J`MavrO Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 to tudi mene zanima, kolko nas je kaj na stajerskem??? bo treba res kako srecanje naret :OK: :OK: ← lp Jah kaj še čakamo 125-ke :kva2:, registracija čez celo leto in v vseh 4 letnih časih ... :OK: , sam do zdaj sma 2 :naughty: , javite se pa se zmenimo, kje pa kdaj, ker lepi dnevi čakajo na bencinske hlape :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 to tudi mene zanima, kolko nas je kaj na stajerskem??? bo treba res kako srecanje naret :OK: :OK: ← am kokr jest vem je vrhnika 20km J od ljubljane... sicer ga res pijemo tok k stajerci sam notranci NE spadamo pod stajersko .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J`MavrO Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 lp človek napiše, bi bilo fajn da se štarjerski del 125-sk javi, ovi pa meni o notrancih :eek: ... jah, če bojo prišli na laško ni problem :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 :hmm: Mene pa zanima kulk vam kej letijo te vaše 125-kice? :hmm: :oops: SORRY :topic: Ni se splačal za tak uprasanje novo temo odpirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 :hmm: Mene pa zanima kulk vam kej letijo te vaše 125-kice? :hmm: :oops: SORRY :topic: Ni se splačal za tak uprasanje novo temo odpirat ← mene ne ujameš :yea2: .160ccm, cbr-ka je šla po gorejnski avtocesti 200km/h, jest sem ga lepo lovil :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J`MavrO Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 mene ne ujameš :yea2: .160ccm, cbr-ka je šla po gorejnski avtocesti 200km/h, jest sem ga lepo lovil :OK: ← lp Am, kako pa je potem z tresljaji oz. zaviranjem... menim da ni to 125-ka, to more samo pospeške met da orje :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Kokr sem gledov je bil Mito najprej mišljen kot 250cc motor, pa so pr cagivi najprej hotel sprobat 125 mašino. Ker se je dober prodajal niso spreminjal, pa tud 350cc mašine majo eni notr, tko da ogrodje in bremze očitno držijo ;). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 :hmm: Mene pa zanima kulk vam kej letijo te vaše 125-kice? :hmm: :oops: SORRY :topic: Ni se splačal za tak uprasanje novo temo odpirat ← neeee tega sprašvat :slap: zdej pa bojo debate :wacko: pa vseeno,men je šla etx 100,maksimalno pa 115 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Ja jst sm tut s stajerske (cele) tak da ce bo kej kr recte jst sm zraun :OK: ce bom le lahko motor zrihtu!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 lp Am, kako pa je potem z tresljaji oz. zaviranjem... menim da ni to 125-ka, to more samo pospeške met da orje :kva2: ← jest mam 160 ccm mitota lovil sm pa 900 cbr ko, sam sej ves kako je ce cbr-ka za milimeter obrne gas pa je ne vids vec.sej pravm ni varn tok hitr k te lahko se odpihne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenboy Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 js mam pa cagivinga mitota sam je to še tist dobr stari model , slika pride kmal tu gor LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Ja sej kšn motor se da dol pihnt mam tud jst polini kit 160 ,rave ventil, gianelli kevlar. Kawasaki KLE 650 je podlegu RSKI moji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 :hmm: Mene pa zanima kulk vam kej letijo te vaše 125-kice? :hmm: :oops: SORRY :topic: Ni se splačal za tak uprasanje novo temo odpirat ← Moja endurca potegne ke do 130 če ma dobr dan :D ...sam je to cist prevec za hard enduro brez vsake vetrne zascite .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J`MavrO Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 lp kot vidim se resni člani zbirajo z 125-kami ... tak da :eek:, čakamo še samo vreme oz. topel asfalt :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 lp kot vidim se resni člani zbirajo z 125-kami ... tak da :eek:, čakamo še samo vreme oz. topel asfalt :P ← bomo sli kam :OK: pa ga bomo mal zgal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 no zraven notranjcev se tut jst prdružm k nism dost od vrhnike! glede hitrosti gre moja nsr-ka tja do 150 po števcu, sam rab kr zajetno ravnico :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 (popravljeno) no zraven notranjcev se tut jst prdružm k nism dost od vrhnike! glede hitrosti gre moja nsr-ka tja do 150 po števcu, sam rab kr zajetno ravnico :BUA: ← te nisem se nikol vidu, cprov zgleda si bliz :hmm: Popravljeno Marec 30, 2005. Popravil mito91 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Ta vikend naj bi blo sicer hladno ampak lepo vreme tko da v soboto vsekakor vsaj do Planine,mogoče pa clo na morje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 (popravljeno) no zraven notranjcev se tut jst prdružm k nism dost od vrhnike! glede hitrosti gre moja nsr-ka tja do 150 po števcu, sam rab kr zajetno ravnico :BUA: te nism se nikol vidu,cprov si zgleda bliz :hmm: ← s kje natančno si pa ti? jst sm iz lesnega brda sam na uni horjulski strani, tko da se bl tm na un stran furam k tut ni tolk policajov Popravljeno Marec 30, 2005. Popravil mi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 s kje natančno si pa ti? jst sm iz lesnega brda sam na uni horjulski strani, tko da se bl tm na un stran furam k tut ni tolk policajov ← jest sem z verda.a mas izpit sploh? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Ta vikend naj bi blo sicer hladno ampak lepo vreme tko da v soboto vsekakor vsaj do Planine,mogoče pa clo na morje :OK: ← Ker imamo delovno soboto imam šolo do 13.30. Torej bi lahko šel ob kakih 14.30. Ako se ti da počakat in nazaj grede malce po temi furat, sem za :) Drugače pa iščem družbo v zgoraj omenjenem terminu za ogled ceste do Cerknice (čez Rakitno), ogled Rid ;) in če bo čas dopuščal še skok do Idrije... Za uverturo v sezono O:-) :whistle: :) Pa da že takoj povem, vmes je 4 km makedama... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 seveda mam izpit sam tko glede tega ni problema,samo sej veš radarji, sicer men sigurn ne leti tolk kot teb pa vseen! aja zdej sm šou mal enkrat na šentjošt pa je lepo zavita cesta gor :OK: :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 seveda mam izpit sam tko glede tega ni problema,samo sej veš radarji, sicer men sigurn ne leti tolk kot teb pa vseen! aja zdej sm šou mal enkrat na šentjošt pa je lepo zavita cesta gor :OK: :P :D ← jest sem sov glih vceri cez podlipo sentjost na horjul pa na vrhnko nazaj.je blo kr dobr.pa kaj te tok skrboji radarji?a mas prevec KW? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Ker imamo delovno soboto imam šolo do 13.30. Torej bi lahko šel ob kakih 14.30. Ako se ti da počakat in nazaj grede malce po temi furat, sem za :) Drugače pa iščem družbo v zgoraj omenjenem terminu za ogled ceste do Cerknice (čez Rakitno), ogled Rid ;) in če bo čas dopuščal še skok do Idrije... Za uverturo v sezono O:-) :whistle: :) Pa da že takoj povem, vmes je 4 km makedama... ← Uf,ne vem če bom čaku tako kasno...ni vse odvisno od mene ampak tud od kolega k bi šu varetn zravn .) Drugač pa čez rakitno je bla prejš vikend kar vredi cesta,od polovice navzgor je blo mal peska še po cest ampak upam da ga je ta tedn spral dež :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 jest sem sov glih vceri cez podlipo sentjost na horjul pa na vrhnko nazaj.je blo kr dobr.pa kaj te tok skrboji radarji?a mas prevec KW? :D ← ne sam sej ne rabš met velik KW, se pelješ recimo čez naselje >100 in ti lepo odvzamejo izpit, če te dobijo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se