Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Kdo je uvoznik za leovincia :whistle:

HELP!!!

Popravljeno . Popravil DT50X
Objavljeno

Jas imam eno vprašanje... kakšne predelave za moj motor se splača narediti... če že bi prosu da mi napiše kdor ve katere dele in kje se bi jih dalo dobiti!!... imam motor SYM jet euro X... 50 ccm... :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:

Objavljeno

če hočeš kej tuna ga prodaj pa kupi gilero, piaggio xamaho...

čene pa kak zx pa je mjr

Objavljeno

kje v izspuhu za supermoto pridejo blokade.

zanimivo bi bilo če bi bila kšna skica al pa našrt od izspuha.

HELP!!

Objavljeno

Cau! Mene pa zanima kater avspuh bi pasal na Tomos Youngst'r Racing??? rad bi da bi imal malo blse pospeske hitros pa ni tako pomembna cca 35 km/h

HELP ME!!! :evilgrin:

Objavljeno
Cau! Mene pa zanima kater avspuh bi pasal na Tomos Youngst'r Racing??? rad bi da bi imal malo blse pospeske hitros pa ni tako pomembna cca 35 km/h

HELP ME!!! :evilgrin:

MF power bullet al pa cobra! Hitrost bo tocn 35kmh mam izkusne:D

Objavljeno
MF power bullet al pa cobra! Hitrost bo tocn 35kmh mam izkusne:D

in kok to kej stane???? a to mors novo kupt al lahko rableno? kok je rablen pa kok je nov?

Objavljeno

Dvomim da se da še ki to novo kupt, rabljeno bi pa dubil kje .) Maš pa tud na cilindri avspuh za tomos ^_^ Avspuh pa je Technigas Next a3/35 .)

Objavljeno
in kok to kej stane???? a to mors novo kupt al lahko rableno? kok je rablen pa kok je nov?

Meu sm stevilko ucas najbols da pogledas mau po netu al pa u velo crnuce so mel ucas tm jest 2 kupu. Drgac pa mas kit+auspuh na mopedkit

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Kok km/h bi doprinesel Gianelli Reverse na odblokirani Runnerci.

Zdaj leti 90 po števcu

Objavljeno (popravljeno)

LP

zdej mene zanima kaj vi mislite

mam 200eur

Pa kaki izpuh bi kupil da bi blo najbolše pri končni in pospeških in kaj se še splača menat vario,sklopko???

Mam pa aprilio DI-TECH l.2002

Sem pa blizu Italije da bom kar tam kupil ker je pomoje najbolj poceni

Popravljeno . Popravil sr50DEJAN
Objavljeno

erm... js bi neki uprasu.. ka se bi mi bol splačal kupt ? ZXa al nextR ?? :unsure: mam pa CPI Aragon GP50 ... ce to kirmu kj pomaga... zj mam sm eno blokadu zun uno tam pr jermenu tist obrocek kurcv tm pa mi gre po raunini tam okol 60 - 70 fajn bi blo d bi slo se mal hitrej ;) pa ce gdo ve ka bi si kupu... huala... aia pa kake valcke bi si se kupu.. al pa karkoli sam da gre hitrej !!! :worship:

Objavljeno

js mam aragona pa zx-a gor pa gre kr fajn..80 po števcu..pa povspeške ma večje, zravn zx-a pa že dobiš valčke 4,3g pa federce za sklopko...pa kar tiste daj notr

Objavljeno

imam izpuh gianelli in se mi zelo dere, kje bi dobil neko peno za v dušilec, ali imate kakšno drugo idejo kako ga utišati

Lp

Objavljeno
imam izpuh gianelli in se mi zelo dere, kje bi dobil neko peno za v dušilec, ali imate kakšno drugo idejo kako ga utišati

Lp

Menjas lahko izpuh, ker ce bos kaj tlacil no3 bos zgubil namen sportnega izpuha zvok pa se bo samo malo zmansal

Objavljeno

Lp

verjetno se da samo dušilec menjat, sej najbol važna je krivina, vsekakor bolš, ko da neko peno not tlačiš

Objavljeno

YoYo...jest sm pa kupu zdej Leovince v6 za rieju...od dt-jke mašina...pa mi gre tolk k z original auspuham :angry: pa je blokada uzun :( ....a kdo kej ve zakua mi ni nč pospeškou pa končne dvignl?

Objavljeno

na originalu ne pride do izraza, bi blo treba še kej druga menjat....

Objavljeno
YoYo...jest sm pa kupu zdej Leovince v6 za rieju...od dt-jke mašina...pa mi gre tolk k z original auspuham :angry: pa je blokada uzun :( ....a kdo kej ve zakua mi ni nč pospeškou pa končne dvignl?

kolko ti pa sploh gre

Objavljeno
kolko ti pa sploh gre

ma gre tm 80-85 odvisn kuko se mu da :P ....pa če lahk poveste.....a morm še dizo zamenat da bo šlo bol a kua?

Objavljeno
Bojim se da je to koncna :winkiss:

ja sam kuko je lohk to končna če mi je šlo isto z original auspuham :wacko: ponavad če kupš nou auspuh ti usaj pospeške dvigne...končno pa tud...najmn za 5 km :?

Objavljeno

ja pa kaj ti misliš da bo 50ccm mlinček res šel 100 al kaj, če se ti že v original zvrti do konca v šesti potem je to končna, razen če imaš moči v izobilju, potem menjaš zobnike

Objavljeno
ja pa kaj ti misliš da bo 50ccm mlinček res šel 100 al kaj, če se ti že v original zvrti do konca v šesti potem je to končna, razen če imaš moči v izobilju, potem menjaš zobnike

sm dau 13 zobnik...pa se mi ful uleče do končne...pa k daš drug "športn" auspuh gor... ti usaj prej pride do končne....pa en k ma isto dt-jko je dau v6-ko gor pa ma pospeške :kva2: pa en ma aprilijo pa gianelija+13 zobnik pa mu gre 95....pa pospeški trgajo ane :wacko:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!