DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 pred 3 urami, Buschi pravi: Vizuelno top, se še ni peljala z njo. po domače: dober skuter je terna. Zakaj: dela je manj kot na motrju, filingi so podobni. Srečna ženska je zadovoljna (zadovoljena) ženska. Jaz res ne vidim niti najmanjšega problema, da si nabavi to kar ji je všeč. Da ne govorimo o prednostih maxiskuterjev. Zivnorc in sesir 1 1
Big Py Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 (popravljeno) Kakšnega suzuki gladiusa pejta gledat. Novi so se prodajali po 5 jurjev, ni hudič, da nebi kakega za 2,5 našel. Kolker vidim da je budžet. Za žensko poezija motor, no pa tud za dedca, da ne bo pomote. če pa še kakga jurja daš zraven bi šla skoz pa že kaka NC 700/750 ali CB500 Popravljeno Marec 4, 2019. Popravil Big Py Fazer03, Zivnorc in Erik99 3
skalar36 Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 Sami novinci. Ja dej nej en napiše zgori, da se lahko na MS-ju izbira sam med Versysom pa GS-om. Ostalo niso motorji Zivnorc, Spasku, bobi1001 in 2 others 1 4
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 pred 3 minutami, skalar36 pravi: Sami novinci. Ja dej nej en napiše zgori, da se lahko na MS-ju izbira sam med Versysom pa GS-om. Ostalo niso motorji sj med Versačejem in GSom so pa itak vsi motorji Zivnorc 1
Snečer Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 pred 47 minutami, skalar36 pravi: Sami novinci. Ja dej nej en napiše zgori, da se lahko na MS-ju izbira sam med Versysom pa GS-om. Ostalo niso motorji GS je za 50+, dami je že not sesir, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4
thumper Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 pred 6 urami, Buschi pravi: Če je kateri vozil oba, kateri je bolj primeren za žensko, bolj baročnih linij... Oz kaj drugega v rangu 1800-2200 €? Jeba je, ker so ji vsi motorji spredaj preširoki...vizuelno...don't ask...iščem samo nakede. pred 5 urami, DAMI34 pravi: Moped mora biti lep, torej se kupi kar ji je lepo in to se tudi išče. simpl takole. najprej povej , katero višino in širino sedeža doseže. zde pa - midva sva za mojo šla gledat motor , ki ji je bil fuuuuulll lep.. se vsede gor pa do stranske tačke ni dosegla - pustmo to da tud do šalthebla in bremze ne ker je imel motor tačke spredaj.. pol se pa tam usede na nevado pa reče - to bi pa komot peljala.. ok gremo gledat nevade za "2000e" .. pol pa kr naenkrat - imajo eno novo v salonu mi je full lepa .. pa je šlo 7400e..tako novo - na kredit seveda..pa jo ne da od sebe.. se pa nekaj bonijev prodaja na anetu.. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13827075 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13084619 sesir, Big Py, bajkr88 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 Pravkar, thumper pravi: takole. najprej povej , katero višino in širino sedeža doseže. zde pa - midva sva za mojo šla gledat motor , ki ji je bil fuuuuulll lep.. se vsede gor pa do stranske tačke ni dosegla - pustmo to da tud do šalthebla in bremze ne ker je imel motor tačke spredaj.. pol se pa tam usede na nevado pa reče - to bi pa komot peljala.. ok gremo gledat nevade za "2000e" .. pol pa kr naenkrat - imajo eno novo v salonu mi je full lepa .. pa je šlo 7400e..tako novo - na kredit seveda..pa jo ne da od sebe.. se pa nekaj bonijev prodaja na anetu.. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13827075 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13084619 se pravi, ti trdiš da Babo razumeš? Ker jaz je ne...edin to..da je lep. To bi še šlo čez. Zivnorc, Spasku in KARMEN1 3
jskrablin Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 Dajte preselit teženje z nemškim železjem v ustrezne teme. Al pa bo šiba pela. Hvala. maxxa, KARMEN1 in Spasku 3
thumper Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 pred eno uro, DAMI34 pravi: se pravi, ti trdiš da Babo razumeš? Ker jaz je ne...edin to..da je lep. To bi še šlo čez. o razumevanju žensk nisem nikjer pisal .. ubadanje s tem sem pa že davno pustil za sabo.. DAMI34 1
farang Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 Od kdaj je pa Aprilia Mana skuter ? ?
Buschi Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 pred 5 urami, farang pravi: Od kdaj je pa Aprilia Mana skuter ? ? Odkar so jo Lahi zrisal na risalni deski.
Buschi Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 (popravljeno) pred 8 urami, Big Py pravi: NC 700 Ji ni všeč...pravi da je ''krava''. Popravljeno Marec 5, 2019. Popravil Buschi
Zivnorc Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 pred 3 urami, Buschi pravi: Ji ni všeč...pravi da je ''krava''. ...sama sebi?!? ? Pejta gledat Mano. Resno. Če hoče ona motor....ti pa mir... ? DAMI34 1
Big Py Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 6 hours ago, Buschi said: Ji ni všeč...pravi da je ''krava''. Ti imaš resen problem. Babnca še sama ne ve kaj bi, ali bi sploh mela motor. Naloži jo v avto, pa po salonih. Tako kot je @thumper rekel, na koncu bo vzela novega, ker idealnega motorja za 2 jurja na avtonetu ne bo dočakala. Honda CB 500. Luštna zadeva, ne preglomazna. Sem ga pomagal enemu pobcu iz švice rinit iz blata na parkplacu na GP Brno pred 3 leti. Luštna zadeva, res velikostno primerna za ženske. Da je ironija še večja, sem ga nasledni dan srečal v Mc donaldsu na OMV pumpi pri Dunaju. Rekla par besed, pobček prezadovoljen, poraba in stroški vzdrževanja smešni. Na hitro sem preletel cenik na AS Domžale, cena je sicer navita, za isti denar dobiš NC 750 SA (naked, ne enduro). Zame boljša izbira. Ena forumašica ga je imela, zelo zadovoljna. V glavnem baba naj se gor vsede, pa potem klaftra neumnosti. V kolikor ji pa še to ne paše potem pa samo še Honda monkey ostane, ta pa ni preglomazna. MiNa, Zivnorc, KARMEN1 in 2 others 4 1
Zivnorc Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 pred 19 minutami, Big Py pravi: Ti imaš resen problem. Babnca še sama ne ve kaj bi, ali bi sploh mela motor. Naloži jo v avto, pa po salonih. Tako kot je @thumper rekel, na koncu bo vzela novega, ker idealnega motorja za 2 jurja na avtonetu ne bo dočakala. Honda CB 500. Luštna zadeva, ne preglomazna. Sem ga pomagal enemu pobcu iz švice rinit iz blata na parkplacu na GP Brno pred 3 leti. Luštna zadeva, res velikostno primerna za ženske. Da je ironija še večja, sem ga nasledni dan srečal v Mc donaldsu na OMV pumpi pri Dunaju. Rekla par besed, pobček prezadovoljen, poraba in stroški vzdrževanja smešni. Na hitro sem preletel cenik na AS Domžale, cena je sicer navita, za isti denar dobiš NC 750 SA (naked, ne enduro). Zame boljša izbira. Ena forumašica ga je imela, zelo zadovoljna. V glavnem baba naj se gor vsede, pa potem klaftra neumnosti. V kolikor ji pa še to ne paše potem pa samo še Honda monkey ostane, ta pa ni preglomazna. ... bi dodal na koncu samo še to: ... ko bosta kupila motor... bo pa naslednji dan vidla enga, k ji bo bolj všeč.... ...babnco zameni .... .... itak se mi zdi, da v nekem čudnem tonu o njej govoriš... (hec ) MiNa, jskrablin in Joker 1 2
Big Py Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 (popravljeno) 17 minutes ago, Zivnorc said: ... bi dodal na koncu samo še to: ... ko bosta kupila motor... bo pa naslednji dan vidla enga, k ji bo bolj všeč.... ...babnco zameni .... .... itak se mi zdi, da v nekem čudnem tonu o njej govoriš... (hec ) Točno tako je. Vsepovsod je tako, GSM, računalniki, avto, bajta. Čez pol leta bo vedno nekaj novega. Morda sem se v zgornjem postu malo preveč na hondo zapel, pač ostala mi je v spominu zaradi dogodka v Brnu. V rangu 6,5 k EUR je še en kup krasnih nakedov, ki so super začetniški motorji in velikostno tudi primerni za ženske. Pa malo višji rang recimo MT 07, Z650, SV 650, XSR 700. Tudi skok stopničko nižje je OK izbira. Se da komot z njimi prevozit balkan ali dolomite. Recimo Mt03, Z300, G310R, Z400. Babnca da recimo 3 jurje keša, pa dobrih 2 jurja krede, pa ima super moped iz zadnjih naštetih, pa se ji na mesec tisti obrok ne bo kej prida poznal. Popravljeno Marec 5, 2019. Popravil Big Py Zivnorc 1
KARMEN1 Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 pred 42 minutami, Big Py pravi: Ti imaš resen problem. Babnca še sama ne ve kaj bi, ali bi sploh mela motor. Naloži jo v avto, pa po salonih. Tako kot je @thumper rekel, na koncu bo vzela novega, ker idealnega motorja za 2 jurja na avtonetu ne bo dočakala. Honda CB 500. Luštna zadeva, ne preglomazna. Sem ga pomagal enemu pobcu iz švice rinit iz blata na parkplacu na GP Brno pred 3 leti. Luštna zadeva, res velikostno primerna za ženske. Da je ironija še večja, sem ga nasledni dan srečal v Mc donaldsu na OMV pumpi pri Dunaju. Rekla par besed, pobček prezadovoljen, poraba in stroški vzdrževanja smešni. Na hitro sem preletel cenik na AS Domžale, cena je sicer navita, za isti denar dobiš NC 750 SA (naked, ne enduro). Zame boljša izbira. Ena forumašica ga je imela, zelo zadovoljna. V glavnem baba naj se gor vsede, pa potem klaftra neumnosti. V kolikor ji pa še to ne paše potem pa samo še Honda monkey ostane, ta pa ni preglomazna. Hondo NC 750 Sa sem imela jaz. Bele barve, izredno lepa! Top motorček! Sedež 79 cm višine. Nizko težišče, lepo vodljiv, okreten, miren motor, z njim sem prevozila ogromno km............. Namesto rezervoarja ima prostoren prtljažnik. Edini motor s to inovativno idejo! Prodala pa sem jo samo zaradi tega, ker sem jo nekako "prerasla" (beri: drsala stopalke v ovinkih). Ker nisem videla rešitve za ta problemček, sem jo raje prodala. Quest, Big Py, Xebec in 4 others 7
Xebec Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 zakaj pa noben še ni predlagal najbolšga in najlepšga mopeda na svetu? Big Py, DAMI34, MiNa in 6 others 1 8
Big Py Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 Preberi moj zgornji post, pa boš videl da sem ga predlagal ? Zivnorc, thumper in Xebec 2 1
Xebec Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 Pravkar, Big Py pravi: Preberi moj zgornji post, pa boš videl da sem ga predlagal ? ja sam moj je aniversari edišn k bo enkrat na AN je to +2 jurja minimalno Sm spregledu, zgodi je še Big Py in Zivnorc 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 MT07, Gladius, NC750...budget pa 2500€ OK folk, čeprav sm use kar rabim, najdu u ropotarnici pod stopnicami, sm čez vkend mal pospravljal, in naredu plac za še en bajk. Želja je Yamaha MT-10, ali tuono V4. Budget je dva jurja. Kaj čm uzet? Opcija, je tud Tuono 2010 letnik, ampak za to dam max jurja in pol. Al pa morde BMW K1600GT? Je to za kej? Pa dejmo se norca delat, sej je pust. Zivnorc, ukica, Joker in 2 others 4 1
vandrovec Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 Greš na A-net, v iskalnik motorna kolesa in cena do 2000, ...izmed velike izbire izbereš najlepšega...to je to, za te pare in sedaj. Drugo leto bo morda tudi kaj drugega, če se ne mudi. Zivnorc, Joker, thumper in 2 others 4 1
Kugelschreiber Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 14 minutes ago, vandrovec said: Greš na A-net, v iskalnik motorna kolesa in cena do 2000, ...izmed velike izbire izbereš najlepšega...to je to, za te pare in sedaj. Drugo leto bo morda tudi kaj drugega, če se ne mudi. nisi razumu? Preglej mal debato, ki se je sestavla čez vikend. Kar za 2500 vidiš na netu ne pride u poštev. Grdo, kravasto, butasto modro, nek je narobe. Torej tuna V4 ali MT-10. Max 2500, lepo, ne padeno. ali skrajna sila, tuna 2010/11 letnik manj k 2 jurja. K1600GT odpade, ni placa za ga obrnit.
jskrablin Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 Za bavarsko železje je tema. Za ženske/o ženskah je tema. Za nabijanje je cel forumski oddelek. Tule se pa iščejo predlogi za motorje. Se razumemo? sesir, DAMI34, .... in 2 others 1 1 3
vandrovec Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 A ni dobro predloge tudi utemeljit? Seznam motorjev ni problem poiskat...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se