Fabo Objavljeno Januar 31, 2015 Deli Objavljeno Januar 31, 2015 Aha, sej izpuh cisto prazen brez kakersnih blokad. Za dobro končno hitrost in moč v višjem območju vrtljajev MF Power model 3. Super avspuh, samo novih najbrž ne dobiš več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Januar 31, 2015 Deli Objavljeno Januar 31, 2015 Al pa ga das komu izdelat po merah cilindra in kotov odpiranja,si lahko izberes obmocje kje bo mel moped max moc..Cena od 60 do 110 eur..Js sem mel takega na apn 4 e90 in se je super obnesu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno Junij 15, 2015 Deli Objavljeno Junij 15, 2015 A mogoce kdo ve,ce se da coffmann shorty exhaust homologirat?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARATONC Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 Tema o izpuhih, le na dan z besedo style_emoticons/#EMO_DIR#/biggrin.gif[/quote Kje ima v avspuhu blokado PEUGEOT ELEYSTAR 50 TSDI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARATONC Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 Kje se nahaja blokada v avspuhu PEUGEOT ELEYSTAR 50 TSDI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sneakymachox Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 Pred kratkim sem si kupil vespo primavero 25km/h 49ccm 4t in se znjo ze neki casa vozim in vcasih bi mi prav prslo nekaj km hitreje ker vem da motor zmore veliko vec kot samo 25km/h kaj naj naredim da bi seu skuter hitreje na yt so sam posnetki za te kitajske skuterje pri vespi je vse malce drugace ce mi lahko kdo podrobno opise postopek predelave da bi seu motor okoli 60-70 ker baje se to da da prerezes eno roza zicko sam nevem kje je ta cdi pr vespi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 Sledi kablu od svecke in bos prisel do cdi-ja.. Sneakymachox 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sneakymachox Objavljeno Avgust 2, 2015 Deli Objavljeno Avgust 2, 2015 No ja in tm sm najdu zicko roza k .jo prerezu in zdej mi motor ne vzge Sneakymachox 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se