DAMI34 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Js tut iščem motor, kaj mi predlagate? MiNa, skalar36, Roki in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Človek je z XT-jko šel po Afriki http://www.zvoneseruga.com/motoafrika-36-pozabljen-otok-in-kar-dva-slovenska-motorja pa, da ni za daljše poti? Pa za okoli sveta je eden najbolj primernih, sicer xtz Z XJ6 bi šlo težje izven asfalta. No ja, Transalp bi še bila v tej kategoriji... skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 pred 4 minutami, DinDiin pravi: Za zacetek, je vsak dober K potlej vidis, a ti je ok al ne, pa da se navadis pa tko.... Ok, za Hayabuso ne vem, ampak vrjetn bi se tud dal met kot prvi motor. Jaz bi mu toplo priporočal moped z ABS-om, če je med izbranimi modeli na voljo. Pa brez sopotnice na začetku, imaš itak s sabo in mopedom dosti dela. Hayabuso imaš lahko za prvi motor... sam vprašanje, kolk časa jo boš mel Pepper in Roki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Za to kar je napisal, bi bil ta motor cist ok. Sej tko se zacne, mal bi sla cez vikend s punco okol. Sam pol k pogledas, da nardis vsak vikend jurja, hitr vids, a te kej moti al ne skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 pred eno uro, ukica pravi: Pred 2,3 leti sem bil tudi sam zagret za omenjeni motor, ampak ko ga peljes prvic vidis da motor zelo vibrira(1 cilindrasi so vsi taki), sedez je zelo neudoben, motor je podhranjen. koliko imas pa omejitve pri €? XJ6 ni slab motor ampak je skoraj 2x drazji od xt, ki ima ceno cca 2,5k€. V tem razredu bi jaz gledal er6, fz6, cbf600. ce so ti pa bolj vsec enduro motorji pa rajse glej za kaksno hondo transalp Tudi sam imel XT in se strinjam s tabo ......jaz ga ne bi priporočal in to prav vtem primeru ko izpostavlja vožnjo v dvoje,muka za prehitevanje dolgih šleperjev v dvoje.......če bi se vozil pa sam ,potem pa ja,varčen,nezahteven za vzdrževanje itd... pred 15 minutami, DAMI34 pravi: Js tut iščem motor, kaj mi predlagate? KTM1290GT builder, Dark, FLY in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 17 minutes ago, Kmet2 said: Tudi sam imel XT in se strinjam s tabo ......jaz ga ne bi priporočal in to prav vtem primeru ko izpostavlja vožnjo v dvoje,muka za prehitevanje dolgih šleperjev v dvoje.......če bi se vozil pa sam ,potem pa ja,varčen,nezahteven za vzdrževanje itd... KTM1290GT Čak mal, za tvoj način vožnje 600 ccm motocikli niso primerni...pa ne to vzet zlonamerno...ampak tko, kt ti voziš morš res met 1000+ ccm motorje! (sem se pelu s tabo pa sm vidu ) Se pa popolnoma strinjam z jskrblin, da abs obvezno... Mene spet mika Yamaha XT660Z tenere, pelješ se odlično-potovalno, dosega ter krepko presega omejitve na SLO cestah. Registracija sitnica, poraba cca 4 l na 100 km. Za nas reveže odličen kompromis. Tud šlepar kamot prehitiš, če sta 2 gor. (če se pa šlepar po regionalki pele 120, ga pa ni treba perhitet...) Če maš pa dnar, pol pa... je samo nebo omejitev... PS: Tadrug nasvet, kupi tisto kar ti paše, pa ne se ozirat na mnejna drugih z prvim motorjam se skor vsak zajebe...skor... PS2: Drugi nasvet: Dami, ja kwa pa druzga kot Versys 1000... Maš pol lohk sam 1 motor, če maš pa KTM, morš met pa vsaj 3, pa en od teh je japanar, da se lahko pol voziš normalno ter pljuvaš po njem... MiNa, Kmet2, ukica in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Evo dobro da si me spomnil Versys ,definitivno boljše kot XT......... Jz se s prvim nisem zaje......še danes ga imam in vozim in je starejši kot jaz Vozm pa normalno ,kaj je posebnega vidu Skalar36 ne vem ,vem pa da dosti ne ,saj se je vedno pripeljal kakšne 5-10 min za mano (tud ni blo mišljeno zlonamerno )! skalar36 in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Ne sm res v dilemi, mam dve varianti: -Nekaj za 3000 da prebrodim sezono in počakam, kaj bom iztržil od nezgode, potem so pa v igri Sxkawa, superduke Gt in bmw xr -ali druga, ko pridem domov vplačam takoj novga sxa builder, maus in mladench 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 LoL, ja mogoce je razlika v tem, da bi en sleper prehitel na ravnini recimo Napoleonov drevored, al pa en na Rakitni. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Ne sm res v dilemi, mam dve varianti: -Nekaj za 3000 da prebrodim sezono in počakam, kaj bom iztržil od nezgode, potem so pa v igri Sxkawa, superduke Gt in bmw xr -ali druga, ko pridem domov vplačam takoj novga sxa pomoje je bolje, da počakaš da se pocajtaš in kupiš novega ... karkoli kupiš bo v redu - seveda od ninđ builder in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Pravkar, maus pravi: pomoje je bolje, da počakaš da se pocajtaš in kupiš novega ... karkoli kupiš bo v redu - seveda od ninđ Dej tih bot ti pa tvoja Ninja a ne prvoščiš prijatelju da se vsaj spodobno pelje,poglej kaj mu je Ninđa nardila.... maus, ukica, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Pravkar, Kmet2 pravi: Dej tih bot ti pa tvoja Ninja a ne prvoščiš prijatelju da se vsaj spodobno pelje,poglej kaj mu je Ninđa nardila.... rešla ga je ... to moraš iz druge strani gledat zmagu sm te mladench, builder, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Pravkar, maus pravi: rešla ga je ... to moraš iz druge strani gledat zmagu sm te Sej vem ,vi tamali morte met zmerom prov ,pa nikol niste nč krivi .....prov zmagu si pa sploh nisem šu gledat iz druge strani maus in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 pred 1 minuto, maus pravi: rešla ga je ... to moraš iz druge strani gledat zmagu sm te Tako je, žrtvovala se je zame Kmet2, builder in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 13 minutes ago, DAMI34 said: Ne sm res v dilemi, mam dve varianti: -Nekaj za 3000 da prebrodim sezono in počakam, kaj bom iztržil od nezgode, potem so pa v igri Sxkawa, superduke Gt in bmw xr -ali druga, ko pridem domov vplačam takoj novga sxa Jebemti dileme, tud jaz jih mam kaj kupt...Ko mam en tedn "nov" motor takoj gledam za drugim... No je pa lažje drugim svetovat... Jz bi kašnga prjatla, ki ima več motorjev, prosil če ga renta, pa pač plačaš servis, pa kakšno kosilo, pa počakaš, da se ti nabere €, pol pa kupiš. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 pred 15 minutami, DinDiin pravi: LoL, ja mogoce je razlika v tem, da bi en sleper prehitel na ravnini recimo Napoleonov drevored, al pa en na Rakitni. Aha,neb nč vedu o tem .... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 (popravljeno) pred 12 minutami, Kmet2 pravi: Sej vem ,vi tamali morte met zmerom prov ,pa nikol niste nč krivi .....prov zmagu si pa sploh nisem šu gledat iz druge strani pred 11 minutami, DAMI34 pravi: Tako je, žrtvovala se je zame do totalke se je žrtvovala ... čelno je sovraginji spustila, samo da si ti preživu, ane ane sj je Kmeta2 tut kwaka parkrat rešla ... .... lahko bi blo huj vedno morš gledat iz druge strani Popravljeno December 28, 2015. Popravil maus builder, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Js nimam dileme kaj kupt.....k sm broke. DAMI34, hajoktejn, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Js sm tut cel "broken" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno December 28, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno December 28, 2015 (popravljeno) Kaj kupiti, za kaj in za koliko- hm zanimivo težko vprašanje, ki je na koncu odvisno samo od denarja, ki ga lahko vložimo v ta hobi oziroma način življenja. Sam bi imel vsaj 4 motocikle, da bi zadostil "svojim potrebam". Recimo, BMW XR1000, da bi ženo peljal na kakšen izlet in sebe na Jadranko. Yamaho XTZ 660 Tenere za na Nanos, ali na Ljubelj po stari cesti...KTM SMC za na Rakitno in Jezersko. Ter KTM EXC 350 za po "hosti". Na koncu vozim Kawasaki Versys 650, ki z naštetimi, razen drže nima veliko skupnega. Pač finance ne zadostujejo, za kaj boljšega. A vseeno zelo uživam v vožnji motocikla, v dobri družbi polni smeha in "zajebancije", ter krajih-lepotah, ki jih vidim na svojih "potovanjih". Nekdo uživa na SS motociklih. Nekdo na hard enduri... Vsak sam mora najprej sebe vprašati kaj želim od motorizma. Hitrost, panorama, posedanje pred kafičem... V enačbo je treba vzeti še znanje in izkušnje. A na koncu vedno odloča denar. Dostikrat prmišljujem, da rabim močnejši motor, da bom lažje prehitel kolono vozil, šlepar na zaviti cesti, da bom prej dosegel 200 km/h. Močnejši motor me "sili" v bolj agresivno vožnjo, ker vem, da lahko- zakaj pa ne!? A sili me tudi v poškodbe ali smrt. Najbolj važno je da smo srečni z motociklom, ki ga, in ga vozimo. Dobromisel/filozofijo je napisal en motosvetovec v temi AT. Bolje z Staro Africotwin po svetu, kot z novo v službo. Evo pa sem se izlil Popravljeno December 28, 2015. Popravil skalar36 Joker, notranc, nofla in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 Skalar36 se strinjam, sam z to bučko: močnejši motor te sili v agresivno vožnjo ,poškodbe, smrt ...... Kupi si 125cca MZ boš tako varen da se ti bo še Versys zdel strahotno premočen TakeALookAround, skalar36, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Skalar36 se strinjam, sam z to bučko: močnejši motor te sili v agresivno vožnjo ,poškodbe, smrt ...... Kupi si 125cca MZ boš tako varen da se ti bo še Versys zdel strahotno premočen ti boš govoru, diujak js bi že lahko govoru o zmernosti v cestnem prometu za ene je že skuter 50 ccm preveč, če nimaš nč v glavi in v zapestju, je nevarn že peš hodt builder, Joker, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Js tut iščem motor, kaj mi predlagate? Pod ena bi ti predlagal Kawasaki. Pod 2 pa en njihov vsestranski model 650 kubični. Za 3 jurje dobiš iz Italije, ki ti je bližje. pred 43 minutami, Kmet2 pravi: Skalar36 se strinjam, sam z to bučko: močnejši motor te sili v agresivno vožnjo ,poškodbe, smrt ...... Kupi si 125cca MZ boš tako varen da se ti bo še Versys zdel strahotno premočen Pozabil je dodati, da te bolj sili. Jaz Versysa npr. ne izkoristim 100%, niti ga ni možno, če nekako upoštevaš pravila. Pepper in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 1 hour ago, Kmet2 said: Skalar36 se strinjam, sam z to bučko: močnejši motor te sili v agresivno vožnjo ,poškodbe, smrt ...... Kupi si 125cca MZ boš tako varen da se ti bo še Versys zdel strahotno premočen Ne ni bučka, ko sem mel XT660R sem točno vedu, da bom zelo težko prehitel večjo kolono vozil, pa je nisem niti začel. Z versysem pa vem, da bo " šlo skozi" (ha je en italjanka z visokimi petami pohodila primorca, pa mu reče ee skuzi, pa prav primorc, ma skuzi ni, boli pa vsen( sori za intermezzo)) pa se lotim prehitevamja. In prav letos sem imel bližnje srečanje s stvarnikom, zarad motorja, ki me "sili" v hitrejšo vožnjo. A mi verjameš, da sem z Yamaho videl "več sveta", kot s kawo. Tam sem se bolj osredotočal na okolico, pri kawi pa na cesto, pa ni nek full hud presežek tale kawl. bosa, Pips, MiNa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 28, 2015 Deli Objavljeno December 28, 2015 a kdo koga pretepa, če ne gre prehitevat, ker hoče okolico gledat ... na moč .. oziroma konje je potrebno gledati tako, kot denar na banki ... sj ga ni treba vsega takoj porabit, če ti pa kj zmanjka, greš pa iskat ... ajnfok builder, Kmet2 in jany 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se