Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 5 minutami, zmilan pravi:

Na Partis.si imaš 2016.30 NTU in 2016.20 NT

Hmmm, vpišem v iskanje Garmin CN Europe in mi da 2013.20 NT najnovejšega... Kje ga serjem ?

Objavljeno
pred 7 minutami, Snecer pravi:

napiši samo Garmin

Točno tako.

Objavljeno
pred 11 minutami, Snecer pravi:

napiši samo Garmin

Dela - HVALA !!!!

Objavljeno

koliko veliko oz. katero Micro SD kartico priporočate za Garmin navigacijako napravo?

Objavljeno

32 , če je dovolj hitra. V obeh Garminih ( Zumo 590 in BMW Navi V) imam taki in dela brez problemov.

Objavljeno

Problem nastane, ko ti sam program zabaše ves spomin pri navigaciji. Takrat moraš prenesti na kartico in če dodaš še kako ekstra dolgo turo ti začne zmanjkovati spomina.

Objavljeno

A se Nuvija 550 da prepričati, da prenese priljubljene na kartico (ali je bolje da "spucam" napravo samo? ) .

lp

Objavljeno

Že naročil 16GB

Objavljeno
pred 3 minutami, franc pravi:

A se Nuvija 550 da prepričati, da prenese priljubljene na kartico (ali je bolje da "spucam" napravo samo? ) .

lp

Priljubljene vzamejo zelo malo prostora...od oka 500 točk 1Mb, če sploh.

Objavljeno

Potem je problem nekje drugje?

Ni mi več hotel shranjevati "trenutne lokacije" (to gre menda med priljubljene) . Ko sem gledal je bilo "prostega prostora" na napravi še dovolj, a je omejena mapa? Ker ko sem pobrisal par priljubljenih je spet delovalo normalno (na računalniku pa se dejansko skoraj ni videlo razlike) .

Objavljeno
pred 7 urami, franc pravi:

Nuvi 550

Kul zadeva tale Nuvi, all rounder.

Na papirju tvoj model sprejme 500 waypoints/favorites/locations

Tako, da če si tu prepoln, je lahko razlog v tem.

Vendar pa dvomim, da imaš tolko lastnih točk.

Sicer se te točke nahajajo v \Garmin\GPX\ ...... gpx

Lahko pa takšno mapo narediš tudi na kartici in shraniš not .gpx datoteko s točkami, bi moral prebrati

Objavljeno

Imam ZUMOT-a pa me zanima ali obstaja kakšen tečaj,kjer bi se naučil ravnati z njim.Seedaj obvladam samo to, kako vpisati naslov in  nič drugega.

Objavljeno
pred 2 minutami, gusar pravi:

Imam ZUMOT-a pa me zanima ali obstaja kakšen tečaj,kjer bi se naučil ravnati z njim.Seedaj obvladam samo to, kako vpisati naslov in  nič drugega.

Geoset je včasih organiziral tečaj uporabe Garmina v naravi.

Objavljeno

Včasih je Garmin Slovenija imel tečaje, sicer bolj za pohodniške naprave.

Drugače pa za začetek navodila, tutoriali itd.

Objavljeno
pred 13 urami, Snecer pravi:

Kul zadeva tale Nuvi, all rounder.

Na papirju tvoj model sprejme 500 waypoints/favorites/locations

Tako, da če si tu prepoln, je lahko razlog v tem.

Vendar pa dvomim, da imaš tolko lastnih točk.

Sicer se te točke nahajajo v \Garmin\GPX\ ...... gpx

Lahko pa takšno mapo narediš tudi na kartici in shraniš not .gpx datoteko s točkami, bi moral prebrati

Hvala.

Verjetno imam toliko lastnih točk (neki sem "ustvarjal" s POI, te mi nikakor ne uspe tako naložiti, da bi mi jih pravilno prikazovalo, pa še karkoli "potegnem dol" in mi prikaže je ali zastarelo ali napačno, tako da se s tem ne bom več ukvarjal, samo nekatere točke bi obdržal, pa moram potem ročno "čistiti" ) .

Če naredim mapo na kartici imam potem 2x po 500?

lp

Objavljeno

Lej, lahko priljubljene, če jih imaš 500 preprosto preneseš med POI, pa imaš spet plac za 500 priljubljenih.

Pač izvozi sedanje priljubljene in jih nato preko garmin poi loader naloži nazaj v napravo kot POI, kjer omejitev ni.

Objavljeno

Imam BMW Navigator V in sem s programom Garmin Express posodobil karte ter namestil Basecamp. Sedaj so v programu Basecam karte zaklenjene. A se lahko odklenejo oz. kako?

Objavljeno

Lahko se odklenejo, da boš lahko uporabljal BC, je pa to malo nenavadno, da bi namestitev preko Garmin Expressa prinesla zaklenjene mape..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!