Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

kwa je sploh tolk nowga?? razn da mi bl počas odpira vseskup??

Objavljeno

K dobr pregledaš je kr neki stvari.. počas pa odpira zato.. ker je preveč vsega :unsure:

Objavljeno
K dobr pregledaš je kr neki stvari.. počas pa odpira zato.. ker je preveč vsega :unsure:

Sm opazu ja...kruac to zj morem pa res že formatirat ta komp!!! :headbang:

Objavljeno

Opaaa...Pohvalno Motosvet team :OK: Edino smajliji so mal čudni, ker morš zmeri Naslednji klikat.Pa tud velikost za priponke mislm, da so povečal.Mi je všeč design,posebej to, da pod avatarjem tudi piše motor itd. :)

Objavljeno
Opaaa...Pohvalno Motosvet team :OK: Edino smajliji so mal čudni, ker morš zmeri Naslednji klikat.Pa tud velikost za priponke mislm, da so povečal.Mi je všeč design,posebej to, da pod avatarjem tudi piše motor itd. :)

Živijo pikc!

sam res sploh nism opazu...uuuuu :naughty:

Objavljeno
Živijo pikc!

Ahoj piki :naughty:

Objavljeno
Živijo pikc!

he he je novo ja... sam je res mal zakompliciran

pikec je dnar že ?? :hmm:

Objavljeno
he he je novo ja... sam je res mal zakompliciran

pikec je dnar že ?? :hmm:

o ja mucek prever... :winkiss:

Objavljeno

fantje... zdej so povečal... je top 20 piscev dneva :naughty: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

yeeaaa zj bom tut jz skoz gor napisan :rolleyes:

kok se koga doda za prijatelja???

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

Pomoje bomo non-stop sam Sršeni gor :P

Objavljeno (popravljeno)
Pomoje bomo non-stop sam Sršeni gor :P

ja tko je...poglej mene :kva2: :kva2:

aja sm pogruntu kak se doda prijatelje :D

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno
Ti brodar sm prašu za 25kw bom zvedu u roku parih dni... :)

uuu super najlepša hvala bi blo idealno če bi šlo... :P

Ahoj piki :naughty:

Drugače sem pa videl da sta me dodala prijatelja Ven0m in Roky še bom jaz to malo pogledal kak pa kje pa to da vas dodam pikci :D Drugače pa Roky tebe še niam na msnju samo mi zdaj neke ne dela... ko bo delal te dodam ker si prava faca :D

Objavljeno

Drugače pa sem se čudno počuto ko gledam tam neke na novo ta profil in to pa piše Brodar: nimate prijateljev

wtf valda da mam :D

Objavljeno
Drugače pa sem se čudno počuto ko gledam tam neke na novo ta profil in to pa piše Brodar: nimate prijateljev

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Drugače sem pa videl da sta me dodala prijatelja Ven0m in Roky še bom jaz to malo pogledal kak pa kje pa to da vas dodam pikci :D Drugače pa Roky tebe še niam na msnju samo mi zdaj neke ne dela... ko bo delal te dodam ker si prava faca :D

Klikneš na nick nekoga in se ti odpre drop-down menu in tam izbereš dodaj med prijatelje :) Sem te dodal ja, če pošiljam kakšne PMje, da ste mi vsaj Sršeni hitro na dosegu roke :) Hehe ti me kr dodej na MSN, da rečeva kšno :P

Objavljeno

ojej dvojna objava... problemi z računalnikom :closedeyes:

Objavljeno

ej ti maš tam narobe napisan... maš napisan cagiva mito... morš zdej dat honda mito :OK:

Objavljeno
ej ti maš tam narobe napisan... maš napisan cagiva mito... morš zdej dat honda mito :OK:

s tem bo hondi naredo samo se vecjo sramoto,kot si jo je ze sama z cbr125"r" :P :D

Objavljeno
s tem bo hondi naredo samo se vecjo sramoto,kot si jo je ze sama z cbr125"r" :P :D

om ja tist R je zlo pomembn, k č tisga ni gre 5 km/h mn, kt pa z R-jem :evilgrin: pol pa znori, se ji kr odtrga tm k ma kkšnih 50 km/h pa tja do 55km/h - edin bedno je k ma TOP SPEED 60 km/h, sam za tistih par kilometrov na uro se ji pa dobesedno odcufa. :naughty:

Objavljeno

Tebe smo pa dons widl na bawarcu si biu čist zajeban na motorju :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
om ja tist R je zlo pomembn, k č tisga ni gre 5 km/h mn, kt pa z R-jem :evilgrin: pol pa znori, se ji kr odtrga tm k ma kkšnih 50 km/h pa tja do 55km/h - edin bedno je k ma TOP SPEED 60 km/h, sam za tistih par kilometrov na uro se ji pa dobesedno odcufa. :naughty:

ma sej bi jih se razumel ce bi dali f....ne pa r

Objavljeno
ma sej bi jih se razumel ce bi dali f....ne pa r

Jest bi jih bolj razumel, če bi dal nakoncu B - bicikl :D

Objavljeno

Jao mal me teli smeški zajebawajo se bo treba še mal nawadt na posodobljen forum!

Objavljeno
Jao mal me teli smeški zajebawajo se bo treba še mal nawadt na posodobljen forum!

Kr maž se zdej vn, ja ja pa te mamo :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!