Snečer Objavljeno Februar 2, 2016 Opozori Objavljeno Februar 2, 2016 (popravljeno) NTU gre gor, samo lahko se pojavijo anomalije. NTU je v bistvu samo unicode, kar pomeni, da vidiš na naši karti ščžć, na NT pa sczc, skratka ima znake tudi za druge eksote. Mogoče je še kakšna razlika. Lahko jo daš gor, bo "delovala", morda celo brezhibno. Sem mel na Nuvi 205 pa ga ni nič motilo. Differences between "NT" and "NTU" Unicode version includes cyrillic and some other languages characters , it will work fine just in newer devices. Adresses search dont work properly in other devices. The coverage is the same than in normal NT map. Popravljeno Februar 2, 2016. Popravil Snecer
mato Objavljeno Februar 3, 2016 Opozori Objavljeno Februar 3, 2016 Super! Hvala! Sem klical na Geoset in so mi povedali, da NT 2016.30 pride ven maja. Sem takoj začel s posodabljanjem na 2016.20. Mi je Garmin Express javil, da na Zumotu oz. na kartici, ki je v Zumotu, ni dovolj prostora. Pa to ni res, samo kartico sem moral formatirat, pa je šlo skozi. Čez kaki 2 uri bom videl, če deluje!
miklavc Objavljeno Februar 8, 2016 Opozori Objavljeno Februar 8, 2016 Ali kdo tukaj uporablja TOPO karte? Trenutno imam na 60CSX AdriaTOPO Pro, pa sem nad karto zelo razočaran... Ima kdo kakšne izkušnje z AdriaTOPO 2.41 ali AdriTOPO XL? Katera je boljša? Vem da karti 2.41 in XL nista rutabilni kot Pro ampak me to ne moti. Lp! Ali kdo tukaj uporablja TOPO karte? Trenutno imam na 60CSX AdriaTOPO Pro, pa sem nad karto zelo razočaran... Ima kdo kakšne izkušnje z AdriaTOPO 2.41 ali AdriTOPO XL? Katera je boljša? Vem da karti 2.41 in XL nista rutabilni kot Pro ampak me to ne moti. Lp!
Snečer Objavljeno Februar 8, 2016 Opozori Objavljeno Februar 8, 2016 (popravljeno) Probaj raje OSM mape, so rutabilne in topo Popravljeno Februar 8, 2016. Popravil Snecer FLY in miklavc 2
miklavc Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 Ob 8. 2. 2016 at 15:04, Snecer pravi: Probaj raje OSM mape, so rutabilne in topo Si imel slučajno v mislih te mape? http://garmin.opentopomap.org/
FLY Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 Adria topo v vseh verzijah je katastrofalen zmazek,vsaj kar se tiče kategorizacije in prikaza prometnic.Za nameček so lahko izohipse v enaki barvi kot steze in zadeva postane neuporabna.Lahko si sam potegneš OSM mape in jih potem konvertiraš v garminov img . Obstajajo pa razne hiking,rekreacijske,bicikl..izvedenke že v img formatu. Na veliko višjem nivoju od AT glede prometnic in četudi nimaš softver za odstranit izohipse,te niso moteče. Potegni dol mapo kjer je tudi Slovenija pa malo primerjaj znane terene: http://www.wanderreitkarte.de/garmin_de.php
Snečer Objavljeno Februar 10, 2016 Opozori Objavljeno Februar 10, 2016 pred 10 urami, miklavc pravi: Si imel slučajno v mislih te mape? http://garmin.opentopomap.org/ Ja, te mape, tu imaš že vse narejeno.
Greencaj Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 A gdo od vas uporablja kake aplikacije za telefone za navigacijo? Recimo.. OSMAND, Sharemaps, google maps.... Če ja, kako se kej odnesejo? So zanesljive? Jaz za v avto uporabljam Osmand in sem zelo zadovoljen, se pa vedno vozim v glavnem po večjih in znanih cestah. Z motorjem pričakujem da ne bo tako.
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 5 minutami, Greencaj pravi: A gdo od vas uporablja kake aplikacije za telefone za navigacijo? Recimo.. OSMAND, Sharemaps, google maps.... Če ja, kako se kej odnesejo? So zanesljive? Jaz za v avto uporabljam Osmand in sem zelo zadovoljen, se pa vedno vozim v glavnem po večjih in znanih cestah. Z motorjem pričakujem da ne bo tako. IGO primo je ena boljših
Greencaj Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 2 minutes ago, DAMI34 said: IGO primo je ena boljših Ga uporabljaš na Androidu?
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 57 minutami, Greencaj pravi: Ga uporabljaš na Androidu? ja, saj je že velik o tem napisano, uporabi iskalnik drgač pa sem prevozil Albanijo, Grčijo, Makedonijo...vse z Android founom in Igojem. Če ga dobro nastaviš pelje točno tak kot si zaželiš, do točno tam kot hočeš. Problem telefonov na motorju je bolj pregrevanje poleti ob stalni uporabi in polnjenju. MiNa in Greencaj 2
Greencaj Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 Hvala za odgovore, bom še malo nazaj pobrskal po straneh.
Snečer Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 Za Android imaš "karkoli". iGO/Primo, sedaj Nextgen je fajn zadeva, ker ima "vse" funkcije (uvoz, izvoz rut, točk, dnevniki itd... ni, da ni). Če rabiš "zgolj" navigacijo, ki je simpl in easy pa imaš free navigacijo Here Drive (prej Nokia, potem Microsoft, sedaj jih je kupil Merc...) Obe navigaciji uporabljata identične zemljevide, od firme Here, s tem da na Igo/Primo lahko daš še od drugega ponudnika, npr. Teleatlas (TomTom..) Potem pa imaš še Sygic, Navigon (kupil Garmin) in seznam navigacij za Android se kar ne neha. DAMI34 1
zmilan Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 19 minutami, Snecer pravi: Za Android imaš "karkoli". iGO/Primo, sedaj Nextgen je fajn zadeva, ker ima "vse" funkcije (uvoz, izvoz rut, točk, dnevniki itd... ni, da ni). Če rabiš "zgolj" navigacijo, ki je simpl in easy pa imaš free navigacijo Here Drive (prej Nokia, potem Microsoft, sedaj jih je kupil Merc...) Obe navigaciji uporabljata identične zemljevide, od firme Here, s tem da na Igo/Primo lahko daš še od drugega ponudnika, npr. Teleatlas (TomTom..) Potem pa imaš še Sygic, Navigon (kupil Garmin) in seznam navigacij za Android se kar ne neha. A je kaka omejitev za IGO Primo pri android verziji
zmilan Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 Če gre na primer na Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean)
maxxa Objavljeno Februar 16, 2016 Opozori Objavljeno Februar 16, 2016 V mojem primeru-Samsung s6 je bil iGO primo neuporaben, Nextgen deluje odlicno. Z razlicnimi skini pa si zadevo se malo polepsas. Ceprav mi je bil iGO primo vizualno lepsi, in je na s4 delal cudovito. Vsekakor za novejse in zmoglivejse naprave je Nextgen boljsi, kar pove ze ime samo.
solorider Objavljeno Februar 22, 2016 Opozori Objavljeno Februar 22, 2016 Eno vprašanje: ima nuvi 500 bluetooth ?
Bmflar Objavljeno Februar 22, 2016 Opozori Objavljeno Februar 22, 2016 pred 5 minutami, solorider pravi: Eno vprašanje: ima nuvi 500 bluetooth ? Ima
solorider Objavljeno Februar 22, 2016 Opozori Objavljeno Februar 22, 2016 pred 16 minutami, HD-Dyna pravi: Ima super, prijatelj ga ni našel...
DAMI34 Objavljeno Februar 22, 2016 Opozori Objavljeno Februar 22, 2016 pred 5 minutami, solorider pravi: super, prijatelj ga ni našel... možno da je modrostni, pa še ni zrasel
Bmflar Objavljeno Februar 22, 2016 Opozori Objavljeno Februar 22, 2016 pred 4 minutami, solorider pravi: super, prijatelj ga ni našel... Tukaj piše, da ga ima ... garmin nuvi 500 manual
solorider Objavljeno Februar 22, 2016 Opozori Objavljeno Februar 22, 2016 pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Tukaj piše, da ga ima ... garmin nuvi 500 manual kaj ne piše samo nuvi 510?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se