Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

pa dej nehite se kregat no nima smisla no :closedeyes:

Objavljeno
pa kaj si pametn kurba štajerska ne žalm jst tebe osebno pa grozim ampak tvoja neumna stališča! jst bom šu pokemone igrt takrt k ti bom dokazu da si kronan osel.

ej, ej...flejm...kva ti pa je dans. neki ti ne štima?

ne se žalt fantje, sej vsi vemo kam to pele...nikamor :unsure:

Objavljeno
Danes nardil okoli 100 kilometrov :D bomba :evilgrin: jutri še naredim eno dobro turo, potem v ponedeljek nardim prepis in uredim vse papirje (do zdaj ni bilo časa) potem pa malo pavze dokler ne registriram :closedeyes:

ej brodar kok maš ti letnik pa kok si dal če ni skrivnost :?

pa dej nehite se kregat no nima smisla no :closedeyes:

sej bodo nehal, drugače :devil: ...........they don`t even wanna go there

Objavljeno

hehe verjamem :P :D

men se zdi da ma 05 letnik :hmm: al se motim men se zdi no

Objavljeno

ne dobr morm se opravičt sploh uno glede štajrcov... sej ste uredu pubeci..

make peace not war :rolleyes:

žal mi je :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Burnout ti si pol zak k jst cez dan pit okoli pol pa zvecer se ucit do 4e zjutri hehe

Prvo kot prvo, fantina navadi se pisat, če te tega še niso naučili v šoli, ker se v tem kar si napisal komaj znajdem :angry: Kje so kakšna ločila :hmm: . Ne pričakuj od mene/drugih da bom z veseljem bral besedila brez vsakršnih ločil in česarkoli. Vsaj približno nekaj podobnega slovenščini piši, prosim :huh: Sej to leti pač na vse kateri pišejo brez ločil in podobnih stvari.

Kot drugo, ne nisem tak kot ti, vsaj verjetno ne, čez dan sem delal podobne stvari za fax, pa bil tut na faxu. Tako da ni moj izgovor, da sem ga pil okol, pol pa da sem se moral učit.

P.S. Pa brez zamere. Danes sem nekam čudno nastrojen :doze:

Lp Burnout

Popravljeno . Popravil Burnout
Objavljeno

Jurček vm pošilja lepe pozdrave (pijane) iz Portoroža, pa je reku, da si ga drži, pa misl na use vs :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

folk ni resn :slap:

Objavljeno

Matr :slap: Grem v Koseze na eno banana-split tacajt se pa že pobijete tle :eek: c-c-c :P

Objavljeno

Aha, js sm pa dans kr prvi.. top 20.. :whistle:

Objavljeno
pa kaj si pametn kurba štajerska ne žalm jst tebe osebno pa grozim ampak tvoja neumna stališča! jst bom šu pokemone igrt takrt k ti bom dokazu da si kronan osel.

glej, ti lahko meni kaj dokazuješ samo v živo, tu več ne rabiš pametovat, ker si pokazal na kakem inetelktualnem nivoju si, in jaz se nanj ne mislim spuščat.... sej se bomo kdaj srečali in mi boš lahko dokazal, da sem kronan osel, razn če si eden tistih ki so glasni le preko spleta....

Objavljeno

dobr je no :closedeyes: just shake hands and be friends :D

brezveze se krneki kregat..

Objavljeno

20€ dam na nejkota :P :yes: :naughty: :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

zgubu boš :P

ej j3rn3j a se ju3 oz. dons kj dobimo? vreme nj bi biu lep (pumoje) :D

pa d spet mal slišm zvok od tvoje Aprilie RS 125 FTM :D

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno
zgubu boš :P

Nebo :grrr Očitno še ne veš kdo je Flame :P

Objavljeno (popravljeno)

Pobi, ne se kregat, aja pa Dobro Jutro :D (Rana ura, zlata ura)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Js tud že pokonc, to neki ni vredu, ko sem bil brez motorja sem brez problema spal do 9 ob nedeljah :unsure:

Objavljeno

Zihr zvečer niso mogu zaspat ko te je stiskalo v želodcu pa si sam na motor mislo :D

Objavljeno
Zihr zvečer niso mogu zaspat ko te je stiskalo v želodcu pa si sam na motor mislo :D

Verjameš al pa ne.. sanjal sm da se vozim :blush:

Objavljeno

To je mal sumljivo :hmm:

Mogoc si se pa res vozu in nisi sanju, luna te je na motor nesla, kdo ve kam si se peljal, mal vpraši koga, mogoč te je vido pa slišo kdo :P :D

Objavljeno

Nevem.. k je že včeri zmankal bencina, edino če sem ga z avta vn izpumpal hhe :whistle:

Objavljeno

Tut to bi blo možno :D

Kak zvok pa ma Akrapo z dušilcem??? PRaviš da je brz zlo dober...

Objavljeno

Tud z dušilcem ni švoh :yea1: Ampak ko sem dal dušilc ven (takoj ko sem domov pripeljal) .. pa je blo res zkon da ni za verjet :photo: Vsi ki so slišali motor, nobenmu ni blo nič jasno :worship:

Objavljeno

Tej pa tk zakon :D

Grem se js učit zdej, se pol slišmo ..... BBL (Be Back Later) :P :D

Objavljeno

Jutro :rolleyes:

BTW, js sem pa pa zjutrej učil, ko so vsi spali, ko pa so bli pokonc pa sm že vse znal ( "") :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!