StArII Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Torej tukaj pisite samo datume za prihajajoce dogodke na skuter/moped sceni, torej informacije o mitingih itd.
Cilindr Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Ljubljana MITTING 21.4 1007 ob 14.00 na koncni postaji šestke(dolgi most)
Anzeee Objavljeno Junij 24, 2007 Opozori Objavljeno Junij 24, 2007 25.6.2007 ob 16.00 : Pod Pohorjem (MB), srečanje skuteristov. Vabljeni, vstopnine ni :rolleyes: . Lp!
_rac3r_ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Uradni scooter drag race (auto,scooter,moto drag race) Celje 1.september in najbrz tudi 2 september 2007 sobota/nedelja. Lokacija: obvoznica Celje =) LP
SiMoN` Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 To soboto, torej 18.8.2007 bo na Ptuju skuter miting. Zbiranje je pod gradom ob 13.00 uri. V primeru slabega vremena miting verjetno odpade :). Lp
SiMoN` Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 (popravljeno) Ob 14.00 uri je. Se oproščam za narobni info. Popravljeno Avgust 16, 2007. Popravil SiMoN`
Cilindr Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 25.8 ob 16 DOLGI MOST aka. KONCNA 6ke
Fire Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Evo, na Fedrovo prosnjo najavljam tole festo.
nixons Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Lp! Kaj se vam zdi, če bi se kdaj dobili u "kajčjih ridah" (planinske ride u Planini)??? Ker je rauno nekje na sredini poti med Lj in okolico ter Po in okolico.
666 Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 23. in 24. avgusta SCOOTER FEST. Kartodrom Hajdoše pri Ptuju
djGt Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 23. in 24. avgusta SCOOTER FEST. Kartodrom Hajdoše pri Ptuju Za glasbo bosta poskrbela: DJ's dj GT www.overload.si, myspace.com/tech_fr3ak dj FiLy Začetek: 21:00 Konec: 02:00
nesrecnez Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 Če ste za daljšo turo, vabim vse mopediste(50ccm) da gremo v sredo 27.8.2008 na morje, vabljeni vsi s 50ccm, dodajte na msn tisti ki bi radi šli zaenkrat smo samo trije s tzrkim pa upamo da nas bo čim več dodajte na msn: school.chronic@hotmail.com ali na dejan.yamaha46@hotmail.com lp ;)
50ccm Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 kaj v hrvaško al slovenijo Če bi šov zej kdo kako turco za zaklučk sezone recimo :whistle: ... nej posle pm
pkoco Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 morb ja reči kda pa bom vidu iz kje pa si ti :naughty:
50ccm Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 morb ja reči kda pa bom vidu iz kje pa si ti :naughty: Med kk pa nm :whistle:
peroVXR Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 Dns je glih lepo vreme, pa si rečem, treba mal motor vžgat. No pa se odpravim in grem. Lepo počasi, ker je mrzel asfalt pa tud mal rose ponekod. Pa pridem do enga naselja, pa začnem slalom, da se gume mal ogrejejo. In tedaj glih.....policaji! Pa me ustavjo in standard vozniško in prometno. Potem pa: ''ali veste, da je protizakonito vijugat po cesti in da je kazen za to''...pa mi da pihat. Je blo 0,0. Jz sm bil cel cajt tiho in sm si mislil....kolkrat sm naletel na radar (v in izven naselja) tud 20kmh čez pa me nikol niso ustavli, zdej pa da dobim kazen zato, ker sem dvakrat zavijugal. :headbang: Na srečo je blo samo opozorilo. Verjetno bi mi pa res še kazen napisal ,če bi mu reku, da sm ogreval gume (bi si še mislu, ''ah tale zihr nori po cesti''). Krneki, parkiral sm motor in se ne vozim več do konc spomladi. :slap:
GileraStalker Objavljeno Julij 12, 2009 Opozori Objavljeno Julij 12, 2009 V ponedeljek 13.7.2009 ob 15:00 vzpon na roglo z 50 in 125 ccm !!! Zbirno mesto: Hotel Pod Roglo
thumper Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 POZDRAVLJENI NA 4. SREČANJU ADRIA CLASSIC-TOMOS 2010! Društvo ljubiteljev starodobnih vozil in plovil ADRIA Classic iz Kopra, prireja v sodelovanju z tovarno TOMOS d.o.o. iz Kopra, v soboto 24.APRILA 2010 4. srečanje motornih koles TOMOS IN TOMOS PUCH. Dobimo se na parkirišču tovarne TOMOS d.o.o med 7.30 in 9.00 uro. Ogledali si bomo tovarno Tomos, predstavitev nekdanjih Tomosovih dirkalnikov in se nato popeljali po progi v dolžini 55 km. Prva skupina vozil starta ob 11.00 uri, ostale skupine startajo v razmaku 5 minut. Pot pelje skozi Olmo do prvega postanka ALTER BAR, nato okoli Kopra proti Dekanom, kjer bo drugi postanek pri gostišču Norma. Nadaljevali bomo do Hrastovelj in si ogledali znamenito cerkev. pot nas bo peljala skozi Kubed, Gračišče, Popetre, Loparja do Marezig, kjer bo krajši postanek. Nato se bomo peljali proti Vanganelu, Tribanu ter se vrnili pred Tovarno Tomos, kjer bo zaključek s spretnostno preizkušnjo in kosilom. Po zaključeni vožnji s starodobniki sledi podelitev priznanj in zabava. Prireditev bo organizirana v sodelovanju z družbo TOMOS d.o.o., ki bodo dogajanje popestrili s testnimi vožnjami novih Tomosovih vozil in Avtošolo CAPRIS Prijavijo se lahko vsi ljubitelji koles s pomožnim motorjem in motornih koles TOMOS in TOMOS-PUCH od petdesetih let preteklega stoletja do leta 1984. Startnina za voznika znaša 25€, za sovoznika 20€. Poskrbljeno bo za pestro dogajanje. tekmovalnost, zabavo, kulinariko in pokale za najboljše. Za morebitne informacije Vam je na voljo SANDI FIKON tel.: , Fax: 00386(0)5 66 323 74, www.adria-classic.com ali na e-pošta ; adriaclassic@gmail GENERALNI POKROVITELJ ADRIA Classic-Koper Vanganelska c. 14, 6000 KOPER 4. SREČANJE ADRIA Classic-TOMOS 2010 v soboto 24. APRILA 2010 Spoštovani prijatelji! Društvo ljubiteljev starodobnih vozil in plovil ADRIA Classic iz Kopra, prireja v sodelovanju z tovarno TOMOS d.o.o. iz Kopra in avto šolo CAPRIS, 4. srečanje motornih koles TOMOS IN TOMOS - PUCH. Dobimo se na parkirišču tovarne TOMOS d.o.o med 7.30 in 9.00 uro. Ogledali si bomo tovarno Tomos, predstavitev nekdanjih Tomosovih dirkalnikov in se nato popeljali po progi v dolžini 50 km. Prva skupina vozil starta ob 11.00 uri, ostale skupine startajo v razmaku 5 minut. Pot pelje skozi Olmo do prvega postanka ALTER BAR, nato okoli Kopra proti Dekanom, do gostilne NORMA. Nadaljevali bomo z vožnjo proti Hrastovljam, kjer si bomo ogledali znamenito cerkvico z freskami. Z vožnjo bomo nadaljevali proti Kubedu, Loparju, Marezigam in s ciljem pred Tovarno Tomos, kjer bo zaključek s spretnostno preizkušnjo. Prireditev bo popestrena s testnimi vožnjami novih Tomosovih vozil. Po zaključeni vožnji s starodobniki sledi podelitev priznanj in zabava. Prijavijo se lahko vsi ljubitelji koles s pomožnim motorjem in motornih koles TOMOS in TOMOS-PUCH od petdesetih let preteklega stoletja do leta 1984. Startnina za voznika znaša 25€, za sovoznika 20€. Poskrbljeno bo za pestro tekmovalnost, zabavo, kulinariko in pokale za najboljše. Za morebitne informacije Vam je na voljo SANDI FIKON tel.: 00386(0) 41 545786, Fax: 00386(0)5 66 323 74, www.adria-classic.com ali na e-pošta ; adriaclassic@gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ PRIJAVNICA Priimek in ime voznika …………………………………………………letnica rojstva……………….. Naslov in pošt..št................................................................................................................................. priimek in ime sovoznika………………………………………………………………… Znamka vozila Tip Leto izdelave ccm Rok prijave najpozneje do 20.APRILA 2010 ! GLAVIČ EDI, Markova ul. 25, 6000 KOPER Vozila morajo biti tehnično pregledana, registrirana ali s preizkusno tablico in odgovornostno zavarovana. Voznik mora imeti veljavno vozniško dovoljenje ustrezne kategorije. Udeleženec z lastnoročnim podpisom potrjuje, da je seznanjen z navedbami in se istočasno odpoveduje kakršnimkoli odškodninskim zahtevkom do organizatorja in se zaveda, da vozi na lastno odgovornost. podpis …………………………………………….. pajkica in anja37 1 1
thumper Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 ali gre kdo od tukaj jutri v cerkno ..slučajno ... sem : http://www.hotel-cerkno.si/moped-rally cikadina in anja37 1 1
thumper Objavljeno Julij 11, 2010 Opozori Objavljeno Julij 11, 2010 še poročilo : domžale - mengeš - vodice - šk.loka - hotavlje - kopačnica - podpleče - čeplez - Cerkno - Gorje - Kojca - Reka - Stopnik - Šebrelje (prvi postanek) - Jagršče - Želin - Otalež (drugi postanek) - Sovodenj - Ermanovec (tretji postanek) - Kladje - Cerkno (tomos vožnja ) - idrija -logatec - domžale.. ene 250 km ... rajši več samo mi je (kolesarski) števec crknil...lepi kraji , dobra družba pa hudi klanci - cca 5-7 km sem vozil celo v prvi prestavi... aja,da ne pozabim - vse z apn4 letnik 1973 ... in prva barva se še drži... to je bila dosedaj najhujša preizkušnja moje štirke obložene z obilico orodja , 1,5l bencina ( za vsak slučaj ) ter nekaj ostalimi tomosovimi malenkostmi pri temperaturi okoli + 35stC... in še nekaj - nikoli več ne tankam na petrolu , ker sem imel težave v klance...ne vem ali zaradi svinjarije ali pa zaradi kakšne vode , verjetno pa še najbolj zaradi nekvalitetnega bencina...jeza brez meja , ko ti motor v klanec izgublja moč... ko pa naliješ mešanico od druge firme , pa se mu strga .. lp thumper anja37, pajkica, trebor in 2 others 4 1
Roky994 Objavljeno Julij 11, 2010 Opozori Objavljeno Julij 11, 2010 še poročilo : domžale - mengeš - vodice - šk.loka - hotavlje - kopačnica - podpleče - čeplez - Cerkno - Gorje - Kojca - Reka - Stopnik - Šebrelje (prvi postanek) - Jagršče - Želin - Otalež (drugi postanek) - Sovodenj - Ermanovec (tretji postanek) - Kladje - Cerkno (tomos vožnja ) - idrija -logatec - domžale.. ene 250 km ... rajši več samo mi je (kolesarski) števec crknil...lepi kraji , dobra družba pa hudi klanci - cca 5-7 km sem vozil celo v prvi prestavi... aja,da ne pozabim - vse z apn4 letnik 1973 ... in prva barva se še drži... to je bila dosedaj najhujša preizkušnja moje štirke obložene z obilico orodja , 1,5l bencina ( za vsak slučaj ) ter nekaj ostalimi tomosovimi malenkostmi pri temperaturi okoli + 35stC... in še nekaj - nikoli več ne tankam na petrolu , ker sem imel težave v klance...ne vem ali zaradi svinjarije ali pa zaradi kakšne vode , verjetno pa še najbolj zaradi nekvalitetnega bencina...jeza brez meja , ko ti motor v klanec izgublja moč... ko pa naliješ mešanico od druge firme , pa se mu strga .. lp thumper vsaka čast, da si upaš na tako dolgo pot z "šterko". :notworthy:
rs125black Objavljeno Julij 11, 2010 Opozori Objavljeno Julij 11, 2010 vsaka čast, da si upaš na tako dolgo pot z "šterko". :notworthy: se podpišem. PRAVI MOTORIST
thumper Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 štirka zdržala...kolen me pa še zmer boli..., anja37, dotem, trebor in 1 other 3 1
trebor Objavljeno Julij 13, 2010 Opozori Objavljeno Julij 13, 2010 štirka zdržala...kolen me pa še zmer boli..., Zakaj pa nimaš na kolenih drsnikov ? Potem moraš pa direkt s pogačico drgnit po asfaltu . LP Robert DAMI34, anja37 in thumper 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se