Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

:grim :grim :grim na srečo JA :OK: :kva2: :yea1: :whistle:

blo pa res nepozabno :OK:

Jap jap,blo je noro sam škoda k nismo bli mi dva dni, da bi ga zastavl :P

Objavljeno

se je kdo od vas vozo na progi na Grobniku?

jaz sem hoto it,samo smo bli prepozni za pol ure :BUA:

Objavljeno

E fantje, če kdo opazi.. je polno opremljena alfa (lučke zadaj...) Danes bila zle ob 23 pri nas.. :)

[attachmentid=96377] [attachmentid=96378]

post-9211-1177795494_thumb.jpg

post-9211-1177795503_thumb.jpg

Objavljeno

E fantje, če kdo opazi.. je polno opremljena alfa (lučke zadaj...) Danes bila zle ob 23 pri nas.. :)

[attachmentid=96377] [attachmentid=96378]

in kaj si zdej s tem hotu povedat? :?

Objavljeno

jaz tut ne kapiram??

Objavljeno

Kar tako.. ne paše v vaš pogovor ki ste ga meli trenutno, sam pač neke vrste informacija, ker nimam nič za delat :huh:

Objavljeno

Ti je pa zlo dolgčas :ninja:

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Danes sem pa že zelo zgodaj začel z vožnjo (beri: teti hodim hranit mačka, ker je za majske ni doma) ... 180km/h po hitri cesti za lep začetek dneva... :D

Objavljeno

:lol: zakon :OK:

Objavljeno

to predvidevam da majo policajo?

Objavljeno

Danes sem pa že zelo zgodaj začel z vožnjo (beri: teti hodim hranit mačka, ker je za majske ni doma) ... 180km/h po hitri cesti za lep začetek dneva... :D

preklemani divjak :D :D :devil: :P

Objavljeno

to predvidevam da majo policajo?

Je tako..

Jah pač no.. neki je treba delat :P

Objavljeno

kdo vse od novomescanov je bil vceraj na racelandu?

sem vido se mi zdi da od kocija mitota pa se ene par 125k.....samo se mi vec ni nic dalo,tak da sem se samo obrno pa sel domov.....

Objavljeno

sem vido se mi zdi da od kocija mitota pa se ene par 125k.....samo se mi vec ni nic dalo,tak da sem se samo obrno pa sel domov.....

Lenoba :angry: :P

Objavljeno

Lenoba :angry: :P

ma sem v petek ze naredo 400 km....pa v soboto okl 300 pa sem ibl cist hin,pa sem se domov pelo max 60 do 70

Objavljeno

a mate kake fotke iz grobnika, pa take da so 125ke na slikah? k ostale sm tak vidu da je ze justaboy neki nalagu...

Objavljeno

ma ja sej sm te vidu tam na koncu ko si obraču, še gledu sm te in ti mene se mi zdi pa nism bil sigurn d si bil ti, stal sm tam ko so bli neki skuterji parkirani pa črn kombinezon sm mel oblečen

Objavljeno

ej pa nisi ti prodal mitota :?

al že maš kak drug stroj :) :?

Objavljeno

ej pa nisi ti prodal mitota :?

al že maš kak drug stroj :) :?

Poglej čas objave. Včeraj zjutraj sem se z njim še vozil, popoldan pa sem ga prodal. Ne, nimam še drugega... :(

Objavljeno

sj pol sm vidu ja .)

ja sej bo kmal kej drugega :OK:

Objavljeno (popravljeno)

ma ja sej sm te vidu tam na koncu ko si obraču, še gledu sm te in ti mene se mi zdi pa nism bil sigurn d si bil ti, stal sm tam ko so bli neki skuterji parkirani pa črn kombinezon sm mel oblečen

nism te vido.....oz sem videl nekaj ljudi,pa nisem vedel kdo je

edit: nisem vido,da ne pisem pod svojim nickom :P

by justaboy

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

ucer zvecedr...okol pol devetih...aprilia rs 125 SG registracija...na meji v secovljah si sibou iz hrvaske

a si od kle ?

Objavljeno

Matr, sred Zbil, oz Valburge al kva je bla tm zaena vas, na kresovanju...k nben ni še slišou za tist vrjetn :D ...jest vidm riskota :wub: pa strojčija :D matr, sm kr mal debeu pogledov :blink: :D :D

Objavljeno

Matr, sred Zbil, oz Valburge al kva je bla tm zaena vas, na kresovanju...k nben ni še slišou za tist vrjetn :D ...jest vidm riskota :wub: pa strojčija :D matr, sm kr mal debeu pogledov :blink: :D :D

Matr :slap: Kva niste povedal, da boste tam,bi še jest mal uletu,k se nimam nikamor dat :) Sm si reku bom te praznke mal doma, da mal dnarja pršparam :glare: mah v petk ga bomo spet zastavl pa bo spet use šlo :slap:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!