Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

... dej nastav sončku joškice :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:

ej reesko, kva če bi si kick starter naštimov :D :D

:lol1: :lol1: :lol1:

:headbang:

Objavljeno

jst ne grem več nikol na zbilje :)

Dej prlet no,gremo na knšo kavo, da se vsaj spoznamo :P

jest sm zadne cajte usak dan dol :blush:

Kva a maš kšno ogledano tm :hmm: Pust mi že telefonsko na PM :P

Objavljeno

ma ja...jeboga...če kdo to bere k me je prej vidu...DELA MOJA CAGIVA LEPO SAM PRAZN AKUMULATOR MAM :D

Pa tud to v kratkem ne bo več problem...pol pa sam še vegl not tiste ležaje fukne pa je stvar b.p.

Objavljeno

Pa tud to v kratkem ne bo več problem...pol pa sam še vegl not tiste ležaje fukne pa je stvar b.p.

sicer niso ležaji ampak dobr...treba je u fazo dt...to je pa tud use :D

Objavljeno (popravljeno)

Bok fantje!

Evo mene nazaj iz španjolske :OK: hehe Ej blo je toooooooooooooooooook zaaaaakoooooooooon!!! Res, kdor še ni šou, pa ma prilko, naj je ne izpusti, res :OK:

Kva je pa zdne cajte tle gor? Ene par novih zadev sm čis nahitr zasledu :hmm: Kej drastičnega?

@Brodar:

Sm js prov vidu, al absint deluje :eek: ; si prodav mitota :blink: ?

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno (popravljeno)

prodal ja :(

Zdaj pa se sploh več ne morem odločit kaj naj kupim... opcije:

1.) kupit neko 4T 125 za to sezono tolko da neom peš hodo pa še bi sproti šparal pa poleti delal pa to... pa jeseni prodal 125 pa kupo 600 ( SS ali SM ) ko bi mel več dnara ko zdaj...

2.) zdaj kupit 600 cestaka

3.) zdaj kupit 640 supermoto (KTM)

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

ma ja...jeboga...če kdo to bere k me je prej vidu...DELA MOJA CAGIVA LEPO SAM PRAZN AKUMULATOR MAM :D

a ni tko da tvoja kađiva drma :P

prodal ja :(

Zdaj pa se sploh več ne morem odločit kaj naj kupim... opcije:

1.) kupit neko 4T 125 za to sezono tolko da neom peš hodo pa še bi sproti šparal pa poleti delal pa to... pa jeseni prodal 125 pa kupo 600 ( SS ali SM ) ko bi mel več dnara ko zdaj...

2.) zdaj kupit 600 cestaka

3.) zdaj kupit 640 supermoto (KTM)

glede na to da nimaš izpita ti ne bi priporočal 600ccm ali več... dokler si mladoleten to še ni tak problem, drgač je pa to 500€ kazni... itd. če se pa odločiš za 600 sm pa jst useen zmeri bl pristaš SS.. odločitev je pa tvoja :)

Objavljeno

a ni tko da tvoja kađiva drma :P

drma drma :naughty: :kva2:

ja a če nisi 18 str pa pol ni 500€ kazni?

Objavljeno

kaj pa vem... cestaki so mi itak bomba pa ful všeč pa to... supermoto pa ravno tako ker je taka prava igračka za naganjanje povsod pa delanje vragolij hehe :D

Objavljeno

pol je 1000 €, pa 10 krat s pendrekom po nagi riti :D :D :lol1:

Objavljeno

kazen je ista ;) sicer je pa 550€ kazni + odvzem izpita :)

Objavljeno

odvzem izpita tudi? tega kaj mam za 125ccm da bi mi bek pobrali? :? kolko jaz razumem če maš težji motor pa več kilovatov pač nimaš veljavnega izpita pa dobiš samo kazen...

Objavljeno

odvzem izpita tudi? tega kaj mam za 125ccm da bi mi bek pobrali? :? kolko jaz razumem če maš težji motor pa več kilovatov pač nimaš veljavnega izpita pa dobiš samo kazen...

ja tak je ja, te raje sploh ne nosim vozniške zraun pa kuj rečem da sploh niam izpita, da mi nimajo kaj bek pobrat...heheh :D :D

Objavljeno

ja tak je ja, te raje sploh ne nosim vozniške zraun pa kuj rečem da sploh niam izpita, da mi nimajo kaj bek pobrat...heheh :D :D

saj on pogleda v podatke, ne ukrepa na podlagi tvojega odgovora... am kaj se te ti meniš, ti boš drugo leto ravno tak mel motor brez izpita...

Objavljeno

Kako to, da si se tako nahiter odloču in prodav?

Objavljeno

za ta dnar je to to :)

Objavljeno

kazen je ista ;) sicer je pa 550€ kazni + odvzem izpita :)

ne grči če si mladoleten ti lohka sam fafajo rit ;) sodnika za prekrške dobiš in to je to ;) poznam par folka k so jih za vti dobli mladoletne brez izpita... pa ni noben niti tolarja plačov :)

Objavljeno

ne grči če si mladoleten ti lohka sam fafajo rit ;) sodnika za prekrške dobiš in to je to ;) poznam par folka k so jih za vti dobli mladoletne brez izpita... pa ni noben niti tolarja plačov :)

a to si mene tut mislu zravn :P :blush:

Objavljeno

a to si mene tut mislu zravn :P :blush:

tako je :P

Objavljeno

ah bomba pol :D

pol bom pa res prodau cagivo pa kupu ninđo :devil:

no se bom še za 100% prepriču prej :P

Objavljeno

ah bomba pol :D

pol bom pa res prodau cagivo pa kupu ninđo :devil:

no se bom še za 100% prepriču prej :P

če te policaji dobijo brez izpita... pa če si mladoleten, dobiš še liziko al pa sladoled zravn :slap:

Objavljeno

ahh te pa sploh vrei

Objavljeno

sodnika dobis,pol pa se on odloci ka ti bo dal oz ka ti bo vzel

jaz sem dobo zarad tablce sodnika,pa ukor,....kolega ko je pa star 30 let pa je 2 mesca kasneje zarad iste finte dobo 40k kazni

by justaboy

Objavljeno

ok dobr to da se ti ne da odjavt zastopm...sam a sta vidva tud topla al kaj sta skoz en pr drugmu :P

Objavljeno

ok dobr to da se ti ne da odjavt zastopm...sam a sta vidva tud topla al kaj sta skoz en pr drugmu :P

zdaj za prvi maj sem bil na pocitnicah.....je blo treba se napit za novo rsko :P

pa doma se mi ni za bit.....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!