompletna zasavska ekipa nem je pridno pomagala pri izvedbi piknika (dela je že KIKI lepo opisala)... :) Bili so zelo pridni in Korošci se iskreno zahvaljujemo vsem. Ko bo zabava v Zasavju, lahko računate na mojo pomoč.

Še enkrat hvala vsem za obisk!

Objavljeno

Navdušen nad vsem :lol: :lol: :!: 8) :lol:

No ja, mal več taborniške krvi bi pa loh pokazal :? :?: :!:

Objavljeno
Posebej se zahvaljujem tudi Twix-u, ki nas je na poti nazaj prisilil, da nismo vozili več kot 90-100 km/h in nismo prehitevali avtomobilov, ki so vozili več kot 80 km/h. "Počasnost" se nam je obrestovala, ko smo na ravnini mimo Vranskega peljali za kovinsko sivo Alfo, ki nam je lahko na koncu ravnine lahko prižgala le rdeč napis: "POLICIJA, VOZITE PREVIDNO". :wink: 8) :lol:

Twix pravi no problem :lol: . Ceprav jst priznam, ce bi sam pelal bi tisto alfo ziher dol pihnu, pa magari, ce bi mi se edini bat raznesel :twisted: :D

Drugac pa se pridruzujem vsem komplimentom, predvsem pa vsaka cast tistemu, ki se je spomnil na to lokacijo. Voda je bila naravnost odlicna :!:

Objavljeno
Ceprav jst priznam, ce bi sam pelal bi tisto alfo ziher dol pihnu, pa magari, ce bi mi se edini bat raznesel :twisted: :D

Pa ti res tečeš tako hitro :?: :shock: :o :lol:

Objavljeno

:shock: vov slike fajn vse vidu, vse prečekiru :twisted: skor tak se mi zdi kao de sem biv tam :P :wink: . OK v glavnem imeli ste se fino, organizacija ocitno 1A Fajn upam de se naslednic vidmo!! :roll:

Max tebi pa mislim de smo ostali dovžn za kak pir ko tkle slikce gor devaš: FINO!! Ala ti vera 8) :drinking:

Objavljeno

Ja, tudi meni je zal, da nismo prisli malo prej... pa odsli malo kasneje.. ampak tako je, saj bo se kaksno FS. Je pa lokacija res izjemna, tako da se zna zgoditi, da pridem se kdaj kar tako... Veselim naslednjega FS, ko bom lahko imel vec casa za klepet...

Objavljeno
Ja, tudi meni je zal, da nismo prisli malo prej... pa odsli malo kasneje..  Veselim naslednjega FS, ko bom lahko imel vec casa za klepet...

Ja Gregs....glih fajn je postalo, pa smo šli domov :( ....kje sva ostala :?: , bova naslednjič naprej klepetala :wink:

Objavljeno

Ja Gregs....glih fajn je postalo, pa smo šli domov :( ....kje sva ostala  , bova naslednjič naprej klepetala

Kiki, s tabo vedno... :wink: :D Ratnik je naslednja prilika, ce se prej ne srecamo...

Objavljeno

Hallo Max ,zakaj sem se pa potem tako trudil ostati resen.

Ali bodo še kakšne slike ?

Objavljeno

....lačen prišel......LAČEN ODŠEL.... :evil:

Objavljeno

Kdaj si pa prišel :?: :?: ura začetka FS je bila ob 10.00 :D

Objavljeno

Smo vse pojedli do 17:00. da nebi kaj se stran vrglo. :wink: :wink:

Objavljeno
Ej Max ene fotke še manjkajo!!!!

Vceri vse pogledal in povedal v Twinu. Pa smo tut to stvar resli. :idea: :wink: :arrow:

Objavljeno
:shock: vov slike fajn vse vidu, vse prečekiru :twisted:  

Max tebi pa mislim de smo ostali dovžn za kak pir ko tkle slikce gor devaš: FINO!! Ala ti vera 8) :drinking:

Joj hvala, hvala. 8) 8) :oops:

Kako pohvale pasejo. :lol: :lol: :lol: :idea: :arrow:

To mi deli.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!