susko Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 RESNO ME ZANIMA KJE BI LAHKO STAKNIL LEOVINCIJA V6 ZA MALAGUTIJA DRAKONA NKD 50. ME RES ZANIMA TKO DA PROSIM, ČE KDORKOL VE VSAKA INFORMACIJA UPORABNA. LP
fbevc93 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 (popravljeno) leovince stran : klik prodajajo pa tule, poklič če se da dobit : Kontakt info Prodajni salon: STUPIT d.o.o. Kardeljeva 53 2000 MARIBOR tel.: ++386(02) 3204 216 fax: ++386(02) 3204 217 GSM: ++386(51)613 981 spletna stran: www.stupit.si E-pošta: moto@stupit.si stric google vse najde ;) Popravljeno Avgust 21, 2008. Popravil BFlorc
ghetek Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 želim si kupit novi auspuh pa se odločam med tecnigas next r in stage 6 pro replica... baje imata oba blokade not pa me zanima če jih je težko odstranit?? LP
danci100 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 stage6 ima blokado v obliki male cevčice, ki jo enostavno odstraniš tako da zbrusiš vare ij jo potegneš ven
danci100 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 pomoč prosim! kupil sem nov izpuh stage6 pro replika in odstranil blokado, zmontiral na scooter zdaj pa mi nikakor ne dobi obratov in gre samo 40km/h(razen po zelo strmem hribu navzdol, tam pa vleče kot nor), z originalnim izpuhom pa dela dobro. imam minareli ležeči motor(kratko ohišje), stage6 50cc sport cilinder, navaden 12 uplinjač, navaden filter, navaden variator z 3.75g utežmi brez blokade, sportno skloko z rumenimi malossi fedrcami in belo malossi povratno zmetjo, in original reduktor
Senna Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 RESNO ME ZANIMA KJE BI LAHKO STAKNIL LEOVINCIJA V6 ZA MALAGUTIJA DRAKONA NKD 50. ME RES ZANIMA TKO DA PROSIM, ČE KDORKOL VE VSAKA INFORMACIJA UPORABNA. LP Mislim da vem za enga ki bi ti ga zrihtal,če ga še rabiš povej.
Senna Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 pomoč prosim!kupil sem nov izpuh stage6 pro replika in odstranil blokado, zmontiral na scooter zdaj pa mi nikakor ne dobi obratov in gre samo 40km/h(razen po zelo strmem hribu navzdol, tam pa vleče kot nor), z originalnim izpuhom pa dela dobro. imam minareli ležeči motor(kratko ohišje), stage6 50cc sport cilinder, navaden 12 uplinjač, navaden filter, navaden variator z 3.75g utežmi brez blokade, sportno skloko z rumenimi malossi fedrcami in belo malossi povratno zmetjo, in original reduktor Zanimiv problem.Izgleda da je preveč odprt,dej nazaj blokado oz. dušilc pa boš takoj izvedel,upam. Se spomnim ko smo včasih hodili u italijo po auspuhe Sito in jih montirali na 6.(tomos),pa je šel tut slabš kot z originalnim,pol smo moral pa vse prefu... da je kam šel.
andro007 Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 pomoč prosim!kupil sem nov izpuh stage6 pro replika in odstranil blokado, zmontiral na scooter zdaj pa mi nikakor ne dobi obratov in gre samo 40km/h(razen po zelo strmem hribu navzdol, tam pa vleče kot nor), z originalnim izpuhom pa dela dobro. imam minareli ležeči motor(kratko ohišje), stage6 50cc sport cilinder, navaden 12 uplinjač, navaden filter, navaden variator z 3.75g utežmi brez blokade, sportno skloko z rumenimi malossi fedrcami in belo malossi povratno zmetjo, in original reduktor Valjčke menjaj, pa močnejo povratno, pa tud vplinjač nebi škodu večji .) Če si pa dubu kake valčke pa povratno zraven izpuha jih dej not.
n4ughty Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Živijo! Mene pa zanima kako se bi obnašal 4 taktni skuter če bi montiral gor ZX-a ? vem da so Zxi samo za 2 taktne skuterje. Lp
andro007 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Ka sploh paše gor? Enga poznam ko ma 4 taktca pa zxa gor pa neč več negre.
danci100 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 pomoč prosim!kupil sem nov izpuh stage6 pro replika in odstranil blokado, zmontiral na scooter zdaj pa mi nikakor ne dobi obratov in gre samo 40km/h(razen po zelo strmem hribu navzdol, tam pa vleče kot nor), z originalnim izpuhom pa dela dobro. imam minareli ležeči motor(kratko ohišje), stage6 50cc sport cilinder, navaden 12 uplinjač, navaden filter, navaden variator z 3.75g utežmi brez blokade, sportno skloko z rumenimi malossi fedrcami in belo malossi povratno zmetjo, in original reduktor Tako probal sem dat nazaj blokado v izpuh pa ni blo večje spremembe, tudi valčke sem dal not najlažje kar sem jih našel, (pravzaprav sem dal not celo 3 valčke po 5.5g, tako da je pri speljevanju tulil kot nor, pri vožnji pa je šel samo 45km/h) A bi prineslo kaj če bi dal not večje dize, da bi dobil več bencina, ali pa še športni filter??? Tega ne razumem, da stvar meni ne gre, ko pa ga v tej kombinaciji priporoča sam stage6 (cilinder+izpuh
andro007 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Če imaš denar ti priporočam večji frgazar 17,5 pa malossi multivar variomat .) pa tud filter. Pol pa štelat :D
50ccm Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Če imaš denar ti priporočam večji frgazar 17,5 pa malossi multivar variomat .) pa tud filter. Pol pa štelat :D Pomojem premal bencina dubi mal frgazar razstelat :trance_33_sleep:
Brejker Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Treba ga je NAštelat_razštelan je že :grim
50ccm Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Treba ga je NAštelat_razštelan je že :grim Mislm ja sej to sm mislu :whistle: .. sm sm u svojm stilu pisanja to napisu :rolleyes:
Brejker Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 O.K. :lol: Vsaj ma svoi stayl_to mi je ql .)
motorka24 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 zanjima me ce ma kdo za prodat sportni avspuh za aprilio mx 50 ali kje bi blo mozno kupit novega? :worship: lp
50ccm Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 zanjima me ce ma kdo za prodat sportni avspuh za aprilio mx 50 ali kje bi blo mozno kupit novega? :worship: lp cilinder.si , scooterkit :winkiss:
flexer Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Če gdo potrebuje avspuh lipnik,brez praskice,Skoraj nič rabljen..Res kot nov. Ga prodajam za 25€..Praktično nov avspuh,uporabljen 1x na Tomos automaticu,paše pa tudi na apn.Preverjeno.!pišite na email,ali me upišite na MSN:marilyn2manson@hotmail.com,mob.št. 051 228 182. Cena ni zadnja.Za slike me upiši na msn..
mfink Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 živijo moj prijatel ima aprilio sr 50 (2007) odblokerano in menjane valčke in mu gre 80km\h. zdej smo pa zamenala avspuh (stage6 pro replica) in motor negre nikamor!!!!!! po ravnini komaj 30 v hrib pa sploh ne gre. v dolino se pa kumej razvrti. iz avspuha sm že oduzev blokado. zanimam me kaj naj naredim da bo šlo normalno? kr tu se tut pelat nemorš. drugega nismo nč premikal.
quiin Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 živijo moj prijatel ima aprilio sr 50 (2007) odblokerano in menjane valčke in mu gre 80km\h. zdej smo pa zamenala avspuh (stage6 pro replica) in motor negre nikamor!!!!!! po ravnini komaj 30 v hrib pa sploh ne gre. v dolino se pa kumej razvrti. iz avspuha sm že oduzev blokado. zanimam me kaj naj naredim da bo šlo normalno? kr tu se tut pelat nemorš. drugega nismo nč premikal. Jo. Fink pustič tle:) Dej zamenej fedra na trše pa mau lazje valčke not:). Pa bi moglo gret
andro007 Objavljeno November 21, 2008 Opozori Objavljeno November 21, 2008 Valčke, povratna pa blokada na avspuhi.
quiin Objavljeno November 21, 2008 Opozori Objavljeno November 21, 2008 Valčke, povratna pa blokada na avspuhi. Drgac pri org predelavi je je lahko org povratna, valčke je obvezno potrebno menat- se strinjam(sm s tem bo kakih 10 km vec slo sm spelalo nebo) Zato je potrebno menat fedrca u sklopki(da spelje motor pod višjimi obrati! :closedeyes:
flexer Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Kliknite naslednji link,in LEPO PROSIM odgovorite,oz priporočite kaj uzamem. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...50#entry1509967
Brejker Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 Uzam MFa :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se