andro007 Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 hvala...a to lahko narocim potem kr pri yamahi delta team u krskem??... Ja če si od tam blizi :D al pa v trgo moti vpraš tud kakšna je kej cena pa se boš pol odloču ki uzet .)
k0ci Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Se mi zdi da ima SR50 minareli vertical mašino noter :hmm: Če ima dobiš vse vrste auspuhov tukaj...http://cilinder.si/index.php?cPath=413_281_283 ne, mašina je morini-jeva
Senna Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Zdej pa ne vem a sem sanjal al sem že včer napisal :rolleyes: :headbang: Pri svojem gsxr 600,let.2001 bi rad mal bl močan zvok izpuha,pa me zanima a je že kdo kej rihtal oz. vrtal (al kr koli)z takim avspuhom ali podobnim,ker se mi ne daje 500 eur za akrapoviča. Zadaj so vijaki privarjeni pa bi jih previdno obrusil,potem pa lepo z avtogeno zavaril nazaj. A je kšn majstor tuki gor da mi kej svetuje oz. odsvetuje.Ziher se da kej ven pobrati :naughty: lp
k0ci Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 če imaš original ror imaš noter ziher prekate, zadaj klamfe prevrtat, pobrat ven vse kar je noter, vstavit perforirano cev, kupit volno za izpuhe v louisu in jo naviti okoli cevi, pa vse skupaj zaklamfat nazaj, to je to...........tako je narejen tudi akrapovič, le da boš tu pač imel original zunanjost lonca
sr50DEJAN Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 živijo! mene zanima glede aprilije sr50 di-tech kakšen izpuh je najboljši za ta motor. da ima motor dobre pospeške in tudi končno hitrost. :unsure: PS:moj skuter ni predelan ima samo vse blokade zunaj. hvala
k0ci Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 leovince ZX ali RR ali TT ali gianelli NRX
sr50DEJAN Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 (popravljeno) leovince ZX ali RR ali TT ali gianelli NRX hvala ti Popravljeno April 26, 2008. Popravil sr50DEJAN
sr50DEJAN Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 oj ma kaj bi pasal na mojo aprilio še kakšn drugi izpuh.al so leovince ali gianeli najboljša. in me še zanimaza kolko bi več šel motor s tema izpuhoma. hvala
kotnikd3 Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 LP Imam Gillero Runner 50ccm (l 2005), ki po nevem keri :S odstranjeni blokadi leti 70km/h (vsaj tak kaže na števcu). Izpuh je original. Menjal bi ga, tuki pa vsi priporočate Leovince ZX. Kolkr vem, bi z izpuhom pridobil pospeške (10-15%) ter končno hitrost (10-15 km/h), ne? Kakšne mate kj izkušnje z ZX na Runnercah (končna/pospeški; pa kulk gramske valjčke ste dal not)?
andro007 Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 LPImam Gillero Runner 50ccm (l 2005), ki po nevem keri :S odstranjeni blokadi leti 70km/h (vsaj tak kaže na števcu). Izpuh je original. Menjal bi ga, tuki pa vsi priporočate Leovince ZX. Kolkr vem, bi z izpuhom pridobil pospeške (10-15%) ter končno hitrost (10-15 km/h), ne? Kakšne mate kj izkušnje z ZX na Runnercah (končna/pospeški; pa kulk gramske valjčke ste dal not)? Če neveš po keri blokadi poglej na avspuh (v cevi al kako se reče pri cilindru) ali pa odpri blok in bi morala biti pri sklopki (v obliki matice al nekako podobno, nevem kakšna je vsaj mislim da je takšna) ker brez blokad ti gre 70km/h premal po mojem, frend ima runnerco 02. letnik in mu gre 85-90 po števci... z ZXom in drugimi valjčki mu je šla 100-105km/h po števci, pospeški so bli pa tudi nori. Za valjčke ti pa lahk rečem da vprašaš katerega ki ima runnerco in ti bo povedal.
kotnikd3 Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 jah...sm pogruntu da sploh nimam odstranjene blokade. Imam samo odstranjeno eno slepo cev na izpuhu. Če odstranim blokado na variomatu, bo pa šlo tm nekje 90 km/h, z leovincijem še več... Glede tega izpuha leovince ZX: ima 2 blokade. Eno v kolenu ter drugo v trebuhu auspuha (neka pena). Je kdo odstranil obedve? Jst imam v mislih odstraniti samo to v kolenu. LINK
andro007 Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 jah...sm pogruntu da sploh nimam odstranjene blokade. Imam samo odstranjeno eno slepo cev na izpuhu. Če odstranim blokado na variomatu, bo pa šlo tm nekje 90 km/h, z leovincijem še več...Glede tega izpuha leovince ZX: ima 2 blokade. Eno v kolenu ter drugo v trebuhu auspuha (neka pena). Je kdo odstranil obedve? Jst imam v mislih odstraniti samo to v kolenu. LINK Jest sem na svojmu sf1 odstranil samo slepo cev, boljše je melo pospeške pa to. Za peno pa nwm če bi jo dal ven, ker frendi so rekli če jo daš ven je fejst glasen :BUA: če se pa motim pa me nej kdo poprav.
Markko Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Jap skuter je velik bolj glasen .Men jo je skurl pa ropota k hudič.
kotnikd3 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 a mislite, da bi bil s kromiranim Leovince ZX-om bolj zanimiv za policaje, kot pa z navadnim ZX-om ?
andro007 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 a mislite, da bi bil s kromiranim Leovince ZX-om bolj zanimiv za policaje, kot pa z navadnim ZX-om ? Dvomim da bi blo kej bolj zanimiv :trance_33_sleep: če te bo hotu ustavt te nebo najbrž zarad kromiranga zxa sam .)
kotnikd3 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 to vem. Hotu sem rečt, da se zarad kroma bolj vid, da je skuter predelan. al ne?
andro007 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) to vem. Hotu sem rečt, da se zarad kroma bolj vid, da je skuter predelan. al ne? Ja vidi se :trance_33_sleep: pa sej če se boš normalno pelu pred policaji pa po vasi al mestu, te najbrž nebi zajebavu če je normalen policaj .) če pa te kak zajeban ustav pa ti ga hoče dat na tehničnega pol pa je hudič... -_- razen če maš omejevalec :D Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil dmandro
DT50X Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 zanima me kolikšna je cena arrow izspuha za yamaho dt50x in kje bi se ga dalo kupiti ali naročiti preko interneta LP.DENIS
kotnikd3 Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 DENIS....Tale prodaja nekakšen Arrow izpuh za yamaho. Mam pa eno vprašanje. Glih sm hotu nabavit Leovince ZX za mojo Gilero Runner 50 (2004). Pa sem ponesreč mal pogledal pod skuter, pa sm vidu tole...MOJA SLIKA ...... Druga slika Kaj bi že blo to?! :alien1: (ne mi rečt, da ne morem menaz auspuha :headbang: )
mfink Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 DENIS....Tale prodaja nekakšen Arrow izpuh za yamaho. Mam pa eno vprašanje. Glih sm hotu nabavit Leovince ZX za mojo Gilero Runner 50 (2004). Pa sem ponesreč mal pogledal pod skuter, pa sm vidu tole...MOJA SLIKA ...... Druga slika Kaj bi že blo to?! :alien1: (ne mi rečt, da ne morem menaz auspuha :headbang: ) to sm mel tut jst na tzr-ki to mi je šlo iz izpuha na fergazar al blok?(sm že pozabu) narjenu je pa za gretje mrzuga motorja al neki tazga (mislm da je to narjeno tako d naj bi segrevalo zrak in pol bi se benzin bol uplinjeval)
kotnikd3 Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 K ni to katalizator? A lahko potemtakem menjam izpuh?
DT50X Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 sam jaz se zanimam za tale auspuh :whistle: http://www.arrow.it/eng/catalogo/linee.asp?IDLinea=86 pa nevem kolko je cena pa kje bi ga lahko dobil LP.Denis
fbevc93 Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 mal pobrskat po strani pa bo :whistle: SERVIS DREV D.O.O. DRESINJA VAS 046/A 3301 PETROVCE SLOVENIA TOP.MOTO@SIOL.NET Phone 00386-349.09.050
mfink Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 K ni to katalizator? A lahko potemtakem menjam izpuh? ja itak, sam tisto cev pol zamaš
k0ci Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 K ni to katalizator? A lahko potemtakem menjam izpuh? to ni katalizator niti grelec zraka, to je vpihovalec svežega zraka v izpuh.......svež zrak se meša z izpušnimi plini da so le ti razredčeni in bolj čisti, ter tako skuter ustreza ekološkim normam.......pri menjavi izpuha to samo odstraniš pa je
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se