maus Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Treba je najdt drug lokal... :closedeyes:
Lowrenc Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Pa se z županom nič ne da zmenit... :cry: Bo selitev lokacije na kongresni trg :?
MARE 65 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 A se po novem da priti s kongresnega do prešerca z motorjem ? :hmm:
hrčo Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Zadnjič je blo po radiu, da bodo center naredili kot območje umirjenega prometa, kjer je dovoljena hitrost 5 km/h in bodo prepovedali tudi vožnjo s kolesi :eek: kaj šele z motorji
civava Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Na Tromostovje je v teh časih še peš težko prit :hmm: , kaj šele z motorjem. Z motorjem ...po Čopovi al po Miklošičevi al po Trubarjevi .....ilegalno, če se prav spomnim znakov... :closedeyes:
marko55 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Na Tromostovje je v teh časih še peš težko prit :hmm: , kaj šele z motorjem. Z motorjem ...po Čopovi al po Miklošičevi al po Trubarjevi .....ilegalno, če se prav spomnim znakov... :closedeyes: Včeraj sta stalno paradirali gor pa dol dve policistki. Ena peš, ena na kolesu. Ne vem če je ravno pametno se peljati z motorjem na prešerca...
Frips Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Zadnjič je blo po radiu, da bodo center naredili kot območje umirjenega prometa, kjer je dovoljena hitrost 5 km/h in bodo prepovedali tudi vožnjo s kolesi :eek: kaj šele z motorji A se Jankoviču totaln spipal :hmm: BTW, kdo mi garantira za motor/pazi, če ga parkiram kje drugje in hočem na prešercu spit kavo ???
Alla Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 In kdo mi garantira, da mi ne ukradejo avta, če ne morem parkirat na Prešercu, da bi spila kavo? Daj, bodi resen, a ponoči si pa moped v posteljo zapelješ, da ti ga ne vkradejo? Pa v pisarno, pa v štarcuno, ko greš po kruh? :wacko:
MARE 65 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 S kolegom bila na Tromostovju, prišla po Miklošičevi, sva mal "spregledala" okrogel znak z rdečim robom in narisanim motorjem na sredini. Policajev ni bilo, spila schweps in coca colo, zato plačala 5 eur :slap: :angry: . Parkirala poleg še štirih motorjev in to je bilo vse. Je pa vseeno fino mal posedet in opazovat folk, pritepen z vseh koncev sveta. Gospodične pa tud še hodijo v poletni garderobi O:-) :devil:
Lowrenc Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Torej je dokončno konec s temi sredami na 3M :?
Rude Boy Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 ja, je bil že skrajni čas da to izložbo zaprejo ! :evilgrin: namig :kva2: zraven figovca na ploščadi je stari nejemnik pločnika - organizacija, z enako ponudbo in podobnim programom ! dovoz dovoljen !
Frips Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 In kdo mi garantira, da mi ne ukradejo avta, če ne morem parkirat na Prešercu, da bi spila kavo?Daj, bodi resen, a ponoči si pa moped v posteljo zapelješ, da ti ga ne vkradejo? Pa v pisarno, pa v štarcuno, ko greš po kruh? :wacko: 1. ponoči je moped zaklenjen v garaži. 2. če se le da ga imam zmeraj na očeh 3. v štacuni nisem nikdar več kot 10 min 4. kava zna trajat tudi 2 uri :whistle: 5. vprašanje je bilo na mestu, posebaj ko berem koliko motorjev se mesečno ukrade v LJ
klimbra Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 ja, je bil že skrajni čas da to izložbo zaprejo ! :evilgrin: namig :kva2: zraven figovca na ploščadi je stari nejemnik pločnika - organizacija, z enako ponudbo in podobnim programom ! dovoz dovoljen ! Sreda???????? Naslednja mislim.......d nau pomote!!!! BTW..........pa še k Figoucu lahko uletimo na dober, res dober bograč!!!!!!
DESIM Objavljeno Oktober 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 ...kaj pol FIGOVC-ajd pridemo zvečer na enega malega ,ko pridemo s fure!!! l.p.MAX B)
DESIM Objavljeno Oktober 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 ....FIGOVC-po moje ne bo šlo,bil danes okoli 18:00 spil nekaj malega -cene navite do plafona-od togote sem šu pol kr na enga horsa v Tivoli :huh:
KeC Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Hm a v Twina pa ne? Hja tam se mogoč res kej spije pa kakšno reče in ni ravno prilike za pozirat tko da verjetno odpade, kajne. :whistle:
Brdaus Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Da ne smetim: Kdaj bo letos fešta za novo leto... datum bi rabil :blush:
KeC Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Štajerska naveza bo najverjetneje jutri proti večeru v Twinu izvajala ogrevalne vaje za haloween. Vabljeni (se ve kdo)! :evilgrin:
Rude Boy Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 po zadnjih podatkih ki jih ima izseljeniška matica v Ljubljani, Twin ne obratuje ! :evilgrin:
KeC Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 po zadnjih podatkih ki jih ima izseljeniška matica v Ljubljani, Twin ne obratuje ! :evilgrin: Kak te to? Sej je bil še hm slab mesec nazaj odprt. Z eno luštkano kelnerco :D
KeC Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 (popravljeno) No če pa je Twin res zaprt se bomo pa v Godec pub prestavili. :whistle: Popravljeno Oktober 30, 2007. Popravil KeC
Ninč Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Da ne smetim: Kdaj bo letos fešta za novo leto... datum bi rabil :blush: js tud.... namreč 22.12 se mi obeta večerja z našim kolektivom in mi prav nič ne diši. sicer pa če bo prilika, itak via Overmura. ali bo en teden prej (in upam da v nedeljo ne bom delala).
MaraudeR Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 po zadnijh podatkih bo Motosvet Novoletna Zabava 15.12.2007 - Roll bar, Ljubljana... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...c=24730&hl=
jetman Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Ste že našli za nadomestno lokacijo za 3M?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se