C4V4L13R Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 (popravljeno) cavalir, dobr si naredu posnetke :OK: js sm sm vozu :OK: aja...ena smrtna žrtev je bla, pa žal oz. kako naj rečem...hvalabogu nismo posnel :cry: vanessa je izdihnla na mojem avspuhu :cry: ...dobesedno je blo kul ja...sej bo verjetno mal spremenu ta filmček, ker tistga dela, ko zalagamo ovinke od nm proti mirni peči, pa ko gremo mim ciganov, ko so vsi mahal, ni v filmčku :headbang: no sej, če bo kj novga še gor, sporočim aja...tist k se sliš mal bol brum brum, ko pridemo tja...tisto je tomos sm replica cup z akrapovičem...mater al ko se za tabo pele mislš, da je kšn duke...sam kurc k od 90 naprej ne vleče več :BUA: (ybr mašina +50000000kil, aerodinamika pa kot zid) Popravljeno April 22, 2007. Popravil C4V4L13R
NejcZ Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Nenormalen res hehe :) Dej poklič unga nej pride do tebe pa posnamta na mestu kk se to sliš :P
C4V4L13R Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 če rabš slike, mam ene par slikc. da pa posname zvok sm mu pa reku, ker je res ubijalski...upam, da bo kej iz tega
GrCaR Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 ej ressko pa grčar (pa še en umes s čoperjem)....matr vm ej....sm vam mahu da bi se pr men ustavl a vi pičite naprej... :closedeyes: morm vas pa pohvalt da lepo furate :OK: P.S...vrjetn ste ga mel še kej u rit pa nočte zbujat pozornosti :devil: alkohol? ah ne, mi ne pijemo alkohola :whistle: :D ja ja...a si ti vozu? ma nismo šli h nemu...on je šel domov, jaz tudi, grčar je pa venoma peljal v cerknico grčar je venoma pelu, še mal dlje od Cerknice :P skor do Hrvaške meje :D
Roky Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 roky ja nvem no...da mi nau rska prevec :P Nau nau,mau več k Mito an :P hec ;) morm mal reeskota hecat :D Zigc dons opažen skozi Selo pri Mirni :) (pomoje, da je biu on :hmm: )
Irencko Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 žigc... kul maturanc :OK: :OK: sam vidš pa ku kura hehe, no nevem kok j blo že alkota :blush: hecm se mal :P
reesko Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) Nau nau,mau več k Mito an :P hec ;) morm mal reeskota hecat :D Zigc dons opažen skozi Selo pri Mirni :) (pomoje, da je biu on :hmm: ) :devil: :devil: Popravljeno April 23, 2007. Popravil reesko
JeRn3j Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 hehe fingi use najbolše... pa da ga zapijemo še kdaj, pa velik srečnih, varnih kilometrov, pa da bo cagiva delala :OK: :OK: :OK: :beer1: ----> :nono: :grrr nisi še taprav :P :P :P :D :lol:
C4V4L13R Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 še z moje strani! pa da bo vsaj tako, kot je blo do zdej, da ne bo slabš :OK:
_Fingi_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 JeRn3j, Brodar, BlackDoc hvala :OK: :OK: zanč me je mal zanesl, kva nej zdej, zarad tega ne bom brez pirčkov ustou :blush: :devil: itaq je bla pa čaga, je pa to čist nurmaln :P :P :OK:
Matex_46 Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 fingi vse naj naj :D OPA FINGI VSE NAJBOLJŠE :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
kukec1 Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 še z moje strani vse naj naj.... :beer2:
_Fingi_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 kukec1, Matex_46, reesko hvala tud vam :OK: :OK: :yea1:
_Nejkooo_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 fingi, vse naj naj še iz moje strani, pa da ga boš še večkrat tak komiral ko si ga na pikniku :D :OK: :D
Aless Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 se iz moje strani......... Vse najboljše,pa vlko varnih in uživaških km :OK:
GrCaR Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 fingi, vse naj naj še iz moje strani, pa da ga boš še večkrat tak komiral ko si ga na pikniku :D :OK: :D se strinjam :OK: :lol1: fingica, use naj naj še tuki :D dobr praznuj :OK:
_Fingi_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 VaraderoDriver, _Nejko_, justaboy, GrCaR hvala :OK: :OK: Se bom potrudu komirat, sej zdaj ma grčar hmal žurko, bo že tam priložnost :P :P
D_u_H_e_C Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 fingi happy b-day :D ma ja za komiranje so že itq vsi prej omenli :D se sam podpišem :D :beer2:
_N3jC_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Fingi še iz moje strani vse naj naj :beer2: :beer2: pa velik varnih kilometrov še :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se