Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ma problem je, ker se plani in načrtovane rute na daljši poti, običajno podrejo že po nekaj dneh, zaradi različnih ne-planiranih dejavnikov in treba po drugi poti, potem pa zapelješ še v območje kjer ni signala, ni obcestnih tabel in pa še seljaka ni od nikoder, če se pa slučajno od kje nariše pa nezna po naški, tako je priporočljivo imeti še rešitev iz "kamene dobe" papir - klasično karto in uporabit malo pantomime :) .....  res je, planiranje rut in X dodatnih variant terja veliko časa in v reali uporabiš......malo bo potrebno razširiti asortima tujih jezikov :)  nekako imam najraje dimljenega govejega  🙃   tega sem hitro absorbiral 🤣 

https://www.motorcyclenews.com/bike-kit/accessories/thork-racing-dmd-t865-nav-tab-v2/

Objavljeno
pred 2 urami, Luka66 pravi:

Ma problem je, ker se plani in načrtovane rute na daljši poti, običajno podrejo že po nekaj dneh, zaradi različnih ne-planiranih dejavnikov in treba po drugi poti, potem pa zapelješ še v območje kjer ni signala, ni obcestnih tabel in pa še seljaka ni od nikoder, če se pa slučajno od kje nariše pa nezna po naški, tako je priporočljivo imeti še rešitev iz "kamene dobe" papir - klasično karto in uporabit malo pantomime :) .....  res je, planiranje rut in X dodatnih variant terja veliko časa in v reali uporabiš......malo bo potrebno razširiti asortima tujih jezikov :)  nekako imam najraje dimljenega govejega  🙃   tega sem hitro absorbiral 🤣 

https://www.motorcyclenews.com/bike-kit/accessories/thork-racing-dmd-t865-nav-tab-v2/

Mogoče blesavo vprašanje, ta zadeva dela kot GPS, brez WI FI oz. mobilnih podatkov ?

Objavljeno (popravljeno)

Lahko dela brez Wi-Fi ja in brez mobilnih podatkov s tem, da si predhodno naložiš zemljevide in ostale potrebne podatke. Enako kot vsi ostali navigatorji. Je pa zgrajen na osnovi "boljšega telefona", tako da ima tudi vse pritekline mobitela.

Ima najboljši zaslon, kar jih je na tržišču, v ocenah testnih voznikov: slabo berljiv na  sončni svetlobi...

Na njihovem forumu ne vidiš odgovorov, če nisi prijavljen....

Iz zastavljenih vprašanj pa sklepam, da tudi deluje ne tako kot, kot pričakoval...

Kar nekaj vprašanj, kot: Po posodobitvi ne deluje, iskanih POI ne najde, kako napisati, da bo našel...

Nisem pa nikjer zasledil, da bi znal slovensko...

2 leti garancije in podpore???? Kaj je zdaj z oglaševano "doživljensko"????

Popravljeno . Popravil raza
Objavljeno
pred 9 urami, MARE 65 pravi:

Mogoče blesavo vprašanje, ta zadeva dela kot GPS, brez WI FI oz. mobilnih podatkov ?

Sem jih kontaktiral, deluje brez wifi in prenosa podatkov, je pa prej seveda potrebno naližiti mape, podobno kot  pri kakšnih drugih navigacijskih napravah ali programih (Sygic,...), ki se naložijo na mbt ali TAB, kot je napisal @raza     .....pobrskal po njihovem forumu, pregleda posnetke,  komentarjev je kar nekaj, večina pozitivnih, tudi kritik, takih in drugačnih, kot pri vsaki zadevi, nekateri komentarji so podobni, kot če bi dal moji mami to zadevo v roke......ko se vstavi kartico, lahko deluje kot običajan TAB ..... nekako mi deluje kot ena cenejša verzija Garminov   https://www.thorkracing.com/categoria-produto/navigation/garmin/     grafika praktično enaka, dvomim, da so to sami razvijali.......v kolikor na motorju ni ustreznega zaslona, da bi preslikal navigacijo in oči rabijo malo več 😉  in je potreba po add support navigaciji mi je primeren, za neko drugo celino.....    

Objavljeno

Hmmm, po vsemu sodeč in kot sem omenjal vsepovsod so plusi in minusi, bom verjetno pristal na Garminu Zumo XT2 (bolj zaradi velikosti zaslona).

Če bo delal kot zumo 395 LM bo kar OK,

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!