Snečer Objavljeno April 15, 2012 Opozori Objavljeno April 15, 2012 (popravljeno) Ne pozabi še upgrejdati naprave. Popravljeno April 15, 2012. Popravil Snecer
kasti Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 Malo off topic pa vseeno... Morda kdo ve, če se v SLO da kje kupiti Michelinove avtokarte? (tiste oldschool, na papirju)
FrigoFrops Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 Pozdravljeni, zanima me zakaj vpisane kordinate v map source, potem na zemljevidu spremini za nekaj metrov. Se prvi ce vpisem kordinate za mlincke na plivskem jezeru mi da tocko na glavno cesto ki pelje mimo in ne na tocno lokacijo?
nordkap Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 Pozdravljeni, zanima me zakaj vpisane kordinate v map source, potem na zemljevidu spremini za nekaj metrov. Se prvi ce vpisem kordinate za mlincke na plivskem jezeru mi da tocko na glavno cesto ki pelje mimo in ne na tocno lokacijo? tud meni je sprva to delalo, pa je potrebno v nastavitvah "ujeti" prave nastavitve za vpis koordinat, pa probaj z Ar, meni je to pomagalo, sedaj mi pokaže točno in dejansko tam kje pač je.
Blond Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 Pozdravljeni mojstri. Na Garmine se spoznam na TOMTOMe pa nič. Dobil sem enega ONE XL, ki bi mu mogel naložiti novejše karte. Ali kdo pozna postopek? in mi ga je pripravljen zaupati ? LP Blond
FLY Objavljeno April 27, 2012 Opozori Objavljeno April 27, 2012 Imam novi Zumo S5NAV,namenjen posebej slovenskemu trgu.Ima sicer nekaj metrov zamika drugače pa prva liga.Upgrejdam v vsaki pooblaščeni knjigarni,lajftime kangla z lepilom je pa že v paketu.Več na http://www.garmin.com/us/ trebor 1
Snečer Objavljeno April 27, 2012 Opozori Objavljeno April 27, 2012 Ko se boš zjutraj zbudil, bo resnica malo drugačna
kianalvane Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Enkrat sem nekje zasledil, da se dobi senčnike za Garmine, ki naj bi omogočali boljšo vidljivost v močnem soncu. Ve kdo, če je to res in kje bi ga lahko dobil za 2455?
RSTDRIVER Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 Enkrat sem nekje zasledil, da se dobi senčnike za Garmine, ki naj bi omogočali boljšo vidljivost v močnem soncu. Ve kdo, če je to res in kje bi ga lahko dobil za 2455? a smle pa ne bi poklical/poslal maila? http://www.garmin.si/
MiNa Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 (popravljeno) Malo "pogooglaj" boš našel. Najlažje je "odpreti kljun" in čakat, da ti vržejo v njega. Oprosti za pikrost, pa veliko sreče. Popravljeno April 30, 2012. Popravil MiNa
Snečer Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Izšel je nov zemljevid za Garmina. City Navigator EU 2013.10
Snečer Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 http://garmin.com.hr/Download.aspx?file=http://garminhr.hr.win1.cloud.hr/data/download/AdriaROUTE%203.30_CD%20update.exe Mapsource se namreč namesti skupaj z zemljevidom. Tako da namesti po gornjem linku AR pa boš dobil Mapsource. Ostale zemljevide moraš nato posebej dodati.
bna Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 http://garmin.com.hr...0_CD update.exe Mapsource se namreč namesti skupaj z zemljevidom. Tako da namesti po gornjem linku AR pa boš dobil Mapsource. Ostale zemljevide moraš nato posebej dodati. kako dodam ostale zemljevide in kje jih dobim
bna Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 (popravljeno) snecer daj prosim kakšen link sem naložil basecamp in mapsource zdaj pa rabim mape na partisu jih je polno samo nevem katera je prava Popravljeno Maj 4, 2012. Popravil bna
Snečer Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Tu maš na blinku. http://mojblink.com/torrent/124931/garmin_city_navigator_europe_nt_2012_40_mapsource Vendar raje malo počakaj da naložijo zadnjo 2013.10.
Rokxy Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 ali kdo uporablja nokia telefon in BT slušalko nokia za navigacijo? kako bi se kaj to obneslo? sedaj mam narejen že vse za navigacijo (nosilec, vtičnico, torbico za tel) samo BT slušalke še nism kupu. je pa nerodno predvsem v mestu zijati na ekran telefona, zato bi si umislil slušalko. a hitro prazne baterijo slušalke navigacija? ne poznam pa nbenga, ki ma to slušalko, da bi stestiral :unsure:
Petzl Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 (popravljeno) na Garmin Nüvi 350 imam naloženo adriaroute + evropo in ko želim dodati nek naslov je enostavno vse prazno - kot da na na napravi ni nobene karte. Ko grem pod kartografijo in pogledam katere karte so naložene, mi vse prikaže normalno in povsod so kljukice... Mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe??? Ceste pa normalno kaže, samo navigirati noče? Popravljeno Maj 5, 2012. Popravil Langus
maxiscooter Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 na Garmin Nüvi 350 imam naloženo adriaroute + evropo in ko želim dodati nek naslov je enostavno vse prazno - kot da na na napravi ni nobene karte. Ko grem pod kartografijo in pogledam katere karte so naložene, mi vse prikaže normalno in povsod so kljukice... Mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe??? Ceste pa normalno kaže, samo navigirati noče? Eno karto odklopi ( odkljukaj ) pa bo. No, upam na forumu imamo mojstra Snecer. On ti bo 1000 % točno svetoval.
raza Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 na Garmin Nüvi 350 imam naloženo adriaroute + evropo in ko želim dodati nek naslov je enostavno vse prazno - kot da na na napravi ni nobene karte. Ko grem pod kartografijo in pogledam katere karte so naložene, mi vse prikaže normalno in povsod so kljukice... Mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe??? Ceste pa normalno kaže, samo navigirati noče? Zelena kljukica je lahko le pred tisto karto, ki jo želiš uporabljati. (Tudi ti ne moreš na večih zemljevidih (v papirni obliki) hkrati en kraj iskat!)
Petzl Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 Problem je v tem, da je blo vcasih vse obkljukano pa vse je delal, zdej pa nenadoma ne? Ja... ce evropo odkljukam adria dela, obratno pa ne..
raza Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 Problem je v tem, da je blo vcasih vse obkljukano pa vse je delal, zdej pa nenadoma ne? Ja... ce evropo odkljukam adria dela, obratno pa ne.. Imaš naloženo celo evropo? Tanova je velika čez 2,6 GB! Je Nuvi posodobljen na najnovejši SW? Mogoče je problem v fajlu, ki je večji od 2 GB in ga naprava ne prebavi? Probaj .img velik pod 2GB!
Petzl Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 Imaš naloženo celo evropo? Tanova je velika čez 2,6 GB! Je Nuvi posodobljen na najnovejši SW? Mogoče je problem v fajlu, ki je večji od 2 GB in ga naprava ne prebavi? Probaj .img velik pod 2GB! File je pod 2gb, ker je starejsa karta.... ce je posodobljen na SW pa ne bi vedu... kako in kje pa to naredim?
Ruf Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 Problem je v tem, da je blo vcasih vse obkljukano pa vse je delal, zdej pa nenadoma ne? Ja... ce evropo odkljukam adria dela, obratno pa ne.. fora je v tem, da karta evrope vsebuje tudi zemljevide, ki so na adria route, kar pomeni, da adria route sploh ne potrebuješ, Adria route pa ne vsebuje ostale evrope. Zato se tebi samo zdi, da adria route deluje, če je evropa odkljukana,
raza Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 (popravljeno) Če je EU toliko stara da je pod 2 GB, potem je AR bolj boga! SW posodobiš z intalacijo Web Updater-ja http://www8.garmin.c...owtoinstall.jsp Priklopiš Nuvija na USB in zaženeš WebUpdater Popravljeno Maj 5, 2012. Popravil raza
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se