nixons Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Jst pa kupujem auspuh za cpi aragon....odločam se še med leovince zx ali stage 6 pro replica. Zanimam me kateri je boljši? hja lei..pr zxu boš dubu še valčke in pa fedrce za sklopko,ki je pri stage6 neboš..pa še pr zx-u maš homologacijo(sam se ne zanašaj nanjo,če neboš meu med opombami v prometnem napisanega auspuha) me pa še zanima za moj motor kaj bi bolš(sei to sm že prašu sam zdej mam sam 2 u mislih)....kaj bi blo bolš..technigas al leovince??pa brez kita... Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil nixons
RsR Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 pa to ti je vse isto... kupi keri ti je všeč.
_Fingi_ Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 A kdo rab MF power 2 za automatica :whistle: :whistle:
nixons Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 A kdo rab MF power 2 za automatica :whistle: :whistle: se pridružujem...a rab kdo TECHNO SPORTA za avtomatika??
nixons Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 a pol pravste da sta si kr podobna leovince in tegnicgas???(mislim bl na izkoristek,kje bi dobil večjega)
Jernej125ccm Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 Kje se kupi akrapovič in ali obstaja tak za yamaho tzr, saj ne bom kupil ampak prašam :)
mfink Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 (popravljeno) Kje se kupi akrapovič in ali obstaja tak za yamaho tzr,saj ne bom kupil ampak prašam :) nop :grrr akrapovič ne dela izpuhe za 2t (razn za neke kroske) :glare: Popravljeno Januar 23, 2008. Popravil mfink
fbevc93 Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 Kje se kupi akrapovič in ali obstaja tak za yamaho tzr,saj ne bom kupil ampak prašam :) akrapovič nalepko si dej na gianelija al leovince al ka maš pa bo :P pa mislim da ne dela več akrapo za nobene 2t :doze:
k0ci Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 nop :grrr akrapovič ne dela izpuhe za 2t (razn za neke kroske) :glare: niti za kroske ne, on se sploh ne ukvarja z 2T izpuhi, ker 2T motorjem so dnevi šteti in se mu ne splača
mfink Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 niti za kroske ne, on se sploh ne ukvarja z 2T izpuhi, ker 2T motorjem so dnevi šteti in se mu ne splača možno sam mislm da sm nikje zasledu da dela tut za eno krosko :hmm:
mfink Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 zdej sm se pozanimov akrapovič dela za 2t ampak sam po naročilu,ampak pomoje plačaš ko žuti pa bolj je naročit od enga priznanga proizvajalca 2t izpuhu (recimo leovince) ker je bolj specjalizeran za 2t kot akrapovič
_LuX_ Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 možno sam mislm da sm nikje zasledu da dela tut za eno krosko :hmm: za krosle dela kr dost pomojm, samo je vse 4T
AeRoxx Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Kolko jaz vem je naredil samo za svojega sina izpuh in še za nobenega drugega. ( 2T mašina ) Lp nejc
finimini Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Pozdravljeni, ker sem čez dan zelo zaseden, pa nimam časa prebirati 36 strani foruma, bi me zanimalo kakšen izpuh naj nabavim, imam skuter Peugeot speedfight 2 LC. slišal sem že da imaš največji izkoristek od Laser x pro, ampak bi vas proso da mi vi povete kaj o tem. L.p.
pinktomos Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 ja superca je samo z laserjem ne boš imeu tiste končne kot z zx-om
Cilindr Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 cak icaki ....LASER da se vecjo koncno kot ZX....je v vseh pogledih boljsi vendar samo na minarelli masini... PinkTomos a si ti govoru za speedfighta? ker na splosno za piaggio masine so useen boljsi ZX/RR
finimini Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 smesnos e slisi, ampak zaj mi priporocate laser al zx-a. Jas mam minareli? nimam ne?
fbevc93 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 ti maš peugeot mašino :whistle:
Cilindr Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 sei mas tut TEHNIGAS next-R izpuhe so tudi zelo solidni... ves kko je s temi izpuhi more bit tut use ostalo optimalno nastiman.. tko da na tvojm mestu bi vzeu LASERJA ali pa NEXT-Ra.....ker zxa imajo ze vsi...
finimini Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 mislim da bom kupil technigas next r . aja, pa namesto moja kolega bom vprašal. ima sym x sport in neve kero mašino ma. minareli al piaggio al...
dejko39 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 no moj kolega ma NRG-ja mc2 vodno hlajenega brez blokad,sedaj bo verjetno zamenjal tudi variomat in ga zanima ker izpuh mu najbolj priporočate,in ima najboljše razmerje med ceno in močjo?
andro007 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Mene pa zanima ker avspuh dat na speedfighta 1, razmišljam med zx in laserjem, pa ker je buljši?
pinktomos Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 bo treba še malo plente pojest poglejte t :whistle: zelen je laser plau pa zx pa kdo komu kej pravi na piaggio mašini :whistle:
Cilindr Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 to je na speedfightu ne piaggio masini... kot kaze je LAser za odtenek boljsi na pospeskih samo pri koncni ga zmanjka malo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se