Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zx vs Stage 6 replica

Kva se mi bl splača dt na runnerco, trenutno ni še nč zamenan. Nameravam pa v prihodnosti kšn sport kit ubaut.

Kaj pa je priporočljivo z midrace kitom (malosi/stage 6, kar kol konkretnga)?

Objavljeno
ta je kr dobr.. mislim ko dobi moč vleče zlo dobr.. sam zj morm povratno še dobit pa not dat pol pa bo :rolleyes: ma tko kokr vidim na yamahah je dost zx, stage 6 pa yasuni z zlo hvaljo..

HVALA TI AEROXXXX......kolk maš to valjčke not, pa kake fedrce :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
ta je kr dobr.. mislim ko dobi moč vleče zlo dobr.. sam zj morm povratno še dobit pa not dat pol pa bo :rolleyes: ma tko kokr vidim na yamahah je dost zx, stage 6 pa yasuni z zlo hvaljo..

največ ljudi ma zx-a :D

Objavljeno
Zx vs Stage 6 replica

Kva se mi bl splača dt na runnerco, trenutno ni še nč zamenan. Nameravam pa v prihodnosti kšn sport kit ubaut.

Kaj pa je priporočljivo z midrace kitom (malosi/stage 6, kar kol konkretnga)?

jst bi ti bl priporoču zx ga mam tud sam na 75ccm kitu pa se zlo dobr obnese,

Objavljeno

Zdravo!

Zanima me če kdo ve al je kaj v tej slepi cevi na auspuhu al je samo votlo. Lahko odrežem kr navpično al morem pazit da skoz okoli obrežem pa pol ven vzamem pač če je sploh kaj??? Kolega mi je reko da je not neko železo, pa da ga s kombinirkami potegneš ven.....newem če je res al ni?????

Mam aeroxa

tnx za odgovore :rolleyes:

Objavljeno
jst bi ti bl priporoču zx ga mam tud sam na 75ccm kitu pa se zlo dobr obnese,

Sorry, sam če ga imaš na 75ccm kitu se ti dober ne obnese pa govori kar češ. Zx je primeren za stock predelave. Kar pomeni da z zxom boš dobil maximalni izkupiček moči le v primeru če boš zamenjal variomat. Če pa imaš gor 70ccm kit ali več, ti mašina ne naredi tisto kar bi lahko z boljšim izpuhom. Tako da če misliš da ti da zx maksimalen izkupiček moči od mašine ga kar imej gor.

Mikey če boš potem dal še kakšno 70ccm predelavo gor, si kupi stage6 proja ker je bolj odprt in ti bo bolj pripomoglo k pospeških in končni hitrosti ob pravi nastavitvi frgazarja ter variomata.

Aja, pa še to. Največ ljudi ima zxa zato ker naj bi bil "najboljši" za nepredelane motorje. To je res, vendar če si boš ti omislil kakšno močnejšo predelavo si nabavi boljši izpuh ki bo dovolj odprt za takšen kit kot si ga misliš nabavit.

Objavljeno

A ima kdo izkušnje z izpuhi SC ( www.sc-project.com ), če ima bi vprašal glede naročanja, plačila, čakalne dobe in homologacije.

L.p.

Objavljeno

Kakšno je vaše mnenje o izpuhih znamke MASS. :hmm:

Objavljeno

Stage6 R1200 Top performance

Top performance Nardo replica (odstrans blokado)

Ker je bolši? Če ma kdo kšne izkušne s kšnim od teh dveh me zanima kko se obneseta pr midrace predelavi?

Objavljeno
Stage6 R1200 Top performance

Top performance Nardo replica (odstrans blokado)

Ker je bolši? Če ma kdo kšne izkušne s kšnim od teh dveh me zanima kko se obneseta pr midrace predelavi?

pa kko se motor odziva ce mas na stock TP Nardota. (prvo mislm auspuh menat kasnej sele ostalo, pa me zanima ce nebi dau za zdele zxa gor pol pa k se nabere dnar kupm vse za mr)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Lihkar sm gledu na scooter atacku mav primerjave izpuhov. Sm opazu da se je na testu Laser XPro obnesev bolje kot Leo Vinci ZX. Kaj mente o tem? Dodov bi še da je meu pa ZX usen končno bolšo =)

Objavljeno (popravljeno)

Linkov se ne da dt, ker je zakrit url naslov (povsot isti)

Tko da sam pejt na http://www.scooter-attack.com pa pejt pod HP-curves pa maš tm razne primerjave pa si loh pogledaš ZX proti Laser XPro pa tud Laser XPro proti Stage6 PRO in MHR Replica

Popravljeno . Popravil Mikey
Objavljeno

Pozdravljeni .

Kupil sem skuter Aprilia SR 50 R Factory 2007. Pa me zanima kateri izpuh je najbolsi (konca,pospeski,...) za prej omenjen skuter . Hvala že v naprej .

LP Mihabite

Objavljeno (popravljeno)

No majstri a je kdo slučajn oba sprobu pa da bi lohka povedu lastno mnenje =)?

Pa kaj pomen PS pr teh testih? :P

Popravljeno . Popravil Mikey
Objavljeno
No majstri a je kdo slučajn oba sprobu pa da bi lohka povedu lastno mnenje =)?

Ne verjameš dyno testom? :rolleyes:

Objavljeno
Ne verjameš dyno testom? :rolleyes:

Če pogledaš na test.. kakšne so sploh kej razlike k jst ne morm lih kej preveč razbrt iz tega.. Mislm razberm že dost sam unga kar hočem pa ne. Pospeški me predvsem zanimajo. Ker ni tm časa navedenga :P

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A kdo ve se ksn auspuh k bi se ga dal dobit za malaguti xsm 50 najdu sm sam V6 k pa mi ni najbl usec:D

PLS ksn link:D ce do kej najde

Objavljeno

ja mene pa zanima če ma kdo za prodat rabljen avspuh stage6 pro in če ma kdo nej mi pošlje sporočilo na kocko55@hotmail.com

Objavljeno

Mene pa zanima kasn auspuh nej dam na malaguti xsm 50 a mas se do ksno idejo razn v6??? pa da ni predrag

Objavljeno

gianelli tega boš najlažji dobu al pa arrow .... sam jst mam v6 in sm zelo zadovoljen-

Objavljeno

A bi biu giannelli uredu za aprilio rs 50 (09).. PLZ poveite hitr :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!