DAMI34 Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 12 urami, krucymucy pravi: Povedati je potrebno take zadeve! Jaz recimo nisem sedaj mopeda narocil tam, tudi ce me moderator foruma prepricuje da vedno dobi popust. popust je popust in ja ga dobim...poservisna kontrola je pa tvoj problem. Jaz povem kaj hočem na servisu in do sedaj, pa naj bo avto, moped ali orglice grem in pregledam vse, če je bilo res menjano. Za kontrolo ventilov pa mi vedno serviser pošlje fotke, tak je nardil Miha, moto Tomi in Servis Vogrsko. Drugje ventilov kontroliral nisem. pred 2 urami, mladench pravi: Javno povem Elisa, Čarman in AS Domžale. Sam stran. Pri vsakem sem bil po enkrat nategnjen ja...še 3je ti pa ostanejo kam boš pa pol šel? Na bmw? pik1 1
pik1 Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: kam boš pa pol šel? Na bmw? . ... ja kam pa, če češ imet mir ??? ps. ... pa kakšn yamaha servis bi se tud še najdu DAMI34 1
mladench Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 33 minutes ago, Snečer said: Če pa so mu montirali nove, motor popravili. Zakaj bi mu morali še "odpadke" dajat (prav so napisali glede zavarovalnice). A tebi tudi staro olje in filter zavijejo za zraven? Seveda... sicer pri ducatiju mi niso nič zavijali so mi pa kar gor oz. not pustili. No zavarovalnica je svoje naredila in plačala nove dele in se odrekla starim. G. na dotičnem servisu pa je pač mislil, da si bo spravil spraskane kufre, crahs bare in centralca... 27 minutes ago, DAMI34 said: ja...še 3je ti pa ostanejo kam boš pa pol šel? Na bmw? Za multiko ima šolanega serviserja ducatijev... pedantnega gospoda. Kljub nekaterim kritikam, bo za gg, dokler je v garanciji, poskrbel seleš Kdor me osebno pozna, ve, da nisem pokvarjen nit vzvišen nit komplikator. Tudi ne zapenjam z nobenim. Vem pa kdaj sm nategnjen. Mavti, TakeALookAround, Shillien in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 2 minutami, mladench pravi: Za multiko ima šolanega serviserja ducatijev... pedantnega gospoda. Kljub nekaterim kritikam, bo za gg, dokler je v garanciji, poskrbel seleš Kdor me osebno pozna, ve, da nisem pokvarjen nit vzvišen nit komplikator. Tudi ne zapenjam z nobenim. Vem pa kdaj sm nategnjen. jaz samo pravim, da dejansko nimamo izbire, dokler je motor v garanciji. Maš ktm? Ja, torej ni drugega kot Selels, če hočeš da bo garancija veljala. Verjetno je podobno pri Ducatiju. itak do tistih 30 kek nimaš dosti kaj filter olja, filter zraka, olje. Vse lahko preveriš a je menjano...no pri nekaterih mopedih je res problem lokacija filtra zraka. Ko ma pa moped prvo kontrolo ventilov..je pa ponavadi že izven garancije. maus 1
Snečer Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 6 minutami, mladench pravi: Seveda... sicer pri ducatiju mi niso nič zavijali so mi pa kar gor oz. not pustili. No zavarovalnica je svoje naredila in plačala nove dele in se odrekla starim. G. na dotičnem servisu pa je pač mislil, da si bo spravil spraskane kufre, crahs bare in centralca... Za multiko ima šolanega serviserja ducatijev... pedantnega gospoda. Kljub nekaterim kritikam, bo za gg, dokler je v garanciji, poskrbel seleš Kdor me osebno pozna, ve, da nisem pokvarjen nit vzvišen nit komplikator. Tudi ne zapenjam z nobenim. Vem pa kdaj sm nategnjen. Pol pa tak povej
DAMI34 Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 Kar pa se mene tiče je čedalje bolj pomembno pri nakupu motorja, kje je servis, kakšen je, kaka je odzivnost in reševanje reklamacij.... maus 1
Kugelschreiber Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 @maus, prosm ne kupuj vec mopeda z metrom. Lej kasna zaltava debata se je zgodila zdej…Kup si cokle, al neke platforme… mladench, pik1, MiNa in 2 others 5
maus Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 21 minutami, Kugelschreiber pravi: @maus, prosm ne kupuj vec mopeda z metrom. Lej kasna zaltava debata se je zgodila zdej…Kup si cokle, al neke platforme… moram z metrom, če ne binglam .. če se ne znam vozit, vsaj stojim muški pik1, Kaldu, DAMI34 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 Za vse vseznalce. Motor pod garancijo ni potrebno servisirat na uradnem pooblaščenem servisu ampak samo na uradnem oz. servis mora biti registriran pravno in formalno. Tudi slučajno ni pogoj če imaš KTM v garanciji, da mora biti servisiran na KTM servisu. Najots, mladench, Shillien in 2 others 5
Shillien Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 9 minutes ago, Kmet2 said: Za vse vseznalce. Motor pod garancijo ni potrebno servisirat na uradnem pooblaščenem servisu ampak samo na uradnem oz. servis mora biti registriran pravno in formalno. Tudi slučajno ni pogoj če imaš KTM v garanciji, da mora biti servisiran na KTM servisu. Samo dodam, enako velja za avte. Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 to vsi vemo in je bilo že 100x napisano v različnih temah. Veste eno je teorijia, drugo pa praksa. Še na Renoju so mi za služben kombi od opla rekli, bolje da servisiraš na oplu, da ne bo problemov dokler je v garanciji. Ampak v teoriji je pa lepo vedet kake pravice imamo kupci. ps. me res zanima, kje se bo servisiral Kove pss. če maš ktm al bmw al karkoldrucga, ne boš dobil niti ene posodobitve (recimo softwerja) pri drugem "samo registriranem" servisu. Da ne govorim o elektroniki, ki marsikje, ne samo pri motorjih občasno zašteka in jo je potrebno ponovno naložit....Sampovem...
hajamoto Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 23 minutami, Shillien pravi: Samo dodam, enako velja za avte. Jest pa dodam, da obstaja tud drobni tisk. 🤓
maus Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 Edini problem je priklop na računalnik z oddaljenim dostopom ... s skrekano verzijo lahko fajn zajebeš računalnik ... recimo za mojo Aflo nima vsak servis testerja, da postavi servis na nulo vem pa, da tudi pri nas v službi lahko servisira avtomobile vsak, ampak mora imeti originalno računalniško opremo (tester), ki ga pa lahko kupi samo pooblaščen serviser .... tko, da ni vse evroservis kar se sveti, čeprav Evropska uredba govori o Evroservisu za vsa vozila in garancije ne spreminja (Uredba EU o skupinskih izjemah 1400/2002 (Block Exemption Regulation) omogoča, da se na Euroservisih servisirajo tudi vozila, ki so še v tovarniški garanciji). Snečer, MiNa in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 splh pa euro norme sedaj...zašteka adblue, edini ki ima softver je uradni servis, zašteka filter trdih delcev...itd...brez veze, več programirajo kot pa šraufajo in edini, ki ima softwere je uradni servis. S tem ,da še posodobitve običajno softwerja dobijo naknadno, ker se učijo na napakah, torej čakajo napake, pol jih pa odpravljajo. Prozivajalec pa softwer da izključno uradnemu servisu. Snečer 1
Kmet2 Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 Kakšne motorje to vozite.🤣 Kupiš Kove pa je stvar rešena, no tisti, ki imamo dosti dolgega. Tistim, ki pa še raste rabijo pa Bmw🤪 kaizer, smasher, Buschi in 1 other 4
pik1 Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 46 minutami, DAMI34 pravi: ps. me res zanima, kje se bo servisiral Kove . ... prvo leto v kakšnem "domačem novopečenem" servisu, ... po izteku garancije pa pr kovaču ps. ... sicer pa z velikim zanimanjem čakam pomlad, ko nam je obljubljena filmska reportaža nadčloveških dosežkov s tem draguljem 3nity in DAMI34 2
Snečer Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 2 urami, Shillien pravi: Samo dodam, enako velja za avte. prpelješ Štefanu na servis Teslo eno je teorija, drugo praksa DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 9 minutami, Snečer pravi: prpelješ Štefanu na servis Teslo eno je teorija, drugo praksa olje bo valda znal menjat
Hytech Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 18 urami, maus pravi: ne bodi nesramen.. jaz nisem bil do nobenega nesramen... itak povedo samo pol, oziroma tisto kar jim paše ... mar ne ... niti ni povedu za kilometre, niti da je bil po tleh... verjetno še marsikaj ni povedu. Ampak, to je njegov problem. Mojega kupca sem nekajkrat srečal, pa mi ni nič (res se ne spomnim) da mi je omenil za štarter ... niti za ventile ali kaj že sem pa vesel zate, da si brihol jedu ... predvidevam, da si strokovnjak za motorje... povej kje servisiraš tvoje nove motorje ja lej boljše da sem jaz brihtol jedu, vsaj vem kam se ne grem strižt k nategunu v garancijskem roku ziher ne 😄
Hytech Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 11 urami, mladench pravi: Javno povem Elisa, Čarman in AS Domžale. Sam stran. Pri vsakem sem bil po enkrat nategnjen z čarmanom pa jaz imel podobno situacijo kot ti z eliso, deli pa to...sramota,da se pri vsem tem denarju grejo eni tako brukat...
smasher Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 preveč fensy motorje kupujete, ena kitajska jajca si nabavite pa pobereš manual z neta pa veselo na delo Kakšni serviseri neki, serviser samo v nuji al pa kakšni večji servis ki ga ni pametno doma delat. MiNa 1
siks Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 pred 7 urami, Kmet2 pravi: Tudi slučajno ni pogoj če imaš KTM v garanciji, da mora biti servisiran na KTM servisu. Hihi Kmet...meni je Seleš za moped v garanciji rekel, da sem verjetno narobe bremzal, zato mi pa diski tresejo...in da na diske KTM ne daje garancije...hihi...sem šou pa kr še enga ktma kupit... Shillien, MiNa, Zivnorc in 1 other 4
ukica Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 Za te serviserje k pisete.. poznam, in enostavno ne verjamem da se gre za 30e brukat. Mogoce sm pa js prevec naiven. MiNa, Zivnorc in Kugelschreiber 3
franc Objavljeno Januar 17 Opozori Objavljeno Januar 17 Evo, nekaj takega: Alternative Travel Options / A Capable Lightweight Adventure Bike For $1,850? - Adventure Rider (advrider.com) Samo to ne bo nikoli prišlo do evrope. Še posebej pa ne za ta denar. lp MiNa in siks 2
Kmet2 Objavljeno Januar 17 Opozori Objavljeno Januar 17 pred 11 urami, siks pravi: Hihi Kmet...meni je Seleš za moped v garanciji rekel, da sem verjetno narobe bremzal, zato mi pa diski tresejo...in da na diske KTM ne daje garancije...hihi...sem šou pa kr še enga ktma kupit... Ga ni več Ktm, ki ga bi kupil. To ni nič, koliko težav sem imel jaz in 3/4 jih niso priznali...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se