666 Objavljeno November 27, 2008 Opozori Objavljeno November 27, 2008 vzemi nejcenejšega ka se v flexera ne sploča penes dovate ka itak nikan ne ide :whistle:
cvilaa Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 Ola! Jz nameravam kupit v prihodnosti nov izpuh za mojo gilero runner sp 50cc. Zdej bi pa rd vedu kaj naibol priporočate in nej bo izpuh max. rečmo 150 € razmišlu sm že o zx-u sam nwm želim met čimboljše pospeške seveda pa tudi doboro končno to je pol itq. odvisn od valčkov zdej me pa zanima oz. bi rd da mal poveste kaj naj kupm ( motor je zaeenkrat samo brez blokad nč weč predelan in tud ne bo razn menjave izpuha in valjčkov). tnx za odgovore:D
mfink Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 če mene prašaš kup stage6 pro replica, al pa yasunija
quiin Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 če mene prašaš kup stage6 pro replica, al pa yasunija Am Za pospeške na štok mašinah je defitvno zx(ga majo za stuntat)Za konco je pa replika odlicna jo sam meu, sm pospeški so slabi. Tko da najbols da uzams gianeli reserve ma oboje ql!!
cvilaa Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 Tnx obema. :rolleyes: :worship:
cvilaa Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 (popravljeno) Oii! me again! :D No uglavnem zdej sm se odloču za en auspuh in sicer na cilindru gre za izpuh STAGE 6 PRO REPLICA CE-kromiran (link: http://trgovina.cilinder.si/product_info.p...5e56ec7907a192) A mi lahko kdo pove kakšn je kej ta izpuh kakšne mate kej mnenja pa lastnosti, zlo mi je fotogeničn :naughty: hehe uglavnem povejte svoje mnenje Zanima me pa še če ima izpuh zravn valčke???? in kolk bi motor letu gre pa za gilero sp letnik 2008 50 cc=? Hvala za odgovore! Popravljeno December 4, 2008. Popravil cvilaa
kevca Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 zdravo, mene pa zanima če bi se dal kako predelat orginalni avspuh,a bi šlo kej bl če bi vse kar je v avspuhu vn pobrov?
andro007 Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 cvilii: Ni slab avspuh ne, šel ti bi pa ene 85km/h po števci, lahk tud kaj več. Za valjčke pa nevem. kevca: Če še nisi vzel blokade iz avspuha ven pa iz varimata ti bo šov več z org avspuhom.
kevca Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 v varijomatu je sploh nimam,v avspuhu pa še nisem nč gledu.kako pa zgleda blokada v avspuhu,a je to ubistvu dušilc al kaj?
andro007 Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Ja, ta blokada ti je pa na avspuhi ko pride prišravfan gor na cilinder. Ven jo izibiješ pa je.
Cilindr Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Ni tko simpl.Jst sm meu minareli motor pa je biu izpousn kanal na celindru zalit do polovice, sploh nism meu blokade u auspuhu.Ce hocs da gre hitrej zameni auspuh. Ker motor sploh maS?
kevca Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 ja sej pomoje moj sploh nima blokade k mam enga kitajca,k sem enga serviserja uprašu pa je reku da nej pr 4 taktnih nč vn ne jemlem k bio šlo sam počsnej,pa nej raj pršparam 300€ da mi bo zamenu kit pa optično gred.
andro007 Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Ja 4taktni je nimajo v avspuhi ne, če ti bo menjal že gred in kit, menjaj še avspuh.
mfink Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 vsak org izpuh ma neke pizdarije not. lahk ma blokado pr cilindru,slepe cevi,katalizatorje,zelo tenka cev v dušilcu. če so na motorju že odstranjene blokade (pr serviserju) majo 100% katalizator. za odstranitev katalizatorja prerežš resonanco na sredini, pa uzamš vn katalizator. pr avzpuhu stage6 pro replika pa moraš nujnu valčke menjat in fedrce na kuplengi, zato ker gre z orginalnimi 30km\h
50ccm Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 vsak org izpuh ma neke pizdarije not. lahk ma blokado pr cilindru,slepe cevi,katalizatorje,zelo tenka cev v dušilcu.če so na motorju že odstranjene blokade (pr serviserju) majo 100% katalizator. za odstranitev katalizatorja prerežš resonanco na sredini, pa uzamš vn katalizator. pr avzpuhu stage6 pro replika pa moraš nujnu valčke menjat in fedrce na kuplengi, zato ker gre z orginalnimi 30km\h In če daš katolizator še stran je kak učink pamtn? :whistle:
k0ci Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 kako je pri teh mlinčkih ne vem, pri avtih naj bi pobral po 10 in več % moči
sesir Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 katalizator se pozna.Kolk na tem ne vem.Na avtu pa okoli 4konje.Vsaj tako so rekli dečki,ki so kao meli avto clio 16v un star na valjih.Nisem pa bil zraven
sesir Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Pa koliko sem se zanimal,če kupiš za yamaho R1 samo tisti del izpuha,kjer je katalizator not pri akrapoviču ti da to 4konje.
mfink Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 mislim da se mora kar poznat. kr po tanovm morjo motorji upoštevat euro standert 3 in jim to pobere kr neki moči.
MuDWayNe Objavljeno December 26, 2008 Opozori Objavljeno December 26, 2008 no mene pa zanima pri yamahi xt125 ma kao na krivini ˝slepo˝črevo .... če bi to odrezo bi blo kaj koristi-škode???
Brejker Objavljeno December 26, 2008 Opozori Objavljeno December 26, 2008 Slika nebo škodila. A bi blo kej škode, če bi ga tebi odrezal? ne...
mfink Objavljeno December 26, 2008 Opozori Objavljeno December 26, 2008 no mene pa zanima pri yamahi xt125 ma kao na krivini ˝slepo˝črevo ....če bi to odrezo bi blo kaj koristi-škode??? ti samo žagaj, pol pa lepo zavarej. sej ta xt-jka nima sonde v avzpuhu ane?
cvilaa Objavljeno December 28, 2008 Opozori Objavljeno December 28, 2008 Lp! Mene zanima nabavu bom zxa in me zanima gleda valčkov ki se jih dobi zravn. Kako bi se mi najbolj splačalo naštelat valčke da bi se motor čim manj obrabljal.?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se