k0ci Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 corsa je gus, mhr replica pa aluminij,..............saj veš kateri bo dlje zdržal ;)
Vojsk Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Zdravo! Sem nov na tem forumu in imam nekaj uprasanj. Imam SYM-a JET EURO X in me zanima ce rabim točno določene vrste 70ccm celinder ali velja vsak? In kakšna bi bila razlika v hitrosti in pospeških. LP. Za odgovore se vam ze v naprej zahvaljujem! :)
-baSe- Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Zdravo! Sem nov na tem forumu in imam nekaj uprasanj. Imam SYM-a JET EURO X in me zanima ce rabim točno določene vrste 70ccm celinder ali velja vsak? In kakšna bi bila razlika v hitrosti in pospeških. LP. Za odgovore se vam ze v naprej zahvaljujem! :) Rabis cilinder ki je primeren za tvoj motor. Menjati boš moral še izpuh. Končna okoli 100.
Cilindr Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 ce menjas celinder menjas tudi frgazar. in ce imas blizu 20.000 Km menjas se gred...to govorim za sport celindre (okoli 9 Hp na papirju) ce zelis iztrziti max menjas se sklopko pa variomat
mare123 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 tud Malossi Mhr Replica se da brusit, in menjat večji bat; brez problema; Mora ti ga pa taprav majstr nabrusit; gre za tisočinke mm , ker drugače že od samega začetka riba! Drugač pa aluminij skoraj 60% bolj odvaja toploto kot železo! Meni osebno je veliko boljši Mallosi Mhr Replica od Polini Corse(imel skos probleme z njim)
-baSe- Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Ja polini gus se da pol k ribne bol nastimal pa zlo dobr nastimat k ga uredu zbruss mas vec problema pr mhr pa najbrz tut vec dnarja das
k0ci Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 tud Malossi Mhr Replica se da brusit, in menjat večji bat; brez problema; Mora ti ga pa taprav majstr nabrusit; gre za tisočinke mm , ker drugače že od samega začetka riba! Drugač pa aluminij skoraj 60% bolj odvaja toploto kot železo! Meni osebno je veliko boljši Mallosi Mhr Replica od Polini Corse(imel skos probleme z njim) če alu zariba (v pravem pomenu besede zariba) potemo morš dat brusit in nicasil na novo nanest...tisto kar ti omenjaš je honanje
-baSe- Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 če alu zariba (v pravem pomenu besede zariba) potemo morš dat brusit in nicasil na novo nanest...tisto kar ti omenjaš je honanje Ja sam so tut stroski visji ane :unsure:
yamaha4ever Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 zdravo! Mene pa zanima kaj morem use na svojmo skuterji zamenjat(yamaha aerox) da bo dosegu hitrost tam do 130km/h.Prosim če mi povete točno! Motor je nov! Hvala za odgovore in lp.
yamaha4ever Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 mhm...nebo te potrebe :rolleyes: še enkrat uprašam: Mene pa zanima kaj morem use na svojmo skuterji zamenjat(yamaha aerox) da bo dosegu hitrost tam do 130km/h.Prosim če mi povete točno! Motor je nov! Hvala za odgovore in lp.
-baSe- Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 mhm...nebo te potrebe :rolleyes: še enkrat uprašam: Mene pa zanima kaj morem use na svojmo skuterji zamenjat(yamaha aerox) da bo dosegu hitrost tam do 130km/h.Prosim če mi povete točno! Motor je nov! Hvala za odgovore in lp. Dost mocn 70 kit,sportn variomat,sportno sklopko,valcke,fedrce,gred,izpuh,...
RsR Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 (popravljeno) zdravo!Mene pa zanima kaj morem use na svojmo skuterji zamenjat(yamaha aerox) da bo dosegu hitrost tam do 130km/h.Prosim če mi povete točno! Motor je nov! Hvala za odgovore in lp. MHR 70 cilinder / če je keš Team varianto MHR rhq gred / mhr team gred(če vzameš mhr team cilinder) c4 ležaje MHR overrange Roost izpuh Malossi Delta sklopka MHR zvonec Malossi primarni+sekundarni prenosi Malossi Selettra igniton PWK Keihin 28 ferg/Dellorto 28 Malossi VL 14 lamelni Predelat nosilec od mašine da bo pasalo malossi ravno koleno(od pia/gil) + keisler distančnik za ravno koleno Nek športn filter Naluknjat dekl od mašine za bolše hlajenje prenosa moči S tem ti bo šlo nekaj čez 130 realnih, če boš stunal cilinder in karterje še kaj več ;) Morš pa vedet da nebo šlo to dolgo in boš tud mogu šraufat, uporabljat ful sintetično olje... :) Popravljeno Junij 24, 2008. Popravil RsR
yamaha4ever Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Gledo sem tale kit MALOSSI 86cc MHR Big Bore ka rečete na tega ??
RsR Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Gledo sem tale kit MALOSSI 86cc MHR Big Bore ka rečete na tega ?? ja zaj moreš pa ti vedet al boš mel skuterja za v nedeljo se pelat za pol ure al ga boš mel za vsak dan. ker high end predelave niso glih vzdržljive :)
yamaha4ever Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 ja zaj moreš pa ti vedet al boš mel skuterja za v nedeljo se pelat za pol ure al ga boš mel za vsak dan. ker high end predelave niso glih vzdržljive :) usak dan se bom vozo kok dovg bi mi pa prbližno zdržau tale kit??
yamaha4ever Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 aja pa ka morem še zraven tega kita kupit da bo motor delu brez kakih problemov in kaka bi bla končna hitrost??
RsR Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 aja pa ka morem še zraven tega kita kupit da bo motor delu brez kakih problemov in kaka bi bla končna hitrost?? ja se sm ti napiso kaj kupi... pa to ni za vsaki dan :) kaj si nor... za vsaki dan kupi sport predelavo!
yamaha4ever Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 ka mi daš lahk prosim kr linke(trgovin) ka nej kupim kr ti se na to velikoo bolje spoznaš kot nap. js pa da nebi kej zamešo, cena pa ni pomembna sam da bo šlo pa še enkrat hvala ti
RsR Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 ka mi daš lahk prosim kr linke(trgovin) ka nej kupim kr ti se na to velikoo bolje spoznaš kot nap. js pa da nebi kej zamešo, cena pa ni pomembna sam da bo šlo pa še enkrat hvala ti www.cilinder.si, www.scooterattack.com, www.scootercenter.com, www.opvoeren.nl
matej15 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 kakšen cilinder je najboljši za na apn6,da bo imel dobro končno hitrost in da bo dobro ulekev,če imam bat 42-L? zanima me,če ima kdo ta cilinder za prodati..
yamaha4ever Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Mene zanima če bo to ok?? morem še kej dokupit?? Cilinder kit Malossi MHR 70ccm 256.54€ Gred Malossi Mhr Hpc 173.95€ Izpuh Leovince Sport Handmade 70 258.98€ Vplinjač Dellorto PHBG 19 DS Racing (BE) 78.65€ Kakšna bi bla pol končna hitrost?? hvala za odgovore in lp.
Roky994 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 kakšen cilinder je najboljši za na apn6,da bo imel dobro končno hitrost in da bo dobro ulekev,če imam bat 42-L? zanima me,če ima kdo ta cilinder za prodati.. Lamo cilinder, al pa od e90 dobiš pa na bolhi ...
TomosRacing Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Lamo cilinder, al pa od e90 dobiš pa na bolhi ... E90 cilindr mu itak nebo pasov na mašino ane...rab celo drugo mašino...z lamotom bo pa sam bol vlekl pa šlo bol ali manj isto, sej ma še mal manjše kote kanalov...
yamaha4ever Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) Ker nisem dobiu odgovora bom še enkrat napiso verjetno ste spregledali. Zanima me kok dovg bi mi to zrdžal? Rad bi se vozo čim bolj dovg ka naj kupim da se bom vozo čim bolj dugo bo tole ok? Cilinder kit Malossi MHR 70ccm Gred Malossi Mhr Hpc Ispuh Leovince Sport Handmade 70 Vplinjač Dellorto PHBG 19 DS Racing (BE) plus zraven tega še kaka malenkost?? Skupaj: 786.12€ Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil yamaha4ever
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se