_Fingi_ Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 nea sekirej se preveč, sej bo kmal kej bolšiga :P jest mam enak problem, spredi kšn milimetr do roba, zadej pa mal več...pa ne gre na kolen niti slučajn...previsoka je :cry:
Gixxer Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ja se bo treba pocakat par mescov :D pol pa bomo kolenckali :D
Čamac Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ja se bo treba pocakat par mescov :D pol pa bomo kolenckali :D Kaj je zaj s tabo pa motorjem? Kaj maš v planu zaj predvsem pa kdaj?
Gixxer Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ja za kdaj ti lahko ziher odgovorim, da je to nekje konec avgusta - septembra (pac tak kot sem ti ze pred casom reko, da nardim izpit za avto itd.) glede tega kaj: zdaj se ze kr nekaj casa drzim pri tem, da bi kupo ninjo l.2005 in mislim da bo to kr drzalo. vem da sem prej vsaki dan nekaj drugega reko, sam zdaj pa sem se nekak zasidral na to...
Čamac Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Ninja je bomba ja. Čeprav ti si boš še tak 100x premislil :P
Gixxer Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Ninja je bomba ja. Čeprav ti si boš še tak 100x premislil :P ja saj 2x ni za rect :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ja za kdaj ti lahko ziher odgovorim, da je to nekje konec avgusta - septembra (pac tak kot sem ti ze pred casom reko, da nardim izpit za avto itd.) glede tega kaj: zdaj se ze kr nekaj casa drzim pri tem, da bi kupo ninjo l.2005 in mislim da bo to kr drzalo. vem da sem prej vsaki dan nekaj drugega reko, sam zdaj pa sem se nekak zasidral na to... mija z varaderotom boma tak skup kupovala motorje pa se jebala s tem ne...hehehe - no jaz sem danes že začel delat, ter dodatno služit za motor, delal sem 12 ur, prelagal neke kište na tovornjak in iz njega, in sem po domače povedano totalno sfukan... ampak vsakič ko mi je težko si predstavljam da tam namesto onih kišt stoji novi motor, pa je takoj lažje hehe :D :D :OK:
reesko Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 mija z varaderotom boma tak skup kupovala motorje pa se jebala s tem ne...hehehe - no jaz sem danes že začel delat, ter dodatno služit za motor, delal sem 12 ur, prelagal neke kište na tovornjak in iz njega, in sem po domače povedano totalno sfukan... ampak vsakič ko mi je težko si predstavljam da tam namesto onih kišt stoji novi motor, pa je takoj lažje hehe :D :D :OK: ti si itak močn k bik tko da ne joki .)
KRIK Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 kaj zdej motoristi. pride jutr kdo h novi štifti pogledat?? al greste usi na grobnik? če pride kdo kej orbnt, kej pokličte, da kako rečemo.
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ti si itak močn k bik tko da ne joki .) ni vse v moči, morš met tud malo tehnike :D :D
Ven0m Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 mija z varaderotom boma tak skup kupovala motorje pa se jebala s tem ne...hehehe - no jaz sem danes že začel delat, ter dodatno služit za motor, delal sem 12 ur, prelagal neke kište na tovornjak in iz njega, in sem po domače povedano totalno sfukan... ampak vsakič ko mi je težko si predstavljam da tam namesto onih kišt stoji novi motor, pa je takoj lažje hehe :D :D :OK: Misli da je za kištami motor če jih preložiš je tvoj...boš še hitrej :P
BaHa Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa JST SE KAR BREZ MOTORJA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
JMatic Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 hehehe se ena cvetka :>>>> http://(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/...asp?id=1416015# lonec in kolena akrapovic 2t :>
DIESEL Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 ma ta ustraja s tem akrapovičem že kr lep cajt :blink:
Ven0m Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Tga sm zadnjič vidu...k sm šeu u cerknco!!
Spider™ Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Ker tukej klobasate o vseh stvareh, me pa tale motor zanima. http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1415891# . Preden sem svojo enduro kupil sem ga že videl med oglasi, potem ga ene par mescov ni blo, zdj je pa spet. Pozna kdo? aja najbolj me privlači akrapo :devil:
reesko Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Ker tukej klobasate o vseh stvareh, me pa tale motor zanima. http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1415891# . Preden sem svojo enduro kupil sem ga že videl med oglasi, potem ga ene par mescov ni blo, zdj je pa spet. Pozna kdo? aja najbolj me privlači akrapo :devil: s tem modelom sm jst delu izpit :P
Spider™ Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Občutki? Ga šiša mito ? :naughty:
Roky Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Grčar si pršu srečno domov :hmm: :OK:
Aless Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 zanimajo koga poceni gume...... prodam Dunlop D208 110/70/17 in 150/60/17 za malo dnarja,sicer so malo vozene,ker so ble na moji rski,vendar so se za par 1000 km.....predna se ziher zdrzi 7000 km,...zadna pa tud okol 4000...... obe skup za 80€
reesko Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 zanimajo koga poceni gume...... prodam Dunlop D208 110/70/17 in 150/60/17 za malo dnarja,sicer so malo vozene,ker so ble na moji rski,vendar so se za par 1000 km.....predna se ziher zdrzi 7000 km,...zadna pa tud okol 4000...... obe skup za 80€ prodano...KUPM!!!
GrCaR Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Grčar si pršu srečno domov :hmm: :OK: :grim :grim :grim na srečo JA :OK: :kva2: :yea1: :whistle: blo pa res nepozabno :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se