baddad Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 In WTF to dobiti ? Ilegalno seveda. emule, vtipkaš outlow bikers....
vonAxl Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Mi je pod roke najprej prišla knjiga in je bilo potem pod nujno še video gradivo pogledat: Long way round Official site Priporočam... vrho1679 in vonAxl 1 1
Brudol Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 (popravljeno) vonAxl, sam sem pred kratkim pogledu Long way round in nadaljevanje Long way down. Res zanimivo, je pa res da je precej osebnih izpovedi obeh jezdecev :lol: uglavnem men se je zlo dopadlo, pa me zanima če kdo pozna še kej filmov/serij/potopisov v tem slogu. Naletel sem na komplet 5 DVDjev od Horizons Unlimited sam ne najdem nikjer Če bo kdo iskau, priporočam extended verzijo Long way round (to je tista z 10 deli, sej večinoma so samo te po internetu). Če se vam delo dopade, podprite avtorja z nakupom. Popravljeno Februar 16, 2011. Popravil Brudol
Ni3ous Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 Tele iz HU tut js iščem že dolgo. Eni od must see so seveda še Mondo enduro in Terra Circa. K grejo z motorji po svetu prvič: http://www.alivetorrents.com/torrent/8489513/mondo-enduro-dvdrip-with-extras-around-the-world-on-motorcycle Ko gredo drugič: http://www.alivetorrents.com/torrent/8531646/terra-circa-dvdrip-around-the-world-on-motorcycles
dlicen Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 Long way Round in Long way Down sta itak legendarna in sem ju že večkrat pogledal v kompletu. Boorman se je vmes podal tudi na Dakar in naredil Race to Dakar. vrho1679 1
dlicen Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 (popravljeno) Aha pa še to: med celovečerci zelo priporočam The world's fastest Indian ki je krasen film, tudi za nemotoriste. Med dokumentarci pa obvezno One Man’s Dream – The Britten Bike Story ki je prav neverjetna zgodba navdušenca, ki je v garaži zgradil totalno raketo (verjetno se iz 90-ih kdo spomni Brittena, jaz se). Zelo priporočam ogled. Zanimivo, oba junaka sta Novozelandca, očitno so kar iznajdljivi. Najbrž ker so sredi oceana. Popravljeno Februar 16, 2011. Popravil dlicen suzuki 1
Ni3ous Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Iščem torrent od Sibirsky Extreme od Walterja Colebatcha, napisal je report na ADV-ju izdal knjigo in DVD. Če kdo tole najde naj prpopa! http://advrider.com/...ad.php?t=533442
gorazd Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 Si našel? Tudi jaz iščem....
exaGee Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 BenX, svobodnaptica01 in suntrace14 3
maxxim Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 Dober dokumentarec.Sem ga gledal
KeC Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 Iščem torrent od Sibirsky Extreme od Walterja Colebatcha, napisal je report na ADV-ju izdal knjigo in DVD. Če boš kje zbrskal se priporočam. Dečko odlično piše in bi verjetno tudi dvd bil zanimiv za pogledat
dromomaniac Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 Tudi jaz se priporočam, ti kar sporoči, če kaj najdeš.
gorazd Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 ENDURO HIMALAYA G prejšnji link ne dela... Ni3ous, FreeBird in BIZKIT 3
dromomaniac Objavljeno December 31, 2011 Opozori Objavljeno December 31, 2011 eh brezveze..ko ovčke se furajo
nordkap Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 eh brezveze..ko ovčke se furajo kaj bi pa ti rad, da kot biki norijo, al kaj? Zato pa je tk na cestah. Moto rider ima na motorju napisano "počasi se daleč pride", kar drži kot pribito.
dromomaniac Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Pa kaj se ti razburjaš. Kometiral sem čredni nagon, nič aventure, samo starci, ki nimajo pikico domišljije, so na agenciji bukirali izlet .
trojan69 Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Ne vem no...z RoyalEnfield po Himalaji...men se zdi kr zabavno.
gorazd Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Ziher bolj zanimivo, kot ležat na plaži G
gorazd Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Našel še ta 2 filmčka, jih še nisem pogledal... tega... in tega... malakai in BIZKIT 2
BIZIXXX Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 Evo tole je letos Deda Mraz prnesu. Priporočam za vse ljubitelje Road Racing-a. iom 1
MihaJ Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 Closer to the edge se mi je zdel res dobr. ''...fock off...'' Tadrugega pa še nisem videl. samosamo 1
BIZIXXX Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 Ta drug je ko en dokumentarec, pregled zadnjih sto let TT dirk, z komentarji legend, ala Dunlop,Fogarty...pa mal kako to domačini doživljajo pa tko.. fajn za 2 ure mal možgančke spočit, pa da si še enkrat rečeš, pizda, kdaj grem? :lol: T in Keiko 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se