DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2023 Opozori Objavljeno Februar 15, 2023 pred 2 urami, skalar36 pravi: Da vas bog motorizma vse štrafa... kva pa Versys!? previsok sedež. Versis in pručka ok. pred 3 urami, Bmflar pravi: Rdeč mora bit, ostalo ni važn zemo ! sva že dva in en k končno potrjuje mojo tezo https://motosvet.com/tabla/topic/22670-iskanje-motorja-kaj-kako-za-koliko/?do=findComment&comment=2683499 Bmflar in skalar36 2
Vin Objavljeno Februar 15, 2023 Opozori Objavljeno Februar 15, 2023 On 2/14/2023 at 4:22 PM, DAMI34 said: absolutno, tudi debelina oblazinjenja igra vlogo. Jaz sem 174 nekje, pa je 82 še sprejemljivo, najbolje je pa okrog 80, če hočem z nogami cel tacat po tleh. Pa tudi koliko špeha imaš na stegnih in riti igra vlogo. Takoj izgubiš par centimetrov, če si malo bolj okrogel. DAMI34 1
Fazer03 Objavljeno Februar 15, 2023 Opozori Objavljeno Februar 15, 2023 pred 2 urami, Vin pravi: Pa tudi koliko špeha imaš na stegnih in riti igra vlogo. Samo v poduk: temu se lepo reče "spominska pena" ... 😉 Tedybear, Mavti, pik1 in 1 other 4
MARE 65 Objavljeno Februar 16, 2023 Opozori Objavljeno Februar 16, 2023 pred 22 urami, Bmflar pravi: Rdeč mora bit, ostalo ni važn zemo ! O vratia se zemo VS800 1
MARE 65 Objavljeno Februar 19, 2023 Opozori Objavljeno Februar 19, 2023 Ob 16. 2. 2023 ob 9:28, MARE 65 pravi: O vratia se zemo Ne, nije još... zajebo se... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Februar 20, 2023 Opozori Objavljeno Februar 20, 2023 13 hours ago, MARE 65 said: Ne, nije još... zajebo se... Ti bi pa lohka povedal, da si bil med Divačo in Kozino.... Včasih nisi bil tolk škrt 😉 ... pa sej bi jest dal za pir ! Če boš kaj tam okol, poklič, don't be a stranger !!!
MARE 65 Objavljeno Februar 20, 2023 Opozori Objavljeno Februar 20, 2023 pred 2 urami, Bmflar pravi: Ti bi pa lohka povedal, da si bil med Divačo in Kozino.... Včasih nisi bil tolk škrt 😉 ... pa sej bi jest dal za pir ! Če boš kaj tam okol, poklič, don't be a stranger !!! Šele pred kratkim zvedel, da si dol. Jaz sem tam jutri dopoldne. Bmflar 1
maus Objavljeno Februar 20, 2023 Opozori Objavljeno Februar 20, 2023 pred 2 urami, Bmflar pravi: Ti bi pa lohka povedal, da si bil med Divačo in Kozino.... Včasih nisi bil tolk škrt 😉 ... pa sej bi jest dal za pir ! Če boš kaj tam okol, poklič, don't be a stranger !!! pred 4 minutami, MARE 65 pravi: Šele pred kratkim zvedel, da si dol. Jaz sem tam jutri dopoldne. vidva iščeta en druzga, ne pa motorje da se nau vse skup podražil za kakšen milijon Mavti, Bmflar, MARE 65 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Februar 20, 2023 Opozori Objavljeno Februar 20, 2023 37 minutes ago, maus said: vidva iščeta en druzga, ne pa motorje da se nau vse skup podražil za kakšen milijon VS800 in maus 2
MARE 65 Objavljeno Februar 20, 2023 Opozori Objavljeno Februar 20, 2023 pred 1 uro, Bmflar pravi: pred 2 urami, maus pravi: vidva iščeta en druzga, ne pa motorje da se nau vse skup podražil za kakšen milijon Saj boš pa kaj primaknil pri takem dobičku ki si ga ustvaru. Škrtica potalaj malo, vsaj kufe na Črnem kalu. pred 1 uro, Bmflar pravi: Pust Mausa on ne ve, da midva znava naredit dva tunela za iste pare... Bmflar in maus 2
Bmflar Objavljeno Februar 21, 2023 Opozori Objavljeno Februar 21, 2023 22 hours ago, MARE 65 said: Saj boš pa kaj primaknil pri takem dobičku ki si ga ustvaru. Škrtica potalaj malo, vsaj kufe na Črnem kalu. Pust Mausa on ne ve, da midva znava naredit dva tunela za iste pare... Sej ne vem kam bi dau, da se nau @mausspet spotaknu ... Pila sva kafe, ampak pogovarjala sva se pa kakšen motor in za kolk kupit ???? maus in MARE 65 2
MARE 65 Objavljeno Februar 21, 2023 Opozori Objavljeno Februar 21, 2023 pred 1 uro, Bmflar pravi: Sej ne vem kam bi dau, da se nau @mausspet spotaknu ... Pila sva kafe, ampak pogovarjala sva se pa kakšen motor in za kolk kupit ???? Maškare že od rojstva.... maus in Bmflar 2
Popularna objava MnM96 Objavljeno Februar 22, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 22, 2023 Pozdravljeni, rad bi delil mojo izkušnjo pri nakupu prvega motorja. Krr je pomlad pred vrati, sem si rekel, da je skrajni čas za nakup motorja. Od kar sem jeseni opravil izpit sem veliko prostega časa namenil ogledovanju in testiranju motorjev. Kar nekaj me jih je pritegnilo vendar pri niti enem si nisem rekel, to je to. Sem pa se oziral na motocikle 750-1000ccm, moči od 60-110hp, to pa predvsem zaradi ideje, da si bom vzel stroj, ki ga bom vozil vsaj 10 let(pa da mi ne bo prehitro ratal prešvoh😅). Scramblerji so mi bili vedno všeč in zato je bil v ožjem izboru še dobra dva tedna nazaj Ducatijev predstavnik Desert Sled. Nakar v nekem videu slišim besede, ki so zvenele nekako tako:”Zakaj bi želeli preskočiti po moči nižje razrede motorjev, predvsem kot začetnik, če lahko ravno s temi pridobimo potrebne izkušnje na varnejši in zabaven način, saj so bolj obladljivi in prizanesljivi.” Začnem brskat vse možne oblike motociklov do 600ccm, vendar nič, kar bi si jaz želel… dokler ne vidim: “10 Best scramblers”…kliknem na video in ga najdem, točno takšnega, kot sem iskal… Avans vplačan, 449ccm konjiček Fantic Caballero Rally 500 pa pride enkrat marca. Ko ga dobim, odprem temo pod Ostale znamke motorjev, kjer bom opisoval izkušnje z njim. Kako to, da ravno ta motor? Seveda meni osebno izgleda čudovit, točno takega bi imel doma(no ga bom kmalu imel😁). Prepričala me je njegova teža, saj se mi s 150kg zdi primerna igrača za osvajanje prvih kilometrov tako na cesti kot tam, kjer le te morda ni. In pa cena, motor stane gol 7500, jaz sem si zraven vzel še nosilec za kufer, tank torbo in pa Arrow športni sistem. S popustom me bo stal nekje 8200€. Prepričali so me tudi testni videi, kjer jih je mnogo reklo, da je to eden redkih pravih scramblerjev. Sem se odločil prav ali ne, kdo bi vedel, verjamem da ja😁. Več mi bo moral pa sam moped povedat😜. skalar36, Kaldu, bosa in 11 others 14
maus Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 pred 11 urami, MnM96 pravi: Pozdravljeni, rad bi delil mojo izkušnjo pri nakupu prvega motorja. Super motorček... upam, da boš zadovoljen tudi z rednimi servisi in ostalo podporo Ducatijevega servisa.
Joker Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 pred 16 urami, MnM96 pravi: 449ccm konjiček Fantic Caballero Rally 500 pa pride enkrat marca. Ko ga dobim, odprem temo pod Ostale znamke motorjev, kjer bom opisoval izkušnje z njim. Kako to, da ravno ta motor? Seveda meni osebno izgleda čudovit, točno takega bi imel doma(no ga bom kmalu imel😁). Prepričala me je njegova teža, saj se mi s 150kg zdi primerna igrača za osvajanje prvih kilometrov tako na cesti kot tam, kjer le te morda ni. Zelo všečen motor! In veliko užitka polnih kilometrov ti želim! pred 4 urami, maus pravi: Super motorček... upam, da boš zadovoljen tudi z rednimi servisi in ostalo podporo Ducatijevega servisa. Kaj ima Caballero z Ducatijem? maus in MnM96 1 1
maus Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 pred 9 minutami, Joker pravi: Kaj ima Caballero z Ducatijem? Sem spregledal ... sem mislil, da je kupil Sclaberja, ki je tudi odličen motorček ... edino tisto kar sem napisal.. Slabo sem prebral S Caballerom pa nimam izkušenj... predvidevam, da je dober MnM96 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2023 pred 7 minutami, Joker pravi: Ma nisem jaz kot ti, ko vsako leto kak nov motor kupiš... slabo mi gre..letos še nubenga 🤣 Joker in Frenk 67 1 1
corleone48 Objavljeno Avgust 6, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2023 Moto Morini....to je to...kašen Bmw....😁
vandrovec Objavljeno Avgust 6, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2023 Kaj ima Moto Morini uporabnega? Ravno veliko jih ni vedeti po cestah?
MiNa Objavljeno Avgust 6, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2023 pred 25 minutami, vandrovec pravi: Ravno veliko jih ni vedeti po cestah? Ferrarijev tud ne! Hytech in DAMI34 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 6, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2023 1 hour ago, MiNa said: Ferrarijev tud ne! Ce pa ne mors nit pralnega stroja prpelat… DAMI34 in MiNa 2
MiNa Objavljeno Avgust 6, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2023 pred 13 minutami, Kugelschreiber pravi: Ce pa ne mors nit pralnega stroja prpelat… če ti cote pere "kamot" Tud z GS-am
DAMI34 Objavljeno Avgust 6, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2023 Kaj pa če bo Kove naslednji? Pa ne un k je podoben gsu..o ne, to pa ne
vandrovec Objavljeno Avgust 30, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2023 Sodelavec bo kupil motor, všeč mu je Honda NC750X, kot alternativa temu bi pogledal tudi BMW 750 GS. Je pri katerem od teh dveh kakšen plus ali minus v primerjavi z drugim, sam teh motorjev nisem vozil? Je umirjen voznik in gleda motor z nižjim sedežem, ker ni ravno visok
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se