D_u_H_e_C Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 louis zrihta :D ja a mi boš ti šo po njo ?:D
Gixxer Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 ja a mi boš ti šo po njo ?:D nekak nisem mel namena :D
Aless Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 ja a mi boš ti šo po njo ?:D lahko ti jaz zrihtam.....kolega nabavla iz louisa robo,...jaz dobim zdaj ta tedn stojalo,....neke tank nalepk pa ma na zalogi(take ko so spodaj na sliki) klick
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 lahko ti jaz zrihtam.....kolega nabavla iz louisa robo,...jaz dobim zdaj ta tedn stojalo,....neke tank nalepk pa ma na zalogi(take ko so spodaj na sliki)klick justaboy daj mi msn na privat napiši :)
Aless Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 justaboy daj mi msn na privat napiši :) ga mas v profilu.... drugac pa: evildevil@email.si
reesko Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Jest sm biu pa celo noč pokonci v ležečem stanju :whistle: :whistle: :krneki: Ančko pumpal :whistle: celo noč si ga je drku :naughty:
Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 lahko ti jaz zrihtam.....kolega nabavla iz louisa robo,...jaz dobim zdaj ta tedn stojalo,....neke tank nalepk pa ma na zalogi(take ko so spodaj na sliki)klick a bi lahko meni zrihtal tole ker nimam nič namena it v louisa ali pa če gre kdo v louisa če bi mi jo lahko prinesel? KLIK (seveda z napisom honda)
Aless Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 a bi lahko meni zrihtal tole ker nimam nič namena it v louisa ali pa če gre kdo v louisa če bi mi jo lahko prinesel? KLIK (seveda z napisom honda) lahko ja.....samo na zalogi je zadnc mel samo une ko sem jaz dal link.....za ostale bi blo treba cakat,.... cene so pa 1 do 3€ visje ko v louisu......
Gixxer Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 ce se komu lubi prit v mesto zaj..se naj prideva do kođaka :D z duhecom boma tam :D
JMatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 a ma kdo ksne zmigovce prodat ? po moznosti z belo sipco
reesko Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 a ma kdo ksne zmigovce prodat ? po moznosti z belo sipco tud jst bi rabu... aja boysi če ma kdo kšne stare žmigovce(original od kerga kol motorja) da mi jih da nej me prosm kontaktera :D
Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 a ma kdo ksne zmigovce prodat ? po moznosti z belo sipco ej kak si kaj zadovoljen z r6ko? :D v kake obrate jo kaj vrtiš? :P
JMatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 ej kak si kaj zadovoljen z r6ko? :D v kake obrate jo kaj vrtiš? :P zakon je :> bolj v male :> ni se registrirana, ni se taprauga izpita pa se cakam na dnar da nardim en oreng servis :> boljs kurativa, kot pa preventiva heh
Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 zakon je :> bolj v male :> ni se registrirana, ni se taprauga izpita pa se cakam na dnar da nardim en oreng servis :> boljs kurativa, kot pa preventiva heh jaz pa šele jutri naredim prepis pa to pol pa morem registrirat :D servisa pa zdaj še nimam v planu delat, ni še čas za to :) jaz pa imam rajši preventivo :D
Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 (popravljeno) aja joj smetima med 125kami :rolleyes: tu je bolj govora o ribanju in podobnem :D šala šala :D Popravljeno Maj 27, 2007. Popravil Brodar
JMatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 jaz pa šele jutri naredim prepis pa to pol pa morem registrirat :D servisa pa zdaj še nimam v planu delat, ni še čas za to :) jaz pa imam rajši preventivo :D o jebemt izajebou sm se hahahahahah :>
JMatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 mislm...sj ta servis bo pac usuall stuff...svecke, filtri, precekirat bremze an shit... ker pac ne poznam motorja :> no ti sam lepo ustimej :> aja je pa sla do 12000 enkrat... sicer na dvoriscu, pa so vsi sosedje poskakali na okna hehehe
reesko Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 o jebemt izajebou sm se hahahahahah :> jstsm mislu da se zajebavaš :D si se pa res zmotu :D
Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 mislm...sj ta servis bo pac usuall stuff...svecke, filtri, precekirat bremze an shit... ker pac ne poznam motorja :> no ti sam lepo ustimej :> aja je pa sla do 12000 enkrat... sicer na dvoriscu, pa so vsi sosedje poskakali na okna hehehe ja saj tudi jaz bom nakupil stvari in doma opravil servis (olje,filtri, zavorne tekočine, ploščice,svečke,... ) ampak še ne zdaj. Najbrž pa to sezono ja :D moja se je že dvakrat na dvorišču vrtela navzgor, med vožnjo pa že kar nekajkrat :D
JMatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 hehe ocitno nism bi pri stvari :> sm premisljeval kako narest tail tidy iz poliestra na 5rci
Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 jstsm mislu da se zajebavaš :D si se pa res zmotu :D tud jaz sem mislo da se zajebava je še heh blo na koncu napisano :D
JMatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 ja saj tudi jaz bom nakupil stvari in doma opravil servis (olje,filtri, zavorne tekočine, ploščice,svečke,... ) ampak še ne zdaj. Najbrž pa to sezono ja :D moja se je že dvakrat na dvorišču vrtela navzgor, med vožnjo pa že kar nekajkrat :D po zadnjem pa najbrz siba kot namazana ane :>
Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 hehe ocitno nism bi pri stvari :> sm premisljeval kako narest tail tidy iz poliestra na 5rci tail tidy :?
JMatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 (popravljeno) tail tidy un pokrov spodi pod ritjo, nad gumo + lukne za zmigovce + plac za tablco + luc, vse na enem delu Popravljeno Maj 27, 2007. Popravil mitofreak
Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 po zadnjem pa najbrz siba kot namazana ane :> am se še ne vozim po zadnjem... mogoče jo je kaj malega dvignilo ampak ne zato, ker bi se hotel po zadnji vozit... za to še mam čas morem se prvo dobro navadit motorja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se